לגעת בגדולה שלך

לגעת בגדולה שלך../images/Emo47.gif

עמוק בתוכך אתה אכן יודע איך זה נראה, כיצד זה מרגיש, להיות בטוב המושלם, המוחלט שבך. הינך השראה לסובבים אותך, בעל יכולת, יצירתי ואכפתי, ראשך מעל המים, עצמאי ובעל ביטחון. הינך השפעה חיובית ומטביע את חותמך בטבעיות ו א ה ב ה. כמו זכרון דהוי שמושך אותך, שאם תקשיב לו היטב, אם תשים לב באמת, תדע איך זה נראה ואיך זה מרגיש! רק שכרגע, אינך יודע כיצד להגיע ל ש ם, כיצד להשיג יעד זה ופשוט להיות זאת, להיות אתה, בקביעות, בהתמדה, בקלות. המשך שבת נפלאה מלאת אור לכווווווולם!!!

ערב טוב לך,אוקיינוס !

אני יודע ששירים ניתנים לכל מיני פרשנויות,שונות ומשונות. ובכל זאת,ובאם את המחברת,האם תוכלי במילים שלך,טיפה לבאר לי את מהותו? הוא יודע איך זה מרגיש,והוא יודע מה זה....להיות בטוב המושלם... ובכל זאת יש דבר שהוא לא יודע....הוא לא יודע להגיע לשם..... לאן זה "לשם"? להתחברות שלו עם הסביבה ? ומדוע הוא:"לא הוא"? אודה לך אם תעזרי לי ללגום קצת יותר מהשיר הנפלא הזה,מכיוון שהחלק הראשון שלו,מובן לי,ואהוד עלי מאד,והחלק השני,לא כל כך..... תודה לך,אוקינוסית ! איזה שם.... פרח| שבוע טוב.

הטוב המושלם ../images/Emo20.gif

כמה קשה הדרך אל הטוב המושלם
- אל הבטחון העצמי והשלמות העצמית. כמה זמן עוד צריך לכאוב ולבזבז מחיינו המהירים כדי להגיע לפסגה המיוחלת
איך מגיעים אל הפסגה הזו, ומקצרים את הדרך בחודש במקום בשנים
, במקום לעבור תהליך נפשי קשה וכואב של תובנות החיים על כל פרט ושעל
זה הוא חלק ממני. מקווה להפיק תועלת כאן. וד"א- לא ראיתי המלצות על סדנאות להעשרה עצמית כאן, יש מצב לדבר כזה

בוקר טוב שירה

ברוכה הבאה שאלות רבות העלית... ואני ככה יושבת ונזכרת באתמול בערב כשדמעות החלו לרדת ככה בלי הקדמה כשחשבתי על מישהו מאוד יקר לי... אח"כ דיברנו גם על כאב, עצב, אהבה, על שאלות של "למה"..."איך"... ובעצם החלטנו להפגש כי אין כמו להפגש כדי להתרגש... על הסדנאות נדבר עוד בינתיים, התרווחי לך בנחת את יכולה לשתות קפה אם את רוצה... או סתם לנוח... יום נהדר

Deerest

New member
בקר טוב, אביבה

הפתק שלי עדיין אצלך? אני עשיתי הזמנה מיוחדת. על ממחטות הטישיו בקשתי שידפיסו לי את זה. אבל לא תמיד אני רוצה שזה יעבור...

בוקר טוב לך

גם אני לא רוצה שזה יעבור... אני שומרת על זה גם הבוקר.... לא אותו הזרם אבל עדיין קורה... בוקר טוב לך שימחת אותי תודה

בוקר טוב,דירסט !

אני אוהב לבכות.....אין יותר כיף מזה בשבילי ! איך זה אצלך ?

spectacular

New member
אביבה חמודה../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifביותר!

נשיקות וחיבוקים ממני.
עכשיו חיוך זה כמו קשת בענן. אני אוהבת שאת מחייכת...

spectacular

New member
עוזי,תודה על השמש../images/Emo13.gifאצלנו../images/Emo182.gif|מטר

באמת חסרה לי , בוקר טוב.

חמודה יקרה

לפעמים בבוקר אני חושבת עליך, כי אצלך השעות שונות... ואני אומרת לעצמי שממש ממש חבל שאי אפשר לממש...(מ' בסגול) היה לי יום פנטסטי, עם אדם יקר. שעות במרינה של עכו בשמש נעימה ומחממת... שיחה חופשית ומדהימה, נעימה, מאפשרת שאינה עוצרת אפילו לרגע... הוא יוצר וממציא בעל שם עולמי. החשיבה שלו יחודית, נדירה... ויש לי הכבוד להיות במחיצתו. דיברנו הרבה על מה אנחנו רואים, כן או לא, ואם זה באמת כך... יש הרבה אפשרויות, נגיע לזה פעם... כמו שאמרתי לו אני אומרת גם לך, תודה שאת אומרת מה את אוהבת, כי רק כך אדע. אז עכשיו אני יודעת שאת אוהבת כשאני מחייכת. ערב טוב לך שימחת אותי חיבוקים גם לך

Deerest

New member
בקר טוב שירה.

ברוכה הבאה, מקווה שתהני כאן. תעזבי אותנו אם אומר לך שכאן זו לא הפיסגה?

Deerest

New member
בהצלחה

עכשיו את יודעת היכן זה לא פסגה. זה כבר משהו. בכלל, יותר קל למצוא היכן זה לא פסגה, בכל מקום שאליו פונים, בערך. יש לך סימנים של הפסגה? תוכלי לספר לי אם במקרה אגיע לשם? זהירות! מוקש. אם אני נשמע לך ציני, אני ממש לא.

אשמח לשמוע מה אתה עושה בחייך

קורות חיים
רק כך אוכל לומר אם יש לך איזו שהיא נגיעה לפסגה
.

Deerest

New member
תודה על ההתענינות

אבל אני חושש להתאכזב. תארי לך, אני חי כל הזמן בחיפוש אחר הפסגה הנכספת, מתי היא תגיע? החיפוש הזה מושך אותי יום יום, הציפיה מעירה אותי מדי בקר והתקווה משכיבה אותי לישון. ועכשיו את באה ובמבט אחד שלך יש סיכוי שהכל יתרסק לי. את היית עושה זאת? אולי, רק אם תבטיחי לי לא לומר לי אם יש לי או אין לי איזושהיא נגיעה לשם. רגע, בכלל איך את יודעת? היית שם?

ספר לי

על החיפוש הזה אחר הפיסגה. אני לא הגעתי, יש עוד זמן, העבודה היא מרובה, ואני חושבת, שהדרך אל הפסגה היא הדבר החשוב ביותר, כי אם לא נעשה לא נגיע.

למעלה