לא נמשך לנשיקות

C l u e

New member
למה הזוי? למה מצחיק?

אולי לא מתאים לך אישית, אבל בטח שלא הזוי או מצחיק לבחור להתנשק רק עם אדם שאוהבים, או בכלל, לבחור עם מי להתנשק ועם מי לא. מותר לעשות סקס גם בלי להתנשק, והאמת היא שלדעתי יש בזה גם משהו סקסי כשזה סטוץ- לא להתנשק בכלל.
מבחינתך, בתור אדם שלא עשה סקס ואולי גם לא התנשק, סקס זה יותר אינטימי מנשיקה.
לדעתי, רוב הפעמים זה אכן כך, אבל יש נשיקות ויש נשיקות. הרגע הכי אינטימי שלי עם בן זוג היה דווקא נשיקה, ולא סקס (האמת שזה היה בעיקר החיבוק, אם כבר).
שוב אתה מזלזל בדעות ובחוויות שגולשים כאן חוו בגוף ראשון בגלל הפרספקטיבה העקומה שלך על החיים מתוך בועת הפלסטיק בתוכה אתה חי

Berethor

New member
נו בוודאי

להתנשק רק עם מי שאוהבים אבל סקס עם כל העולם ואישתו..

C l u e

New member
גם לי יש בעיה קלה עם נשיקות..

כלומר, עם כל עניין הלשון. זה פשוט לא עושה לי את זה, במיוחד אם הפרטנר לא יותר מידי יודע מה הוא עושה.
אז היי, הנה פתרון: אני לא עושה את זה. זה מעולם לא הפריע לי לעשות סקס או לצאת לדייטים.
זה לא כזה מורכב כמו שאתה חושב שזה.

Berethor

New member
אפשר לא לעשות את זה

אבל זה עובד רק אם שני הצדדים לא בקטע של נשיקות, אם הצד השני אוהב נשיקות זה יוביל לבעיות הקשר.

לצערי זה כן מורכב

אם הוא יצא עם מישהי חובבת נשיקות. שוב, אני לא יכולה לדבר על אחוזים, אני חושבת שזה משתנה מאשה לאשה. בשבילי זה מאוד קשה להיות עם בן זוג שאני אוהבת ללא נשיקות. וכשאני אומרת נשיקות אני מתכוונת לנשיקות צרפתיות. נשיקה על השפתים בלי לשון היא דבר מאוד מתסכל מבחינתי.

לגבי האם זה טבעי

ציטוט מויקיפדיה: "הנשיקה אינה פעולה מולדת, ובתרבויות שונות בעולם איננה בשימוש כלל או שאין לה משמעות ארוטית או טקסית חשובה. כך בחברות אסייתיות שונות, בפולינזיה ובדרום הסהרה"

askimosi

New member
נשיקות

לי אין בכלל נסיון בזה.אבל אני אישית בעד נשיקות.אם יש לך עם זה בעייה ועם סקס לא אז אני לא רואה בעייה של מגע או משהו כזה וזו כבר בחירה שלך מצד שני חבל לפספס כשזה יגיע

בנימה אישית אפשר להתמזמז עם אפים מה קוראים מגע אפים

askimosi

New member
נראה כמו נשיקת פילים...

האמת עם אני לא טועה זו בכלל דרישת שלום אצל האסקימוסים

Berethor

New member
או דרישת שלום או כמו נשיקה על הלחי

וזה לא משהו שנעשה דווקא במסגרת זוגית ככה שאין לזה שייכות רומנטית או מינית.

LILI1234567

New member
היי, מזדהה חלקית:)

גם אני מעולם לא הבנתי את ההתלהבות מנשיקות, בכלל לא ברור לי עד היום מדוע אנשים שלא בזוגיות מתנשקים "לשם הנאה".
אני אמנם בעלת ניסיון אבל גם בזוגיות שלי מעדיפה שלא להתנשק צרפתית, אפילו טיפה מגעיל אותי הלשונות וכל העניינים שם:\ בעייני זה יותר מעשה סמלי להבעת אהבה ובמהלך הדרך כן נעשה למשהו טבעי שעושים בלי לחשוב יותר מדי.
כמו למשל להחזיק ידיים, שזה לא באמת גורם לך להנאה אלא הנאה מתחושת הקרבה.
לדעתי יש בנשיקה צרפתית משהו מאד קרוב ודי מלחיץ, כאילו זה מעשה משוחרר לחלוטין שמביע תשוקה נטו ואישית לי קשה עם השחרור המוגזם הזה. אז יתכן שזה העניין:)
בקיצור זה כן תלוי בתרבות, אבל זה לא לחלוטין נורמלי לא לאהוב נשיקות.. כי להיות נבדל מהתרבות זה להיות לא נורמלי.
ובהחלט קשה לפתח אינטימיות בלי נשיקות, זה חלק מקרבה, זה שלב ביחסים אינטימיים וזה מביע רגש.
הדוגמא הכי פשוטה לזה היא להגיד "אני אוהב אותך" למישהי, זה לאו דווקא כרוך בהנאה ובא באופן טבעי אבל במערכת יחסים כן זקוקים לזה כדי להתנהל ולפתח אותה ואף כדי להמשיך לבסס אותה.
שתרגיש מספיק קרוב למישהי ותהיה במערכת יחסים מאמינה שאמנם זה לא יהיה הדבר שהכי בא לך לעשות איתה אבל כן יהפוך למשהו שהוא יותר בשגרה שלך ופחות מרתיע עבורך.

Surrealistical

New member
גם לא הבנתי

מה כיף בללקק לשון של מישהו אחר אם אתה בקושי מחבב אותו?
עוד מובן במערכת יחסים ארוכה שיש רגשות חזקים מצד שני הבני זוג.
רק שבניגוד אליך, אני לא ראה בזה משהו שמסמל אהבה וקרבה או תשוקה, אלא רק פעולה קצת מגעילה שכוללת ליקוק אחד של השני.

Berethor

New member
ומה כיף בללקק מקומות אחרים?

AKA אוראלי, עדיף כבר לשון לדעתי , בצרפתית זה שני פיות ולשונות, באוראל זה you know.

LILI1234567

New member
אבל קחי למשל שוב להחזיק ידיים

זה לא תמיד כיף, לפעמים הידיים מזיעות אחרי כמה זמן וזה ממש דוחהD: אבל יש בזה משהו סמלי ללכת על חוף הים ולהחזיק ידיים או משהו כזהP:
הרבה פעולות שעושים בזוגיות הן לא כייפות.. אפילו ללכת להורים של החבר שזה בגדר סבל מוחלט לפעמים, אבל צריך כדי "להעלות" שלב ולסמל רצינות או הדדיות.. נראה לי שזה תפקיד הנשיקה, לאו דווקא עבורי אלא לצד השני וכדי שזוגיות תצליח הצד השני צריך לחוש מחוזר, זה שאני דפוקה לא אומר שגם הואD:

למעלה