לא נראה לי שיהיה מעניין כשענבר ואיילת

easternstar

New member
מעולם לא רצו אותה אבל הקהל המליך אותה

מה הם יעשו כרגע כשיש מחנה שהקהל שונא והם יודעים את זה מביקורות הטלוויזיה והסמסים וזו שהקהל בחר כנושאת הדגל שלו למלחמה "מתפטרת" מהתפקיד? אפילו אם הם לא סובלים אותה ומחכים להחליף אותה בחדשות כרגע הם "תקועים" איתה והיא מפשלת. אתה חושב שאני היחידי שלא אסמס בפעם הבאה? אני משוכנע בדבר אחד. אני לא מאוד מיוחד וכמוני יש רבים. הם הפסידו את כולנו בסמסים ואולי אפילו בצפיה בתוכנית המרכזית. נותרנו בלי "ממש טובים".

easternstar

New member
מאתמול היא מתחנפת לאתי קרן וליהי

ומספרת להם שהקהל לא רואה הכל ובבית כולם אוהבים אותן, היא לא הרגישה כמה כולן היו אכזריות לליז, שבכתה גם היום. שמעו אותה אומרת שהיא תצביע לקרן וכל היום היא מנסה להתקבל למחנה "המקובלות"... תביט בסטטוסים של אתמול והיום.. אותי זה אכזב נאוד כי סימסתי לה בתקווה שיהיה לה כוח לפעול נגד הטרור של אתי וחבורתה..

KEEK

Member
לא ראיתי.. חבל..

אני מאווד אוהב את ענבר מה עובר עליה

easternstar

New member
גם אני. ההפקה נותנת לה צלצול אזהרה חזק

הם יראו לענבר קטעים שלא ראו בבית ויתנו לה כוח כפול. היא יכולה לחזור לעצמה ואז כולנו נשכח את הפשלה של היום היחיד הזה..

נעמה8080

New member
נכון, אם ענבר תראה את חבורת הצבועות קודם

אולי הבחירה תשתנה. אבל מה, היא לא יודעת שהן רעות וצבועות?!

goodpink

New member
עדיף שהיא תבחר בקרן שדניאל תתפוצץ צריך להפריד

בכל מקרה אסטרטגית עדיף שתבחר את קרן בכל מצב דניאל פחות גרועה אבל קצת. דניאל גם היא מניפולטיבית מנצלת סקס ועלוקה על איתן זה טכנטיקה שלה כמו שהיא גילתה לא תת פתח ליצירת קשר ריגשי עם אף אחת אחרת הן חייבות לשבור את זה.... אז שזה תהיה קרן זה לא משנה גם אם יגלו את הפרצוף האמיתי שלה הן יכולות לחשוף את דניאל שתתפוצץ אם זו תהיה קרן ותעשה שטויות

נעמה את צודקת,לתת לענבר ואיילת לראות קטעים של

אורבך בהתרחשויות רומנטיות עם קרן ודניאל ואורטל לא תורם הרבה לעלילה,כנ"ל גם לתת להן לראות את הריכולים של אתי,קרן וליהי. זה לא משהו שהן לא מודעות לו. היה מאוד רצוי שאיתן או בן יראו כי הם בחורים שיש להם משקל בהחלטות על הדחות.קצת הוציאו את העוקץ עם הזכייה של ענבר. קשה לי להאמין שהיא באמת תעשה משהו עם המידע שהיא תראה,מקסימום תתפלא אבל מעשים אופרטיבים לא נראה לי שיצאו.

או שיזכירו לה

את ההתנהגות המסריחה של אתי וקרן כלפיה.. ויראו לה עוד דברים שהיא לא נכחה בהם.

נראה לי שיראו להן את עצמן אצל איריס,קצת את..

הקטעים הרומנטים,קצת את השליח על הוספה,קצת את פרץ,עפיה ומאפיה. ואולי אולי אולי אם הן יבקשו יפה.... יראו להן.... את ענת מקיאה,יוני נאנק מכאב בעת חירבון,הצנון שוכב במיטה שלו כמו אדם חנוט,ולצו'פר את בן עושה פרצופים של מפגר למצלמה.

אני מסכים שהיה רצוי שאיתן יראה...

ענבר ואיילת לגמריי מוציאות את העוקץ מהעניין

Klayhamn

New member
אני לא מסכים

אני חושב שענבר היחידה שצפיה בוידאו יכולה להשפיע על דעתה... גם אם היא לא תעשה כלום. אם איתן ובן היו צופים - בן היה רואה את מה שהוא כבר יודע ואומר ממילא (ולא עושה לגביו כלום), וכנ"ל איתן זה לא היה גורם להם פתאום להדיח את אתי שבוע הבא במקום ליז נניח לעומת זאת, הדינמיקה בין הבנות כן יכולה להשתנות, וספציפית, ענבר יכולה להבין את האמת על מה שקורה שם ולקבל פרופורציה. היא הכי עיוורת שם מכולם

תלוי מה יראו לה.

מה הטעם להראות לה קטעים שלא קשורים אליה כגון נשיקות בין איתן לבנות? או קטעים של האורחים שהיו? תלוי בתוכן.

Klayhamn

New member
היות ויש תחושה חזקה ש...

ההפקה בחרה בה מראש להיות המנצחת (או לפחות כיוונה מאוד לזה) - נראה שהם מאוד מעוניינים להצית מחדש את האש בין המחנות. אני די בטוח שהם יראו את כל הלכלוך שהם יכולים על המחנה השני...

Lichy7

New member
לילה טוב לכולם ../images/Emo140.gif על איזה פרקים אתם מדברים?

התחלתי לראות רק עכשיו הולכים להראות את הפרקים ששודרו? תקצירים נבחרים כולל כאלה שלא שודרו? ומי הולך לצפות בזה- ענבר או הבנים?

לילה טוב. היה שעשועון וענבר זכתה בו,ובחרה את

איילת כמלווה שלה. הפרס הוא-צפיה במספר קטעי וידאו של פרקים שהיו. בנוסף כוח כפול בבחירה של מי שתזכה לליל חלומות עם הצנון. או קרן או אורטל או דניאל. רק ענבר ואיילת יצפו.

Lichy7

New member
הופהה נשמע מעניין :) תודה קוסטה ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

נעמה8080

New member
מעניין את מי איתן רוצה

לדעתי את דניאל כי קרן יותר עצורה. על מי דניאל אמרה מנוולים?

למעלה