לא נבדקתי לקורונה ואכלתי אותה

trilliane

Well-known member
מנהל
בכל נושא הקורונה חלק גדול מההתנהלות היה לא הגיוני, אין סיבה שפתאום הנהלים של התו הירוק יהיו מושלמים, הרבה יותר סביר שיהיו פינות שלא יכוסו בצורה הגיונית.
ההתנהלות הייתה הגיונית בהתחשב בידע, באמצעים ובאילוצים בזמן נתון (ולמרבה הצער גם בשיקולים פוליטיים).

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
זו לא שאלה של הגיון אלא של נהלים.
המקרה של חוסן פעמיים ואח"כ עשה בדיקה סורולוגית שיצאה חיובית לא מקנה תו ירוק.
המקרה של חוסן פעמיים ואח"כ עשה בדיקת pcr חיובית מקנה תו ירוק.
כשהוא חלה הוא בחר לא להבדק ולדווח ועכשיו הוא משלם את המחיר על כך.
הגיוני, והוא לא משלם שום מחיר, חש לא בטוב, מי אמר שזה קורונה, יש אפשרות למחלות רבות אחרות.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
בוודאי שהוא משלם מחיר, הוא לא יכול להוציא תו ירוק. הוא בעצמו מגדיר את זה בנושא השרשור "אכלתי אותה".
לא, איש מלבדו לא קבע שהוא חלה בקורונה, יכול להתחסן חיסון שלישי ולקבל תו ירוק, מרבית האנשים חשים לעיתים לא בטוב וזה לא מונע מהם להתחסן ולקבל תו ירוק.

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
לא, איש מלבדו לא קבע שהוא חלה בקורונה, יכול להתחסן חיסון שלישי ולקבל תו ירוק, מרבית האנשים חשים לעיתים לא בטוב וזה לא מונע מהם להתחסן ולקבל תו ירוק. אם רופאת המשפחה תאשר שהוא חלה בקורונה ולכן מספיק לו חיסון אחד הוא יקבל תו ירוק.

R 1 3

Well-known member
כי יש לי נוגדנים מהתקופה שחליתי.
מי מאמין לך בכלל? אתה נכנס למתחם החיסון מקבל חיסון ומונפק לך תו ירוק תוך כמה ימים בלי קשר לבדיקות מהרופאה
- כל המשך השרשור כאן הזוי. מאידך להיפך, מי שרוצה לקבל תו ירוק ללא חיסון שלישי יכול לעשות על חשבונו
בדיקה מיוחדת בבתי חולים שעולה כ 190 ש״ח ובה יש זהוי לנוגדנים ממחלה ולא מחיסון שמקנה תו ירוק.
גם למי שחלה והחלים ויש נוגדנים לא יגרם שום נזק מחיסון נוסף - אם זה מה שאתה מנסה ליצר רושם כוזב.

mיטלמן

Well-known member
בתחילת אוגוסט הרגשתי לא טוב ולא נבדקתי או דיווחתי.
היום רופאת המשפחה אמרה לי שאני לא יכול להתחסן חיסון שלישי ולהוציא תו ירוק במשך חצי שנה.
היא אמרה בעצמה שיש עוד כמוני שאכלו אותה.
אין דרך כלשהי שבה אפשר להוציא תו ירוק?
5400* משרד הבריאות,
צריך קצת לחכות, אבל קיבלתי מענה מנומס וברור,
גם איית את שמו וענה על על שאלותי וגם שלח מיד במייל את מה שביקשתי,
יתכן, קרוב לודאי שהם לא מבינים כמו הרופא שלך, אבל הנסיון שלהם בחריגים הוא גדול בייחוד לאחרונה, וכאמור, אדיבות ומקצועיות שמזמן לא פגשתי.

Srulikg

Member
תגידו, הבנקים וקופות החולים יפעלו כרגיל?
כי אלה שירותים חיוניים.

ladybug4NLP

Active member
בנקים וקופ"ח פתוחים לכל כרגיל. גם אם לא התחסנת בכלל.

ממליצה לפנות למשרד הבריאות/קופ"ח עם כל הממצאים והמסמכים שיש לך.
יכול להיות שאתה מנוע מלקבל חיסון נוסף למשך זמן מה -לא רק טכנית אלא גם בריאות, אבל רק הם יכולים לתת תשובה
בכל מקרה ועדת חריגים זה רעיון טוב אבל היה בטוח שיש לך את כל המידע שלך כתוב בטרם תגיש את בקשתך.

משום מה את "קורבן סדרתי" של כל מיני חברות עסקים וממסדים.
מזכיר לי מישהו שכבר היה כאן ולאחרונה נעלם. היה לך ניק אחר פה?

mיטלמן

Well-known member
הרופאה שלך לא יכולה לקבוע כלום בעניין תו ירוק,
כמו שכתבתי, טלפון למשרד הבריאות ויש אפשרות לקבל תו זמני.

Srulikg

Member
הלכתי לאיבוד בין כל ההמלצות שנתתם לי.
אתם יכולים להגיד לי בדיוק מה להגיד למשרד הבריאות?

mיטלמן

Well-known member
יש לך בעיה? לא מקבל תו ירוק? יש צורך להסביר לנציג הטלפוני מה שהסברת כאן, ממש לא מעניין אותם מה אמרה הרופאה, היא לא מחלקת תו ירוק.

בתחילת אוגוסט הרגשתי לא טוב ולא נבדקתי או דיווחתי.
היום רופאת המשפחה אמרה לי שאני לא יכול להתחסן חיסון שלישי ולהוציא תו ירוק במשך חצי שנה.
היא אמרה בעצמה שיש עוד כמוני שאכלו אותה.
אין דרך כלשהי שבה אפשר להוציא תו ירוק?

Srulikg

Member
אז דיברתי עם משרד הבריאות.
הם אומרים שאני צריך להקשיב למה שאמרה הרופאה.
נראה לי שבעוד חצי שנה כבר יבוטל התו הירוק.

נערך לאחרונה ב:

trilliane

Well-known member
מנהל
אז דיברתי עם משרד הבריאות.
הם אומרים שאני צריך להקשיב למה שאמרה הרופאה.
נראה לי שבעוד חצי שנה כבר יבוטל התו הירוק.
לשם מה אמרת להם מה אמרה הרופאה?! 🤦🏼‍♀️
(ולמה בכלל עשית בדיקה סרולוגית במקום להתחסן וחסל?)
נראה שאתה פשוט מחפש שאלות קיטבג...

"שלום משרד הבריאות, התחסנתי (___ פעמים) ויש לי נוגדנים מבדיקה סרולוגית. האם אני צריך חיסון שלישי?"
כן >> יופי, איך אני קובע תור? (בקופ"ח לא מסכימים לחסן אותי)
לא >> יופי, איך אני מוציא תו ירוק?

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל, הוא לא רוצה לקבל את המנה השלישית ללא צורך ובצדק!
לא ראיתי שהוא כתב דבר כזה, ובעניין "בצדק", אני לא מסכימה. אין בכך שום בעיה, ולמעשה רוב האנשים שקיבלו חיסון שלישי לא טרחו לעשות בדיקה סרולוגית לפני כן (גם אני) גם אם היו חולים מתישהו השנה (יש עדיין עוד מחלות בעולם).

דיברגנט חדש

Well-known member
לא ראיתי שהוא כתב דבר כזה, ובעניין "בצדק", אני לא מסכימה. אין בכך שום בעיה, ולמעשה רוב האנשים שקיבלו חיסון שלישי לא טרחו לעשות בדיקה סרולוגית לפני כן (גם אני) גם אם היו חולים מתישהו השנה (יש עדיין עוד מחלות בעולם).
לא סתם יש הנחייה לחכות 5 ח' בין מנה למנה, למעט בין המנה הראשונה לשנייה מהסיבה הפשוטה שיש עם זה בעיה ובמקרה של חיסונים, לא כל המרבה הרי זה משובח, אלא להפך, יכול לגרום נזק.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא סתם יש הנחייה לחכות 5 ח' בין מנה למנה, למעט בין המנה הראשונה לשנייה מהסיבה הפשוטה שיש עם זה בעיה ובמקרה של חיסונים, לא כל המרבה הרי זה משובח, אלא להפך, יכול לגרום נזק.
לא, ולראיה, בין המנה הראשונה לשנייה מחכים 3 שבועות בלבד.
את המנה השלישית נותנים אחרי 5 חודשים כי לפני כן יש די נוגדנים, ולכן משיקולי עלות-תועלת (החיסונים יקרים) אין טעם לחסן לפני כן.

למעלה