לא רוצה להציף אבל זה חזק ממני

demoloc

New member
זה החוק הכי בסיסי + עיוות משלך

הזמן לא משתנה ביחס לאדם שמודד את הזמן. זה משתנה ביחס לשניהם , אין קבוע לחלוטין , מהירות האור היא שיא המהירות לפיו (מה שהוכח כלא נכון). אבל גם מהירות האור היא יחסית בהתאם למרחב. איזה שטויות מפגרות! "שממש אין משמעות למושג הזה ללא האדם" יו יו! אני חייב להתחיל להעלם ממך! אתה מטומטם! תתן הוכחה אחת לקיומו של אל, לא זבל פילוסופי , או שתסתום את הפה הגדול שלך!!!!!

מתי תבין????? אין כזה דבר זמן!!!!!

יש רק מרחב/זמן אחי אל תשגע אותי אתה כמו תלמיד שמושך למורה בשימלה...זמן הוא לא מנותק ממרחב אלא מרחב/זמן זה דבר אחד...זמן לא קיים ללא האדם וגם המרחב לא ..כי הם באו ממנו ואת זה אמרתי לך תדע כשתקרא ותדע קבלה עוד 100 שנה. עכשיו חוץ מזה אם אתה כבר מפריד את המושגים אז תבין משהו...אין משמעות לזמן שחולף בלי שמישהו יבחן את היחסים שזמן זה מבטא. מכיוון שידוע על פי מכניקת הקוונטים שאדם משפיע על תוצאות הניסוי...ואין כזה דבר של ניסוי אובייקטיבי לחלוטין..אז האדם משפיע על הזמן. ומדידת היחסים בתוך המרחב פירושה בדיקת הזמן החולף בין ארוע לארוע. וזה אומר שמישהו בא והגדיר מצב שנקרא זמן. וזמן זה מעתה מתייחס אל תופס הזמן.עכשיו בוא תלמד משהו חדש..גם האינשטיין לא ידע זאת אבל מקובלים יודעים זאת: הזמן לא היה קיים ממש עד הופעת האדם כך שהעולם היה ממשיך את קיומו לעד בלי מטרה מוגדרת כלשהי מלבד לחיות למות ומה שבאמצע. האדם בא ונתן לדברים משמעות על ידי זה שהוא תפס את המטרה..את היעד ואז חילק את המרחב למצב שנראה כעיוות במרחב הכבידתי. בוא תבין...אם הבורא הוא יחיד ואין מעליו והוא הכל..אז טרום היווצרות עולם לא היה כלום ביחס לבורא..הוא נחשב למצב הכי קל שיש לאין שיעור.כל מה שמתחתו זה כבידה. וכבידה היא אור וכלי שאליו האור נכנס והם תלויים זה בזה לקיום העולם. כל מרחב/זמן יחסיים למהירות..לתנועה ולזה שמודד את אותה תנועה(שכן הזמן לגביו משתנה)..ושניהם יחסיים לדבר הכי מהיר שהוא מהירות האור.

ald1357

New member
צופה יכול להיות גם זבוב

בתפיסת התאוריה יש הנחה שהצופה הוא חלק מהמשוואה, שהכל יחסי ביחס לצופה, משום מה אתה בחרת להניח שהצופה הוא האדם, כי זה מתאים לך לתפיסת הקבלה, אך אין זה כך, צופה הוא כל צד שלישי שמעורב במשוואה אפילו חומר דומם, אפילו חלל נוסף, צופה זו כל נקודת התייחסות נוספת, מצטער לקלקל לך את התאוריה הקבלית שמעמידה את האדם כנזר הבריאה, זה לא שאני מזלזל בכוחות הרוחנים האפשרים של האדם כיצור מודע, אבל אני לא רואה כל צורך בהגדרת היחודיות הבלעדית שלו על זכויות יוצרים ליקום, הרבה מההנחות שלך הן הנחות לא מבוססות אלא נשענות על מה שכתוב בקבלה, יכול להיות שתבוא ותטען כי מה שכתוב שם זה אמת אבל בויכוח פילוסופי אמת זה דבר ששמים על השולחן ובוחנים אותו, אני לא אומר שכל מה שכתוב שם הוא שטויות אבל שקר הקרוב לאמת הוא שקר שקשה יותר להזים אותו ולכן אתה נדרש לפרט ולנמק כאשר אתה מסתמך על מה שאתה מביא משם כראיה, בכל אופן היות האדם כנזר הבריאה היא תפיסת יסוד בדת ובקבלה ועובדה זו לכשעצמה זקוקה להוכחה, זה לא חוכמה שהאדם הוא נזר הבריאה בעיני עצמו, אני בטוח שכל יצור לומד להעריך את עצמו יותר מאחרים פשוט מעצם העובדה שהוא מכיר את עצמו פנימה והאחרים רואים אותו רק כלפי חוץ, אם תבוא ותטען כי לחיות אין נשמה כפי שטוענים ביהדות גם כאן אתה נדרש להוכחה, אני מכיר הרבה כלבים עם נשמה ורגש יותר מכל אדם אחר, האדם יודע אכן להתנסח במילים ולהעלות רעיונות מורכבים ומופשטים אבל לא הוכח כל יתרון לאותם דברים כי באותה מידה האדם מנותק מהסביבה הקיומית שלו, כמעט חייזר על פני האדמה, כמעט תייר כאן, ונחזור לשאלה העיקרית בהנחה שהאדם עצמו הוא לא סיבת הבריאה או לפחות סיבה חלקית לה כמו כל שאר הברואים, מה קורה אז עם התאוריה שלך להבנת העולם, ואיפה זה מעמיד אותך ?

demoloc

New member
../images/Emo45.gif

וחוץ מזה למה מרחב וזמן זה זהה? לפי ההסבר שלך , אמממ....רגע....אין לך הסבר רק אוסץ של גיבובי. (ההסבר הזה הוא לדוקטור לפיזיקה דתית שלנו) הזמן הוא המרחב כי בכל מקום שקיים חפץ המרחב מתעקם מעט, ככל שכח המשיכה של החפץ חזק יותר (לכל חפץ יש משיכה מסויימת) כך העיקום גדול יותר , העיקום הוא על המרחב, והזמן הוא לא דבר מוחשי, אלא הוא בעצם תזוזה של חפץ (או במקרה שלך אדם) על מרקם ,מכיוון שהארועים זזים בתורה שונה מבחינת מהירות אם השיפוע של העיקום שונה אז עבור החפץ "הזמן משתנה". ולא משנה אם האדם לא היה קיים , תהליך זה היה מתקיים גם עבור עצם חללי. בהודעה הזו ביססתי את הטענה שאתה מגבב שטיות , ויש לך ידע רק במושגים בפיזיקה,ולא בפירושם , ולי , יש (לפחות יותר מלפילוסוף). ועשית את כל זה בלי להתפרץ על הטמטום שלך .

demoloc

New member
ראיתם ,הסברתי,ואין לו תגובה

מי ערוץ מדע לילדים עכשיו ? אה ? אה? או כמו שבארט אומר: eat my shorts!

חומר/אנרגיה הם הפיכים לכן נכון אמרת

הכל היה מאז ומתמיד ושמו הוא היש תמיד.אם אתה מבין מעט קוונטים ועניין של גל/חלקיק אז תראה: העולם והיקום שבתוכו זה בעצם ריבוי של הסתברויות(גל...אנרגיה) ש"קורסים" לכדי הסתברות אחת(חלקיק...חומר). מצב של העולם שמוכר כחלקיקים ואנרגיה וחומרים וגלים הם מצבים ששואפים להגיע לבורא על ידי בחירה במצבים הנכונים.הבורא שקיים כיש תמיד יצר ריק ובתוך הריק הזה יקום.. כיוון שהאדם נועד להרגיש את חסרונו של מצב הנצחיות (שקיים רק בבורא) אז בא הבורא ואמר לו שאם הוא יעשה ככה וככה הוא יגיע לזה. עד שזה יקרה יחוש האדם סופיות..מוות..שכול.. כאב של ניתוק מנצח הבורא נצח האהבה..חוסר שלמות...מלחמה. ככל שיבחר בדרך הבורא הוא יקבל את חסדו ויבוא שוב למצב הנצחי..אפשר להגיד שזה כלי התמיד שמקבל את אור התמיד. כשמבינים את אחרית הימים ממש ממש אז יודעים שכל היקום עתיד להיעלם..כלומר לא יהיו גלקסיות חיות אבק ריק חושך..הכל יחזור לבורא ושם יקבל שכר נצח. תאר לך מזה הבורא..הוא אין סוף סיפוק ואנחנו זה אין סוף חיסרון ..הבורא הוא מושלם ויש לו כל כך הרבה(אין סוף) וכל מהותו היא נתינה לנבראיו.ותבין עכשיו את זה:הבורא הוא לא כלוא בתוך המודעות של עצמו ואין לו בררה אלא לתת...אלא הוא מעל כל הנצח ומעל כל האור ומעל כל האמת והוא הכל יכול. יקח זמן עד שתבין אבל אמן אמן תבין לאט לאט.

ald1357

New member
מצטער לקלקל את הויכוח אך ...

מצטער לקלקל את הויכוח, אבל חיפשתי את האיין ולא מצאתי ולכן הויכוח נעשה מעין מינורי יותר , גם לגבי החלל אם פעם חשבו שהחלל הוא מקום האיין מסתבר שהחלל אינו ריק בכלל הוא רוחש תופעות ומיצר חומר בכל מקום, ולמעשה הוא תווך מלא בדברים שרק לא קליטים עבורינו, אי יכולת קליטה אינה הגדרה מספיק טובה בשביל איין, כל הקטע הזה של יש ואין אינו מהווה אפילו התחלת טיעון וראיה לגבי ישות האלוהות או לא, השאלה תישאל בכל מצב ובכל העמדת דברים, ולי התשובות ברורות אולם לא פה המקום והזמן לשטוח אותן

חסר לך המון ידע וחומר בפיסיקה בוא

תראה: יש אחוז אחד של חומר ואנרגיה כמו שמכירים אותם כעולם.יש בנוסף עוד 10 אחוז של חומר שנקרא אפל שזה סוג של חומר שאפשר לאפיין אותו על פי רמת החלקיקים שמספיקה על מנת ליצור כוחות משיכה.זה נקרא חומר אפל בריוני(בריונים הם חלקיקים שמרכיבים את האטום וגרעינו...ממגוון עולם חלקיקי של קוורקים וכולי..). שארהחומר נקראת תעלומת החומר האפל שאינו ידוע ויתכן ששאר החומר הזה יכול להיות אין סוף. וזה נשמע הגיוני כי לא יתכן שיש אי שם בחלל קיר.כי מה יש אחרי הקיר הזה? כלומר..האין הוא אין סוף. ניסיון לבדוק מהו ואקום אמיתי הביא חוקרים לגלות דבר שנקרא "חלקיקים וירטואלים" שזה היווצרות חלקיקים לכאורה מתוך השום דבר ויש להם תכונות לחלקיקים אלו.וזה סותר כביכול את מה שאמרתי לא? חחחח בוא והחכם... למי שלא יודע אז היקום מתרחב. תצפיות הראו שהיקום כבר צריך להתחיל או להאט את קיצבו או להתייצב על מהירותו.התגלה שהוא מאיץ עוד יותר. נכון מבחינה מדעית לאמר כך:הגלקסיות לא מתרחקות אחת מהשניה וכולי..אלא שכמות הריק ביניהן גדלה. זה נשמע לכאורה אותו דבר ,מה שנכון,אבל הניסוח מביא להבנה שבה כמות הכלום..הריק ביקום...כל הזמן גדלה וגדלה .מה שמעניין את החוקרים מאוד כי כאמור היקום שהיה אמור להאט או לעמוד על קצבו..מאיץ דווקא וזה מעיד על קיום חומר אפל שגורם לו לכך.חישובים הראו שהכמות של החומר שהם יודעים עליה אינה מספיקה כדי לגרום ליקום להאיץ. אז עכשיו תבין:לא רק שאין כלום הוא כלום מוחלט...אלא שהוא גם גדל...וגם נוצר מתוכו משהו..כלומר כן נוצר יש מאין. וכשבודקים את האין הזה רואים מידי מרחק מסויים את החלקיקים הוירטואלים שנוצרים ממנו ונעלמים ושוב נוצרים.אז אתה צודק.אין כזה דבר כלום מוחלט. אלא יש מצב שנקרא "הסתר" וזה המצב שהבורא נסתר בו. והדבר הזה הוא הכלום המוחלט והוא באמת כלום שפשוט גדל .. כי הבורא נחשב למקסימום שנקרא "יש תמיד" גודלו הוא אין סוף. ולתוך אין סוף זה הוא גדל. כאשר מבינים איך נוצר היקום מבינים שהבורא עשה מצב שנקרא בריאה:העלמות אל תוך גודלו שלו עצמו שזה אין סוף חלל.כלום.זה מנוגד לבורא לחלוטין.היש תמיד מול האין סוף. שניהם נטולי גבול בהבנה כי אם יהיה להם גבול יהיה משהו אחריהם. כלומר יש להתייחס למצב שנקרא אין כאל מנוגד במהותו לבורא וזהו באמת ריק כי הבורא לא מתחכם..הוא ממש עשה ריק.וגם בריק הזה הוא נמצא..בכולו...זה הוא עצמו רק ברמת הפרדה שבה אין..כלום. לך תבין.. אבל זה הבורא.הוא הסתירה בהתגלמותה. סופר ניטרליות.מושלם. ואל תתווכח אלא שאל..או קרא כדי לדעת כי צריך לדעת המון כדי לשאול מה ששאלת על חומר אפל וכולי..וכל מה שרשמתי זה רק קצה הקרחון.אנשים לכו תלמדו איכשהו.זה העולם שלכם. לא רק של נינט טייב חחחחחחחחחח

Charles Darwin

New member
לפעמים חצי אמת גרועה משקר...

דבר אחד אני אגיד: מתוך אינסוף היקומים שיכולים היו להיות, רק אחד יכול היה להיות ריק לחלוטין. כל שאר מיליארדי מיליארדי בחזקת מיליאדי מיליארדי היקומים האפשריים היו חייבים להכיל משהו. מסקנה - הסיכוי שהיקום יהיה ריק הוא בקירוב טוב אפס. אז אני לא ממש מופתע שהוא אכן לא ריק. שים לב שאלוהים לא נכנס למשוואה.

demoloc

New member
הידע של אדון הפילוסוף מצומצם ביותר

אין אף חלקיק חומר אפל על כדור הארץ כי אם הוא יגיע במגע עם חומר הוא יגרום יתפוצצות , יכול להיות שהוא קיים במעבדה,אבל הוא בטח שלא מהווה 90% המעולם שלנו

אוייש אדון נעל קרא שוב את מה שנרשם

ושם נרשם שכמות החומר והאנרגיה שקיימים וידועים כיקום באשר הוא..עד גרגיר אבק כלשהוא טריליוני שנות אור מאיתנו..כל זה הוא אחוז אחד.עכשיו אחי יש לי ידע בכמות כזו שגם אם אני דיסלקט אני לא יכתוב "יתפוצצות". אבל יש לי קצת יותר מזה...ידע כאילו...לעולם לא אטען עובדה מדעית בלי לדעת אותה לאשורה.בוא ושמע אחי למשל..שמעת על דבר שנקרא זרעי כבידה? על לווין בשם צלינגר או קובי? יודע מה הם חיפשו בחלל. ספרי מדע שלמים נכתבים על זה ואין לך מושג קלוש ממה מורכב אטום גבר גבר..ומזה מיטוכונדריה שיש בכל תא חי או אורביטלים שמקיפים כל גרעין...או סתם ככה לדעת ש 70 אחוז מכמות החמצן בכדור הארץ מקורה מיערות האמזונס. חחחחחח להמשיך גבר גבר או שהבנת שאתה צריך לרוץ ולקרוא ספרים רבים? לדבר עם מספיק חכמים...ללמוד אצלם. לעולם אל תטען שוב שאני לא יודע מה אני אומר כי זה יביא לך קארמה רעה. תשאל מהיכן אפשר להשיג חומר..אני יענה לך.כל חומר אחי..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

demoloc

New member
בואנה שלא ניגרר לאלימות

אתה הרבה יותר מידי תופס מעצמך! 99% ממה שאמרת מורכב מזבל! אתה מחרבש מילים! , הידע שלך הוא מיניאטורי , גם אני יכול לזרוק עליך תיאוריות ופרוייקטים! העל מיתר שמעת? על חורים לבנים שמעת? על ג'יאט נרליקר שמעת!? על תאורית פרקטלים שמעת?! אז א כל ,תתחיל להרגיע! ואין לי מושג ממה מורכב האטום!? יש לי יותר ידע מאשר יהיה לך אי-פעם . לפחות אני לא מתרץ קיום באישהיא מטרה משביל לתת תירוץ לקיום עלוב... אני מקבל את ההגיון,לא דוחה אותו עבור משהו לא קיים! אני מקבל את מה שההוכחות מכתיבות גם אם זה לא האמת שמתאימה לי! נחמד לחשו שמישהוא צופה עליי, וכל הדברים הרעים שקורים לי יתוקנו בעולם הבא! אני כן פוחד ממות , אני לא ממציא עולם הבא, אני לא יכול לדעת מה שיש בעולם הבא, אני לא טוען שאני יודע. אני לא מאמין כי אין שום הוכחה שמצביעה על כך! שאלות...פחחחחח... את זה יש על הכל .... אתה יכול לשאול שאלות עד שהכבשים יחזרו הביתה. אבל בתכל'ס,יש לך תשובות!? לא????,,, לנו יש ,אז אל תתחבא מאחורי שני המילים שאתה יודע על המדע , ותמצא לי הוכחה אחת יציבה אמיתית לקיום העלוב... די עם כל הזבל! יש לך הוכחה!? רק הוכחה! עד שלא יהיה לך הוכחה תעוף מכאן! ובחיים שלך על תזלזל באינטיליגנציה של אנשים שכן מוכיחים את מה שיש להם להגיד! אנחנו מקדישים שנים לחקר ,עבור תוצאות! והפלא ופלא ,לנו יש! לכם לעומת זאת ,אחרי כמה אלפי שנות לימוד על הכוח שאתם מעצבים כדי שיתאים לכם. אין אף תוצאה אחת! אף נס מתועד כדי להראות שום דבר!!!!!! אז שב בשקט בינתיים אוקי!? כי אתה ממש מקפץ לי על העצבים. סליחה על הגישה האגרסיבית, אבל אני נעלב שמזלזלים בידע שלי...

אוריד מכבודי ואגיב כי מהו כבודי אם

לא כבודך שלך והפוך שוב.כולנו אחים גבר גבר..בטח שאני יודע פרקטלים על מיתר אחי הידע שלי בפיסיקה הוא עם תעודות..זה בסדר.ואמרתי לך..יש לי הוכחה...גם לך..עמוק בראש...אבל החיים לא קלים בטח לא כשאתה מדבר איתי. רשמתי לך את מה שרשמתי לך כי אתה זה שהתחיל בכך שצינת שאחרון הפילוסופים לא יודע כלום...אז קיבלת כנראה חזרה ...אבל ההבדל הוא מי מוציא עצבים ומי לא. כשהאמת מדברת אין עצבים..כשהצדק מרשיע אין רחמים..מצטער....אל תעלב כשמזלזלים בידע שלך כי כנראה זלזלת בשל אחרים...וכנראה שעשית את זה כדי להרגיש שהידע שלך שווה משהו כי ברור שדרך קלה בחיים היא על חשבון אחרים.עד עכשיו לא דיברת לעניין אלא עלי..ואני לא העניין אלא אם כן אתה רוצה לדעת את מקומך מולי...כולנו שווים בפני הבורא אז אל תפחית אותי פעם הבאה מכבודי..ולא תופחת משלך כי עדיף ששנינו נעלה...עם חיוך..ואם אחד חכם מהשני(אני) ואחד יכול ללמוד וחייב לוותר על כל הידע הקודם שלו ועל האגו למען מורו(אתה) עשה זאת. כי מהו מורה ללא תלמיד? גם אם תמשיך להתרגז אקבל זאת בהבנה אבל את ההוכחה לבורא תקבל רק כאשר תבקש בנימוס.

ald1357

New member
משחקי כבוד וכח

גם אחרון הפילוסופים אחרים כאן משתמשים באפשרויות להגיב פה כמקום לבסס כח הגישה של חסר לך ידע ולכן אין תשובתך עניינית פועלת בשני הכיוונים אדון אאחרון הפילוספים אני מבין שאתה רואה את עצמך כנזר הבריאה מלא התפעלות מעצמך וכו ואכן הבמה הקטנה הזאת צרה מהכיל את מלא חוכמתך, ועכשיו יותר ברצינות , זה שאנחנו מזההים ריק זה כבר לא אומר שזה איין, ההנחה שהרצף הוא כפי שאנחנו תופסים אותו ובאיזשהו מקום יש שם קיר בנויה על צורת התפיסה שלנו את המציאות יותר מאשר על משהו ממשי, אין לך מושג עד כמה אנחנו תלויי כלי הבנה ביחסנו לבחינת המציאות, אם היתה לך אפשרות לבחון ולחוות משמעויות בכלים אלה היית רואה שהשלב של הידע הלוגי הוא השלב הנמוך ביותר בכל סוגי הידע, ועכשיו לאותו אחד שטען שלא יכול להיות פה חומר שחור, לידיעתך חומר שחור אינו אותו אנטי חומר שאתה מבלבל בינו לבינו, וישנם מחקרים שנעשים במעמקי מכרות בכדור הארץ לגלות שרידים ועקבות של תגובות להתקלות בחומר שחור, כך שאני מציע לכולנו להיות צנועים וענווים בזריקת עובדות ומסקנות, ולא להשתמש בהם ככלים לניגוח אלא באמת לשאול שאלות לא רק כדי להראות כמה אנחנו יודעים אלא בגלל שאנחנו מחפשים תשובות שיובילו הלארה

demoloc

New member
אפשר לעשות באנג'י מהאגו שלך לIQ שלך

אתה כל כך משוכנע שאתה יותר חכם מכולם , ועוד בשם שלך זה ניכר "אחרון הפילוסופים" , אתה האמיתי היחידי!? , אנחנו ,או לפחות אני עד עכשיו דיברתי בנימוס , אבל אתה ממש הגזמת , תתחיל להרגיע. וזה פורום מדעי,אם אין לך הוכחה לתת אז עוף לכל הרוחות מכאן! אני לא צריך לבקש מפאנט כמוך יפה! אתה לא ראוי לזה,אתה חושב שכולם סביבך הם טיפשים , אבל תתפלא, הכרה של מושג, לא גורמת לך להבין אותו. אתה רוצה להראות שאתה חכם , אל תגיד מילים גבוהות שלא קשרורות לנושא, וגם אם אתה מבין את המילים שלך או לא (התשובה היא לא) , לא מעניין אותי,תפסיק לזבל לי בשכל , זה פורום מדעי,לא מענין אותי איפה אולי בצורה כלשהיא יהוה עלול היה להתקיים,לי יש הוכחות על אי-קיומו. לך אין אף אחת . אז אם אין לך אף הטוכחה מדעית,עם ה-וכ-ח-ו-ת!!!!!! , לא כמו הזבל שאתה שופך כאן , אז תתן את ההוכחה, או תשב בצד או תעוף לכל הרוחות מכאן!

demoloc

New member
בואנה שלא ניגרר לאלימות

אתה הרבה יותר מידי תופס מעצמך! 99% ממה שאמרת מורכב מזבל! אתה מחרבש מילים! , הידע שלך הוא מיניאטורי , גם אני יכול לזרוק עליך תיאוריות ופרוייקטים! העל מיתר שמעת? על חורים לבנים שמעת? על ג'יאט נרליקר שמעת!? על תאורית פרקטלים שמעת?! אז א כל ,תתחיל להרגיע! ואין לי מושג ממה מורכב האטום!? יש לי יותר ידע מאשר יהיה לך אי-פעם . לפחות אני לא מתרץ קיום באישהיא מטרה משביל לתת תירוץ לקיום עלוב... אני מקבל את ההגיון,לא דוחה אותו עבור משהו לא קיים! אני מקבל את מה שההוכחות מכתיבות גם אם זה לא האמת שמתאימה לי! נחמד לחשו שמישהוא צופה עליי, וכל הדברים הרעים שקורים לי יתוקנו בעולם הבא! אני כן פוחד ממות , אני לא ממציא עולם הבא, אני לא יכול לדעת מה שיש בעולם הבא, אני לא טוען שאני יודע. אני לא מאמין כי אין שום הוכחה שמצביעה על כך! שאלות...פחחחחח... את זה יש על הכל .... אתה יכול לשאול שאלות עד שהכבשים יחזרו הביתה. אבל בתכל'ס,יש לך תשובות!? לא????,,, לנו יש ,אז אל תתחבא מאחורי שני המילים שאתה יודע על המדע , ותמצא לי הוכחה אחת יציבה אמיתית לקיום העלוב... די עם כל הזבל! יש לך הוכחה!? רק הוכחה! עד שלא יהיה לך הוכחה תעוף מכאן! ובחיים שלך על תזלזל באינטיליגנציה של אנשים שכן מוכיחים את מה שיש להם להגיד! אנחנו מקדישים שנים לחקר ,עבור תוצאות! והפלא ופלא ,לנו יש! לכם לעומת זאת ,אחרי כמה אלפי שנות לימוד על הכוח שאתם מעצבים כדי שיתאים לכם. אין אף תוצאה אחת! אף נס מתועד כדי להראות שום דבר!!!!!! אז שב בשקט בינתיים אוקי!? כי אתה ממש מקפץ לי על העצבים. סליחה על הגישה האגרסיבית, אבל אני נעלב שמזלזלים בידע שלי...

נועםbecome

New member
פילוסוף-סבבה,אבל דתי? איכס...

אתה דתי? חוזר בתשובה? הבורא הנשגב מבינתנו הוא אלוהי המקרא לדעתך?

לא אומרים איכס על אוכל../images/Emo13.gif

דרך אגב אני חדש פה... הפורום הזה מפעיל לי חלקים במוח שלא ידעתי שיש לי:) אני עוז

למעלה