לא קונה יותר דברים גנובים

mad alot

New member
זה לא עונה על השאלה,

שלא נדבר על זה שאני בטוח שזה לא המצב במציאות.

Puskas

New member
בטוח שזה לא המצב במציאות

זו כבר השערה ולא עובדה ולכן אינה תקפה לדיון זה.

יום טוב.

Puskas

New member
רק אם שקרתי ולא כך המצב

אני מבין שממש ממש קשה לך לראות בי אדם הגון ובעל ערכים אבל נסה לראות מעבר ליריבות האינטרנטית הטיפשית שנוצרה בינינו.

TDKR

New member
נו, באמת. אד הומינם.

לא משנה מה אנחנו עושים, זה גם לא נושא הדיון בכלל. העובדה הזו ממש לא רלוונטית לדיון, הסטתם אותו לגמרי.

בוא נצא מנקודת הנחה שאני אכן גונב סרטים וסדרות. האם זה הופך את המעשה של אור למעשה לגיטימי או למעשה לא-פסול? האם זה משפיע באיזושהי צורה על המוסריות (וכיוצא בזה) במקרה שהוא סיפר?

mad alot

New member
מתוק שלי, אתה הסטת את הדיון לכיוון הזה.

אני סך הכל אמרתי לפוסי שבתור מישהו שהוא לא טלית שכולה תכלת, התגובה שלו מוגזמת וצבועה.

בכלל אתה ופוספוס התחלתם להתדיין על הניואנסים שבין סוגי גנבות ולמצוא תירוצים ללמה אתם בסדר והוא לא.

TDKR

New member
לא תירוצים, אני באמת חושב שיש הבדל.

אבל כמו שאמרתי, זה לא רלוונטי. גם אם "פוסי" (ואנוכי) לא טלית שכולה תכלת, זה ממש לא סותר את מה שהוא אמר. תגובה מוגזמת? יכול להיות, אבל כל עוד אתה טוען את זה ביחס למעשים שלו בלבד אז זה לא באמת משנה. צבוע? כמו כולם, ברמה כזו או אחרת.

TDKR

New member
הרגשתי את התגובה הזו מגיעה

שנייה אחרי ששלחתי את ההודעה.

mad alot

New member
לא אמרתי שהוא טועה, אמרתי שהוא מגזים.

אפילו שאחר כך כהרגלו, הוא טעה. אבל אני לא ממש נכנס לזה.

Optimus_Prime

New member

TDKR

New member
כולנו צבועים בדרך כזו או אחרת.

שנפסיק לדון על הכל וזהו?

mad alot

New member
תסתכל על התגובה של אופטימוס.

היא די מסבירה את העניין.

Optimus_Prime

New member
פספסתם את העיקר

וזו החוויה האנתרופולוגית המדהימה של התחנה המרכזית הישנה.
ברצינות.
על ה"שווקים" השונים שהסודנים והאריתראים פועלים שמעתי מזמן, זה לפעמים מזכיר פרק מ"המגן" או מ"הסמויה"....
אני די מופתע שלא עשו עדיין סדרה (עלילתית) על דרום ת"א. ולמתחכמים, אני לא מתכוון ל"פלורנטין" משנות ה-90, אלא לסדרה עכשווית, שתראה את המצב כרגע...

בכל אופן כבר דנו איתך מספיק בענייני גניבה, אבל מה לגבי תל-אופן? אם היא גרה בת"א זה פשוט מעולה.

זה לא כזה נוח לפחות כשאני גרתי שם

הבנתי שצריך להחזיר את האופנים תוך חצי שעה... ומה אם בא לי לרכב את כל העיר?

למעלה