לגולשי הפורום... דרך הגב הצום ב4.49

One Echoe

New member
מה זה קשור, לעזאזל?

מה אתה לא קולט? זה לא נושא הדיון. אמרתי שאני לא מבין את הצמחוניים כי הצמחים יצורים חיים לכל דבר. ואז אתה אמרת שהם לא מרגישים כאב כשהורגים אותם, אז אני שואל אותך-האם זה בסדר להרוג אותם רק כי הם לא מרגישים?

מה זה קשור?

הרסתי לך אה? שאלת אם זה בסדר לאכול חיות שהורדמו, אמרתי שהסבל מתחיל עוד קודם. יש מבין? אם ין ברירה, הורגים את מה שלא מרגיש למען חיים.

One Echoe

New member
מה הרסת לי?

תפסיק כבר להתנהג כאילו הכל פה איזה משחק, די להיות ילדותי. אני יודע שהסבל של החיות, מתחיל עוד קודם, לפני שהן נשחטות, בתנאים המחפירים בהם הן מוחזקות, אבל אני גם לא מצדיק הריגה של צמחים. שמע, זה הכל עניין של טבע.

מה קשורות התגובות שלך להודעות שלי?

אה אתה לא מצדיק הריגה של צמחים? אז זהו שאתה מצדיק ברגע שאתה אוכל אותם.

One Echoe

New member
אתה פשוט מסרב להבין.

דיברנו על זה שאני לא מבין את הצמחוניים. די, רד ממני.

One Echoe

New member
אתה לא מבין?

אני מדבר על הצד של הצמחוניים, אמרתי שאני לא מבין צמחוניים שקוראים לי רוצח ואוכלים צמחים. זה הכל! מבחינתי זה טבעי לאכול גם וגם! יאללה, רד ממני באמת עכשיו.

אל תתיימר להכתיב לי מה לעשות

אתה אמרת דבר אחד, שכבר ציטטתי, עכשיו אתה משנה אז תעשה מה שבראש שלך.

זה הציטוט המלא שלך:

"אני יודע שהסבל של החיות, מתחיל עוד קודם, לפני שהן נשחטות, בתנאים המחפירים בהם הן מוחזקות, אבל אני גם לא מצדיק הריגה של צמחים" איפה יש הוצאת דברים מהקשרם?

One Echoe

New member
הוצאת הודעה אחת,

מכל השרשור(מה שאמרת לי בזמנו לא לעשות). לצמחים יש רגשות, ומבנה תגובתי לסביבה. הם רגישים לצלילים, למוזיקה. לאהבה, לשנאה. הם מרגישים בדיוק כמוני וכמוך. "אם תרצי אני אביא לך לינק בנושא. בגלל זה אני לא מבין את כל הצמחוניים. ראבק, זה טבעי לאללה לאכול חיות..." בגלל זה אני לא מבין את הצמחוניים=הם קוראים לי רוצח אבל רוצחים בעצמם. ע"פ הראות שלהם. ע"פ הראות שלי זה טבעי, רק שלא ישחקו אותה תמימים, אתה קולט? באופן כללי, אני החלטתי גם להיות צמחוני אבל זה רק בגלל היחס שהחיות מקבלות.

AB17

New member
חחחחחח

"די, רד ממני" לא נשמע לך חשוד?..

אתה מוזמן לברר זה לא משנה

העובדה היא שמה שיוצר את הכאב זה מערכת העצבים, וכשהיא לא קיימת גם הכאב קיים. צריך לאכול כדי להתקיים, ולכן לדעת הצמחונים צריך לוותר על הבשר כי הוא אינו הכרחי ואכילתו גורמת לכאב רב.

One Echoe

New member
אני ויצא מנקודת הנחה

שצמחים לא מרגישים כאב, אע"פ שזה לא נראה לי הגיוני. אין לצמחוניים שום זכות לקרוא לי רוצח כשהם בעצמם רוצחים. ובכלל, לדעתי זה טבעי מאוד לאכול בשר וגם צמחים.

למעלה