לגולשי הפורום... דרך הגב הצום ב4.49

אולי זה לא נראה לך הגיוני

זה לא הופך את זה ללא נכון. לא דיברתי על אנשים שאומרים "רוצחים".

זה לא רצח...ואין לצמחונים זכות

לקרוא לך רוצח.. אבל אם אפשר למנוע סבל וכאב אפילו קצת אז בשמחה...

One Echoe

New member
אז תתפלאי,

רוב הצמחוניים ככה. חח, אני בעצמי צמחוני מלפני כמה ימים, אבל אני לא קורא למי שאוכל בשר רוצח.

אני מכירה הרבה אנשים כאלה.

תכל'ס באמת באמת הדבר הגדול שמפריע לי זה המודעות..אני פוגשת אנשים שאני מכירה שאומרים שלא איכפת להם שיפטמו אווזים בשביל לאכול אותם או יהרגו חיות כדי להשתמש באברים החיצוניים שלהם(כמו קסטרו החראות האלה למשל)וזה ממש מגעיל אותי..זה מזעזע וזה קיים. אחותי טבעונית..אז בכלל אין מה לדבר אמא שלי משתגעת הולכת לחנויות טבע לחפש לה כל מיני דברים טבעיים...אני עוד בסדר חוץ מבדיקות דם שהורידו לי את היד.

סתם היום הלכתי לבדיקת דם לבדוק

מה חסר לי...דפקו לי איזה 4 מבחנות...אישית זה היה כואב

One Echoe

New member
אז למה לא...

אזמה אם הם לא מרגישים, יש להם רגשות והם יצורים חיים לכל דבר. אני עדיין בהתלבטות עם עצמי בקשר לבשר, בדיוק אתמול החלטתי להיות צמחוני. אבל עדיין, אני מודע לזה שאני הורג גם צמחים שיש להם רגשות.

אתה הבנת מה כתבת?

"אזמה אם הם לא מרגישים, יש להם רגשות" חוסר יכולת להרגיש, זה לא רק פיזי זה גם נפשי.

One Echoe

New member
התכוונתי.

שיש להם רגשות, והם לא מרגישים כאב מוחשי. יש לצמחים רגשות, אבל אתה אמרת שהם לא מרגישים כאב, לא ביררתי-סמכתי עליך. כנראה שהסימוכין שלי הלך !

אין כל הוכחה מדעית שלצמחים יש רגשות

במקום לזרוק הרבה משפטים, תביא הוכחה לטענה שהם מרגישים.

One Echoe

New member
אני יכול להביא לך

לינק למחקר שפרופסור אחד עשה. אם תרצה, תגיד. ועזוב מחקרים או לא, אני מאמין שיש להם, הם יצורים חיים לכל דבר.

יפה../images/Emo45.gif...

גם לי אמרו שלצמחים יש רגשות...אבל אם הם לא מרגישים כאב בניגוד לחיות אז יותר קל לי לוותר בכיוון של הבשר..כי אני בכל זאת חייבת לאכול משהו...וכמו שאמרתי קודם..אם אשר לוותר על בשר ולמנוע עוד קצת את הסבל אז למה לוותר על זה.

למעלה