אלפיני
Well-known member
לו היית באמת כזה "גאון פיננסי" לא היית מנסה למכור את עצמך כגאון אופנתי.אהבתם?
שיהיה לך בהצלחה מול אחרים עם אחרים במכירת פרטי לבוש, אבל גם בתחום זה אינני זקוק לשירותים שלך.
לו היית באמת כזה "גאון פיננסי" לא היית מנסה למכור את עצמך כגאון אופנתי.אהבתם?
אני לא מנסה "למכור את עצמי" כגאון אופנתי. סתם סיפרתי לכם כבדרך אגב על הגאונות האופנתית שלי תוך כדי שאני משתף את התמונות של החולצות החדשות כדי לשמוע את התרשמותם של החברים כאן בפורוםלו היית באמת כזה "גאון פיננסי" לא היית מנסה למכור את עצמך כגאון אופנתי.
אני לא מנסה למכור שום פרטי לבוש לאף-אחד. למה שאמכור את החולצות שרק קניתי?שיהיה לך בהצלחה מול אחרים עם אחרים במכירת פרטי לבוש
לא הצעתי לך את שירותיי כגאון אופנתי וגם אין לי שום דרך לדעת אם אתה נזקק להם. אני כן יודע שאתה לא מיליארדר, כך שבכל הנוגע לגאונותי הפיננסית אתה דווקא כן נזקק לשירותיי, אך ככל הנראה אינך רוצה להיות מיליארדראבל גם בתחום זה אינני זקוק לשירותים שלך.
טרולון חמוד ומחליף ניקים,אני לא מנסה "למכור את עצמי" כגאון אופנתי. סתם סיפרתי לכם כבדרך אגב על הגאונות האופנתית שלי תוך כדי שאני משתף את התמונות של החולצות החדשות כדי לשמוע את התרשמותם של החברים כאן בפורום
גם לא מובן לי למה מכיוון שאני גאון אופנתי אינני יכול להיות גאון פיננסי. אני באופן אישי לא רואה שום קשר או סתירה בין הדברים
אני לא מנסה למכור שום פרטי לבוש לאף-אחד. למה שאמכור את החולצות שרק קניתי?
לא הצעתי לך את שירותיי כגאון אופנתי וגם אין לי שום דרך לדעת אם אתה נזקק להם. אני כן יודע שאתה לא מיליארדר, כך שבכל הנוגע לגאונותי הפיננסית אתה דווקא כן נזקק לשירותיי, אך ככל הנראה אינך רוצה להיות מיליארדר
אתה מאמין לי שלא אכפת לי שאתה מקנא בי? אתה מאמין לי? באמת לא אכפת לי. אני רק שמח שאנחנו ממש מתקשרים ומנהלים דו-שיח. אתה צריך להבין שהקנאה שאני רגיל אליה זאת קנאה מכוכבית מצויה וסתוונית333, וכל מה שאי-פעם קיבלתי מהן בעקבות קנאתן בי זה "פפפחחחחח..." ותמונות של פחי זבל.טרולון חמוד ומחליף ניקים,
בחינם ממני, סקאטצ' לעוד "גאון" בעיני עצמו האוהב גם הוא לתת טיפים שתוכל לזייף לחולצה. כמובן שיש להתייחס לשניכם באותה רצינות ראויה.
הוא לא טען שהוא עיצב אותן!אלה אולי חולצות שקנית, אין סיכוי שאלה חולצות שעיצבת. לו היית מעצב אותן היית מתעשר.
הוא קרא לעצמו גאון אופנתי.הוא לא טען שהוא עיצב אותן!
הוא יותר אופנתי מאשר גאון או פיננסיהוא קרא לעצמו גאון אופנתי.
עולה למישהו כסף לפרגן?הוא יותר אופנתי מאשר גאון או פיננסי
לא עולה כסף, אבל יש בעולם כל מיני אנשים שכואב להם מכל מיני סיבות. אני סטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה ואם תרצה אתה יכול להגיד לי שמות של אנשים פה ואני יכול לעבור עליהם איתך אחד-אחד ולהגיד לך האם כואב להם, מה כואב להם, למה כואב להם ואיך כואב להם.עולה למישהו כסף לפרגן?
ai27 וסופרמן, תמשיכו לעשות צחוק מעצמכם על-ידי אמירת הדברים הכי טיפשיים והכי מנותקים שאתם רק יכולים להגיד ומתן לייקים להודעות מעין אלו. אתם מצחיקים אותי ממשהוא יותר אופנתי מאשר גאון או פיננסי
לא טענתי שעיצבתי אותן.אלה אולי חולצות שקנית, אין סיכוי שאלה חולצות שעיצבת.
ממש לא בהכרח, ולמען האמת, כנראה שלא. נראה לך שכל מעצבי האופנה עשירים? נהפוך הוא. אחוז קטן בלבד ממעצבי האופנה הופכים לעשירים, כמו בכל עבודה כמעט.לו היית מעצב אותן היית מתעשר.
ואני אכן כזה. גאונות אופנתית זה לא בהכרח להיות מעצב אופנה גאון. גאונות אופנתית זה יכול להיות גם סתם מישהו שמתלבש ממש טוב.הוא קרא לעצמו גאון אופנתי.
או שפשוט הבאת תמונות של חולצות מחנות של גאוני אופנה.אם "נחזור למקורות" ונסתכל על מושג הגאון בהקשרו ומובנו הרגילים, אז 2% מהאוכלוסייה הם גאונים. כלומר אחד מתוך כל חמישים אנשים. בהנחה שאין סיבה עבור הסטטיסטיקות האלו להשתנות בהשאלה של מושג הגאון לתחום הזה, התחום האופנתי, אז ניתן לקבוע ולהגיד שבהערכה גסה, שתי אחוז מכל מעצבי האופנה, אך גם שני אחוז מכל המתלבשים,
ממתי חולצה פשוטה עם הדפסה היא דבר יקר?או שפשוט הבאת תמונות של חולצות מחנות של גאוני אופנה.
להתלבש יקר לא הופך אותך לגאון
לקשר לחנות יקרה בטח שלא
אם אפשר למכור ביוקרממתי חולצה פשוטה עם הדפסה היא דבר יקר?
לכי על זה.קח חולצה של FOX ותעשה עליה הדפסה, כל הסיפור לא יעלה לך יותר מ-50 ש"ח.
אם יש פראייר שלא מבין בעלויות, זב"שו.אם אפשר למכור ביוקר
היא תהיה יקרה
תתבייש לך, לקחת חולצות שנועדו למשפחות מעוטי יכולת, אתה גם תלך לסופר שמתגאה שנותן מצרכים חינם למעוטי יכולת.לכי על זה.
הארון שלי טובע בחולצות יפות שאחותי משיגה בחינם מ"אימהות לא אוגרות"
וחסר כאלו?אם יש פראייר שלא מבין בעלויות
לא הבנת על מה מדוברלקחת חולצות שנועדו למשפחות מעוטי יכולת.
הבנתי טוב מאוד, חינוך לגזלניות שמושרש בכם, גם כאשר מצבך הכלכלי לא דורש זאת ולעזאזל משפחות שבאמת צריכות את זה.וחסר כאלו?
לא הבנת על מה מדובר
אם היית משתתפת בזה,הבנתי טוב מאוד,
לא.או שפשוט הבאת תמונות של חולצות מחנות של גאוני אופנה.
אלו לא חולצות יקרות. החולצה הכי יקרה פה עולה 160 שקל. אדוני, אתה אינך מבין באופנה.להתלבש יקר לא הופך אותך לגאון
לקשר לחנות יקרה בטח שלא
לא בהכרח. בעולם יש מונופולים נאורים. כמו סבן אילבן (אמנם לא רשת אופנה אבל עדיין). הם ענקיים והם מותג. יכולים למכור ביוקר ובוחרים למכור בזול.אם אפשר למכור ביוקר
היא תהיה יקרה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.