לא נמשך לנשיקות

LILI1234567

New member
נכון.. לכן אמרתי שזה שאני לא אוהבת

לא אומר שהבן זוג שלי לא אוהב, לכן זה חשוב בזוגיות לפעמים על מנת להביע קרבה והדדיות גם אם זה כרוך קצת ב"סבל" מצדנו.. לפחות לדעתי, כי הסיכוי שנמצא מישהו ששונא להתנשק הוא די פיצי, ותכלס זה עניין די שולי אלא אם הבן זוג מתנשק כרוניD: ואז באסה

Berethor

New member
הסיכוי שנמצא מישהו ששונא להתנשק הוא די פיצי?

בהתחשב בכך שרוב האנשים בדיון הזה לא אוהבים להתנשק זה לא נראה ככה.

LILI1234567

New member
גם אם היו פה 10000 אנשים

רוב האוכלוסיה אוהבת להתנשק.. כמו שאמרנו, זה חלק מהתרבות והנורמה..
נראה לי לפעמים שסתם רוצים להתווכח פה:) כתבתי הודעה על איך אני חווה את זה וכל אחד מעוות את זה כדי להשמע חכם ושולח לי 2 שורות של עוקצנות ואז אני צריכה להסביר את עצמי, זה ממש מעצבן.
אבל שיהיה פורום ציבורי.:\

Berethor

New member
כן הרוב אוהבים

אבל הנקודה היא שאפשר למצוא הרבה אנשים שלא אוהבים להתנשק, למשל פה בפורום. אני לא חושב שהיה בכוונה של אף אחד שהעיר פה על חלק מהדברים שלך לעצוץ אותך. לא הוציאו דברים שלך מהקשרם אלא רק העירו על דברים שהם לא הסכימו איתך. שום דבר שאמרו לך פה לא היה אישי נגדך, ככה שאין לך סיבה להתעצבן.

LILI1234567

New member
מה אני אגיד לך תסתכל על התגובות

זה בכלל נפוץ בפורומים כאן.. אמרתי והדגשתי בהודעה שלי "לדעתי" ו"בעייני" ו"נראה לי", אני אחרי פסיכמוטרי! אז מושפעת מהקטע חיבור יש לשים דגש לא להגיד דעות כעובדות:) בכל זאת הגיבו לי על כ-ל הודעה כאן.. בסתירה לנאמר, ואפילו בציניות (לא ממך) .. לא חייבים להסכים עם כל דבר שאומרים, אבל צריך לכבד את הדעה של אחרים במיוחד שמדגישים שזה בגדר דעה , וגם אם לא.. יש דרך להגיד.. סורי שזה יצא עליך, פשוט נראה לי תמוהה שאני צריכה להסביר ולהצדיק כל שורה במה שכתבתי ..לכתוב לי "האמ לא" זה כן נקרא לעקוץ, וכן להוציא דברים מהקשרם אם תסתכל למעלה^^ בכל מקרה הכל שטויות:)

אפשר למצוא.. פשוט לא קל.. ו|דגש| לדעתי |דגש| זה עניין שולי יחסית.. אם תמצא בפורום הזה בחורה שמוצאת חן בעינייך והיא גם לא אוהבת להתנשק זה מעולה! אבל בעייני זה בתחתית סדר העדיפויות, שוב אלא אם כן מדובר בבנאדם חובב מגע ונישוקים באופן יוצא דופן ואז זה כן מוריד... אבל זה מזכיר לי את הקטע הזה שאמא מכירה מישהו הומו ואז ישר משדך לו ישר את הילד הומו שלה, כי הם הומואים אז הם חייבים להסתדרD: תכלס.. זה לא ככה.. אז נראה לי שהסיכוי שעל בסיס זה נצליח למצוא מישהו לא מזהיר:)

וסורי שהוצאתי עליך את הקיצור, זה תסכול שנאסף מכל הפורומים

מצטערת, אבל לא התכוונתי לזלזל

פשוט הבנתי מההודעה שלך שאת רואה בנשיקה משהו שעושים באופן טקסי ולא בשביל ההנאה. אחרי התגובה שלך הבנתי שטעיתי. יש לי פסיכומטרי גבוה, ואני ממש לא מתביישת לומר שטעיתי בהבנת הנקרא. זה קורה לכולם, ולא מעט (טוב, אולי לברת'ור זה אף פעם לא קורה
).

שולם?

Surrealistical

New member
גם אני לא אוהבת להתנשק

במיוחד נשיקות צרפתיות.
זה בהחלט לא משהו טבעי למין האנושי, לעומת הזדווגות. הנשיקה הצרפתית לא ממלאת שום צורך השרדותי ואין לה שום מטרה מעשית חוץ מלגרום לקרבה.
אז מה לעשות שיש אנשים שלהחליף רוק עם מישהו אחר לא בדיוק מסמל קרבה אצליהם.
אין לזה שום קשר לרקע ממנו באת או כל דבר אחר. פשוט יש כאלה שאוהבים ויש כאלו שלא, אז כנראה יצא לך לדבר עם הרוב שכן אוהבים בגלל זה קיבלת תגובות כאלו.

לגבי מה טבעי ומה לא

זו הגדרה תרבותית.

"הנשיקה הצרפתית לא ממלאת שום צורך השרדותי ואין לה שום מטרה מעשית חוץ מלגרום לקרבה." אז זהו, שלקרבה יש תפקיד חשוב מבחינה השרדותית. יש רק אקט גופני אחד שעשוי לגרום ישירות להתרבות, ואלף ואחד דברים מסביב. אם זה לא היה עניין כזה מורכב, הפורום הזה לא היה קיים, כולם היו בעלי נסיון מיני, ולא היה דבר כזה זוגיות.

Surrealistical

New member
הנשיקה הצרפתית

הופיעה הרבה אחרי שהמין האנושי התפתח כחברה גדולה. אם היא לא היתה מופיעה זה לא היה משפיע על התפתחות המין האנושי. לכן אין לה שום מטרה השרדותית.
ולכן כשאני אומרת "טבעי" אני מתייחסת למה שהיה נהוג לפני עשרות אלפי שנים כאשר האדם עדיין חי במערות. אז הוא היה עדיין חלק מהטבע וסטיות מהטבעי היו מביאות לכך שהוא או שלא היה שורד או שלא היה מצליח להתרבות.

לא יודעת מה איתך

אבל אני לא הייתי במערות לפני עשרות אלפי שנים, ולא יודעת אם היה נהוג להתנשק. גם לא ממש אכפת לי.
ה"סטיות של האדם מן הטבע" הביאו לכך שהוא השתלט על שאר המינים בכדור הארץ והוא מתרבה בקצב גדל והולך. אם זה טוב או רע זה עניין אחר.

keiko

New member
לפי מה ששמעתי

נשיקה נועדה להעביר חיידקים בין בני זוג כדי שמערכות החיסון שלהם יתחסנו.

ולא, זה לגמרי לגיטימי לא לרצות להתנשק.

snoopytush

New member
אני אישית שונאת נשיקות צרפתיות

מכירה עוד כאילו מיניים שלא אוהבים.
מנגד הכרתי בנות שלמדו לאהוב או להתרגל לזה.
אחת שהכרתי התנשקה עם 13 בנים בטרם התחילה להנות
מנשיקה צרפתית
כך שנראה שזה נרכש.

Maya0242

New member
אני איתך

גם אני לא אוהבת נשיקות צרפתיות, פעם חשבתי שאני מוזרה, לא הבנתי מה כולם עושים מזה כזה ביג דיל בעוד שאני בכלל לא נהנית מזה, עד שיצא לי להחשף לעוד ועוד אנשים שלא אוהבים והבנתי שאני בסדר, גם אתה בסדר, אל תדאג.
בקשר לעניין השני שהעלית, כן יש סיכוי שזה תוצר של תרבות, בסרטים הנשיקות הצרפתיות נראות חלומיות, אבל בתכלס זה לא באמת ככה, כנראה שאם לא היו מראים לנו את זה לא היינו רוצים לנסות גם.

atomic kitten

New member
במקומך הייתי כן מנסה ונותנת צ'אנס

כי כבר היו דברים שנראו לי לא מושכים ואפילו דוחים בסקס ועם בן הזוג הנכון ניסיתי וגיליתי שהם נעימים לי מאוד.
אז אם יש מישהי שיש איתה משיכה וגם רגשות- אתה יכול להסביר לה את המצב ובתקווה היא תבין ואולי תנסו ותגלה שזה כן כיף.

הצרפתית הראשונה שלי היתה ממש מגעילה דרך אגב - אבל מאז עברו שנים רבות וכיום אני מאוד אוהבת נשיקות.

למעלה