היא=ענבר
K Klayhamn New member 4/8/11 #47 חכי תני לזה זמן, היא עוד לא ראתה את הוידאו. הוידאו הוא המבחן שלה, נראה מה קורה אחרי זה
A andy181 New member 4/8/11 #52 אני לא חושבת שיראו לה קטעים של ציר הרשע.. ואם יראו לה והיא בכל זאת תבחר בקרן היא יוצאת אהבלה.
ס סיטואציה הזויה New member 4/8/11 #54 גם אותי היא אכזבה לאחרונה מאז שהיא התקרבה לציר הרשע, אבל אני נותנת לה עוד צ'אנס...נראה למי היא תצביע מהבנות קרן או דניאל, וגם מה יהיה אחרי הצפייה בוידאו ובכלל מה יהיה בהמשך...
גם אותי היא אכזבה לאחרונה מאז שהיא התקרבה לציר הרשע, אבל אני נותנת לה עוד צ'אנס...נראה למי היא תצביע מהבנות קרן או דניאל, וגם מה יהיה אחרי הצפייה בוידאו ובכלל מה יהיה בהמשך...
ג גם וגם וגם וגם וגם New member 4/8/11 #58 אנחנו לא יודעים איזה קטעים יראו ולא נראה לי שיקרה משהו דרמטי אחרי הצפיה של ענבר ענבר חושבת על ליז פחות או יותר את אותם דברים שאתי, קרן וליהי חושבות עליה היא תגיד שהן צודקות אני לא זוכר שהיה מישהו/י שליכלך על ענבר מה כבר יכולים להראות שיהיה דרמטי/עסיסי ?
אנחנו לא יודעים איזה קטעים יראו ולא נראה לי שיקרה משהו דרמטי אחרי הצפיה של ענבר ענבר חושבת על ליז פחות או יותר את אותם דברים שאתי, קרן וליהי חושבות עליה היא תגיד שהן צודקות אני לא זוכר שהיה מישהו/י שליכלך על ענבר מה כבר יכולים להראות שיהיה דרמטי/עסיסי ?