לא נראה לי שיהיה מעניין כשענבר ואיילת

נעמה8080

New member
לא נראה לי שיהיה מעניין כשענבר ואיילת

יראו את הקטעים מהפרקים. למה? כי איפשהו ענבר ואיילת יודעות על חבורת ציר הרשע והן לא עושות כלום, אלא משתפות פעולה איתן, אז הן יראו, אז מה?! מה הן יעשו?! ירוצו לאיתן לספר לו?! הרי הן מפחדות מאתי אז הן בחיים לא יתעסקו איתה ועם קרן וליהי גם. מה כבר יראו להן שקשור אליהן?!!!!! היה משהו משמעותי?! ראיתם איך אתי אמרה לענבר אל תקשיבי לאף אחד שאומר לך לקחת מישהו, אלא רק לעצמך, תקחי את איילת וזהו. חחחחחחחחחחחח מה זה צחקתי! אל תקשיבי לאף אחד וקובעת לה לקחת את איילת. אפילו שזה ברור מאליו שתיקח אותה. נראה לי שאתי מפחדת שאחד הבנים יראה את הפרקים, שיגלו את השקרים והצביעות של ציר הרשע. הכי רציתי שהבנים יראו את הפרקים כי אז היו רואים את ציר הרשע. היו צריכים להגיד אם אחת הבנות זוכה, היא יכולה לבחור רק באחד הבנים. אוףףףףףףףףףף זה לא יהיה מעניין כי שום דבר לא ייצא מזה.

Klayhamn

New member
ממש לא

יוני היה אומר לאתי שהיא צדקה והתוכנית מעוותת הכל

MICHI2404

New member
עד שאיילת חזרה לעצמה לא טוב שתראה

דברים שהיא ממש אבל ממש לא צריכה לראות. מסכנה...

sivan513

New member
גם אני חושבת

היה כל כך טוב אם מישהו אחר היה זוכה כלום לא יכול להשתנות בזכייה של ענבר

Klayhamn

New member
אני לא מסכים איתך

ענבר היא היחידה שדעתה יכולה להשתנות כתוצאה מצפיה בוידאו השאלה אם היא תעשה עם זה משהו או לא זה משהו אחר --- זה כבר מה המבחן שלה תחשבי על האנשים הבאים: 1. איתן - לא היה משנה אצלו כלום, הוא ממילא נעול על מי הוא הולך להדיח. זה לא מה שיגרום לו להעיף פתאום את אתי 2. יוני - יגיד לכולם שההפקה מעוותת הכל 3. בן - יגלה מה שהוא כבר יודע, וישכנע את עצמו שזו הגזמה ושליהי בעצם קורבן של שתי האחרות 4. ליז - תגלה שהיא "צודקת" - ולא תוכל לשכנע אף אחד 5. אורן - לא יצליח להעביר הלאה שום דבר שיראה 6. קרן - תקלוט טוב מאוד את המוח של ההפקה, ותמצא דרך לסובב את זה לטובתה, בלי להעביר את זה לאף אחד 7. אתי - תבכה שמעוותים את התמונה לגביה

sivan513

New member
אז זהו שלא

דעתם של כולם יכולה להשתנות, אני ממש לא מסכימה. הכל תלוי במה יראו להם. וענבר בכלל לא בתוך המשחק, מה כבר יכולים להראות לה?! אין לה דקת זמן מסך! נגיד היא תראה את הריכולים, מה היא כבר יכולה לעשות? ויותר חשוב למי אכפת? תכלס היא לא כזאת מעניינת לטעמי, היא מותק ואינטילגנטית וטובה, אבל היא כבר לא במשחק ולכן גם אם תפעול, זה לא יהיה מעניין ולא יהיה לזה ערך. אם מישהו אחר היה זוכה שהיה במשחק, זה היה יכול להיות מעניין. קרן רואה את הנשיקה של דניאל ואיתן, דניאל רואה את הפליטת פה של איתן אצל הפסיכולוגית, איתן רואה את הריכולים של ציר הרשע....ועוד.

goodpink

New member
יכול להיות שהיתה לוקחת את ענת אבל זה גם בסדר

שענבר ואיילת ילכו ויראו השאלה האם הם יקלטו דברים וניואנסים כך שענבר לא תרגיש שהיא חייבת לאיילת יותר הם יהיו חברות כי הן חברות ובלי הרגשה שמישהי סחבה אחרת אלא בגלל שהן אוהבות אחת את השניה בפרק שבוע שעבר הראו את השיחה של אתי קרן וליהי בחדר ארונות שמתכננות על הגמר נכון? זה לדגומא דבר חשוב להראות להם להראות לענבר את השיחה שלה עם הפסיכלוגית שהפכה אותה אהודה בפני הקהל להראות את מה שקרה עם ליז בהתחלה להראות את ציר הרוע אתמול

Klayhamn

New member
אגב

שמת לב לזה: ענבר, אשר זכתה בשעשועון, קיבלה יתרון והקול שלה שווה שני קולות ?!

רגע רק רגע

Active member
אותה הפקה - אותו הפרס ../images/Emo4.gif

גם בעונה הראשונה של הישרדות... המציאו פרס - הצבעה כפולה. מרינה זכתה ושינתה את תוצאות המשחק. ההפקה לא לומדת כלום

קשקשה9

New member
בטח בטח משקל כפול.אני מחזיקה לה אצבעות

שתפתח את העיניים ותמצא את האומץ לעשות מה שצריך זה לא קל למישהי שרגילה לפנות את הבמה ולוותר

easternstar

New member
חוץ מאשר לצעוק לענבר באוזן

ההפקה עושה הכל כדי ש"הכוכבת" שלהם תתעורר מהר ויהיה לה כוח מול "מלכת הכיתה". השאלה איזה קטעים יראו לה ואם ענבר הנלהבת תמצא תרוצים כדי לחבור ל"מקובלות". שימו לב: ע נבר מפשלת ללא הפסק ביום לאחר שההפקה הכינה תוכנית שלמה של הדחה לבקשת הקהל. האם זה מקרה שהפרס הוא דווקא לראות מה אומרים מאחורי הגב והפרס השני הוא כוח כפול? ענבר מקבלת צ'אנס שני מההפקה להחזיר את אמון הקהל שלה. עדיין לא נכנסו הבנות החדשות וכפי שאמ KLAY קודם נותרנו עם מחנה אנמי, שפוחד לפצות פה. מה דעתכם? מכוון או לא?

KEEK

Member
למה אתה חושב שענבר הכוכבת של ההפקה?

הרי הם הורסים אותה בשידור המרכזי. בכלל לא מראים אותה בתוכניות האחרונות.

KEEK

Member
נכון, היא כוכבת בקרב הקהל

אבל ממש לא של ההפקה. ההפך, ההפקה רוצה להוריד אות ולהחליש אותה כי היא בטופ 3 בהצבעות, אבל היא לא מוסיפה להם לעלילה לא יהיה בינה לבין הבנים שום דבר הם יעדיפו את הבנות שיש להן סיכוי עם איתן או שאר הבנים וזה מתבטא בכך שבכל התוכניות האחרונות היא קיבלה ממש מעט דקות מסך. הכי מעט מכל הבנות.

easternstar

New member
כרגע הם צריכים אותה. זה לא אומר

שיתנו לה זמן מסך כאשר תהיינה אטרקציות חדשות. כרגע אין להם הרבה אפשרויות..

למעלה