לא רק ברזים ומגבות

samai

New member
כמה כיף לשתות תה בכוס טורקית קטנה ../images/Emo175.gif

שלום לחברי הפורום המכובד, גיליתי ששתית תה מהכוסות הקטנות של הטורקים משבחת את טעמו. ניתן למצוא סט של כוסות, תחתיות וכפיות קטנטנות - כמעט בכל שוק ואפילו בחניות סופרמרט.
דברים נוספים שאני מביא מטורקיה הם אבקה לסחלב, מיי ורדים, דיסקים
ועודים.
כן, אפשר למצוא עודים (כלי הנגינה Ud או Oud) מעולים בטורקיה. לכלנו סוף שבוע נפלא B. Eıtan

מקומות מיוחדים

דוד של אבי נולד בטורקיה ועלה לארץ בגיל 8 ונוסע לפחות פעם בשנה ,ותמיד כאשר הוא חוזר הוא מספר, מעבר למקומות המוכרים שכל תייר מגיע , דווקא על השכונות הקטנות בהם הוא גדל וכמובן על בית הכנסת המפואר נווה שלום ,הוא מביא איתו בעיקר רוחניות ונוסטלגיה

מפתחות עותומניים לאוסף שלי

אני אוסף מפתחות, וטורקיה היא גן עדן למפתחות עתיקים. בעיקר בקפדוקיה. יש שם חנויות עתיקות מדהימות ואפשר למצוא מבחר של מפתחות עותומניים מאסיביים, ואפילו מפתחות ארמניים וסלג'וקיים. כשחזרתי מהטיול הארוך בטורקיה, היה לי משקל עודף גדול של מפתחות. בתמונה - מפתח סלג'וקי שאורכו 26 ס"מ. קניתי אותו באזור קפדוקיה.

מפתח עותומני נוסף

בקרוב אעלה שרשור בנושא מפתחות טורקיים, אבל בינתיים עוד מפתח עותומני אחד, שקניתי גם אותו ב Ürgüp .

Hermione1382

New member
U-R-G-U-P ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אהההההההההה זה כזה מקום חמווווווווווווווווווד (וטוב שאין לי תגובות של ילדה בת 12....) אבל הכי מצחיק שבמרכז הכפר הזה פתאום יש לך סניף של בנטון... מי היה חושב שבכפר במרכז טורקיה יהיה אפשר למצוא סניף של בנטון.... :) מן הסתם הכפר לאח מוד בגלל בנטון אלא בגלל היותו הוא עצמו

CookyGirl

New member
בעיקר ג'ינסים ונעלים

וגם כול מיני מזכרות ושטויות בשוק. גם הבאתי רחת לוקום אבל הוא היה מגעיל.

למעלה