לא צריך לחכות שנתיים כמו עם שינוי

אשרת

New member
עכשיו ליברמן אשם?

אכן, כל עולם אשם אשר לא בחר במפלגה שלכם. כמו שמצאתם דרך להתפרס בפני מפלגת האבודה, ובפני ש"ס אולמרט יכול גם לתהפרס בפני ליברמן, הלא כן?

bhnadav

New member
טוב, מה אני יכול לומר?

אני התייחסתי עניינית למצב של ליברמן, לטעמי אפילו בלי שום קשר לקדימה, וצר לי שאת לא מתייחס לנושא ברצינות ובענייניות גם כן.

vantan

New member
קדימה לא מפלגה חדשה, אלא אוסף

של פוליטיקאים וקרייריסטים מכל מיני מפלגות, בעיקר מהליכוד. וקודם כל ראשי ערים מושחתים ושערורייתיים. אחד כזה, רגב, ראש עיריית לוד נתון לחקירה פלילית על קבלת שוחד מקבלנים. אחד אחר, יונה יהב מחיפה שנבחר ע"י שינוי והעבודה, הפך פתאום לרמקול של השמאל הקיצוני ומינה לעצמו סגן תומך טרור מבל"ד OF ALL PARTIES. בינתיים מה שהצליחו לעשות בקדימה זה לחלק נתחים מהשלטון למקורבים, לשחד במיליארדים את החרדים ולגלות שלומיאליות בכל מעשה ידיהם. מי ששולט שם הם החרטומים הקרויים 'יועצים' ו'אסטרטגים': אדלר, ארד, וייסגלס, טורבוביץ' ועוד כל מיני 'דמויות' שאני כבר לא זוכר את שמותיהן. זאת חבורה של ציניקנים השמים זין על המדינה ועל העם והדבר היחיד שמעניין אותם זה כסף וכוח. מדובר בשכירי חרב. ארד למשל 'ייעץ' אתמול לרומני פאשיסט ואנטישמי והיום הוא מייעץ אולמרט. מחר הוא ייעץ לח'אלד משעל אם הוא ישלם לו מספיק.

למעלה