לגעת בגדולה שלך

Deerest

New member
טרמינטור 4

וואו, את ממוקדת. משהו. אם תקראי שוב ובעיון תוך שינוי משקל, את מה שכתבת, ביחוד לקראת הסוף, טמונה שם תשובה מעניינת.

קשה לי להבין אותך

אני כן נכונה לעזור, ולתת מעצמי, כך גם נוכל ליצור אינטראקציה. אני מקווה ש'וואו, את ממוקדת. משהו.' - היה חיובי, או שמא זה מכוון אליך ושוב לא הבנתי כלום. אני לא אדם שאוהב שמתחכמים איתו, אז shoot - ספר לי מה אתה עושה כדי להגיע לפסגה. ומהי הפסגה/היעד שלך.

Deerest

New member
משהו ששמתי לב

מצאי את ההבדלים: 1. אני לא אדם שאוהב שמתחכמים איתו. 2. אני אדם שלא אוהב שמתחכמים איתו. מה מתאים לך יותר?

אבל, הכוונה ברורה, לא?!

אני אדם שלא אוהב שמתחכמים איתו. תודה על התיקון. (וזה בטוח נבע מחוסר ריכוז
)

Deerest

New member
עוד...

הכוונה תמיד ברורה... עד שמתברר שלא. ואם כבר בדיבור ישיר עסקינן, מה דעתך על: אני אדם שמדבר ומבין דיבור ישיר. שם בפסגה יבינו אותך טוב יותר. גם אני מעדיף מעט מילים שמסבירות הרבה. ולא ההיפך. נ.ב. מה זה בסוגריים, התנצלות?

רגע..

עכשיו זה הקטע של לתפוס אחד את השני במילה
אם כן, אני יוצאת מהמשחק הזה
, אין פה מהות, הלא כן
ו... |תדגש|ממש לא התנצלות, אלא הסבר על עוד חלק ממני

Deerest

New member
לכך

(בנימה שקטה ורגועה) שאם את חושבת שאת לא מוצאת כאן מה שאת מחפשת, שאם את חושבת שיש כאן משחקים שאת לא רוצה לשחק, שאם התגובות לא תמיד מובנות לך בגלל הסגנון שבהן, אז...להתראות. ואם אני טועה, אז נוכל עוד לכתוב ולהגיב. כל דרך היא (לפעמים) קשה, לא רק זו שמובילה לפסגה.

חוצפה ../images/Emo123.gif

להכריח אדם להתבטא בדרך שלא מתאימה לו. מה אתה כופה עלי לשחק במשחקי המילים שלך
ומן הסתם, לא, התגובות לא מובנות, כי יש בהן התחכמויות, ואין בהן ישירות - כנראה שזה קשה לך לדבר ישירות.., חבל
ומי אתה בכלל שתגיד לי להתראות, לא אתה תחליט אם אשאר כאן או לא. מתנה לי תנאים
וד"א, זה ממש נראה שאתה מגן על הפורום הזה..,

ושוב חוסר ריכוז ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אדם שלא אוהב שמתחכמים איתו זה מה שכתבתי מההתחלה
אז אני חוזרת בי, מ'
על התיקון'
. ובטח שארצה לדעת איפה התכלית פה, כי איזה מטפס לי על העצ.. ההתחכמויות האלו.

ושאלה נוספת..

הגיל שרשמת בכרטיס שלך, הוא הגיל האמיתי שלך, או סתם פיברוק
כי אם הוא הגיל האמיתי, אז נדמה לי כי יהיה לי קשה לעזור.

Deerest

New member
שתי ציפורים במכה אחת

בקשר לכרטיס - הכל נכון. ובעניין הקושי לעזור - באוניברסיטה פרש פרופסור שאיני זוכר את שמו, ומנאום הפרידה שלו אני זוכר רק את תודתו לכל תלמידיו שמהם הוא למד ונעזר הכי הרבה. או משהו כזה. בדרך לפיסגה יש הרבה מקומות שדרושה בהם עזרתך, גם לאלה שעברו בה כבר. גם אם נראה לך שזה קשה, גם אם נראה לך שמקבל העזרה לא צריך אותה. ולציפור הראשונה. כן, זה היה חיובי. לגביך. את מאד ישירה. ואת על איזושהי דרך, כל הזמן, לא יודע לאן תגיעי אבל בטוח שתגיעי. כתבת: "שהדרך אל הפסגה היא הדבר החשוב ביותר" נכון. הדרך חשובה יותר מהפסגה. מאד פשוט. (צ'טער, שירה אני חייב להפסיק כאן, אנחנו עוד נפגש).

Deerest

New member
המשך...

תשובה ישירה לשאלה ישירה לא אספר לך מה אני עושה כדי להגיע לפסגה. למה? כי מה שאני עושה מתאים לי ולא לאחר/ת. הפסגות/יעדים/מטרות שונות. הקצב (קצב אישי, של החיים) שונה. אחרת הייתי כבר כותב ספר "הדרך לפסגה" (וואו, איזה רעיון, איך לא חשבתי על זה קודם, זה חת'כת קיצור דרך לפסגה) קראתי את כל התגובות כאן לנושא שאת מדברת עליו, פחות או יותר הן אמרו הכל. אני רק רוצה להוסיף כי אני מרגיש שאת רוצה קצת יותר תכלס. תגדירי לעצמך את הפסגה שלך - קריירה, משפחה, הערכה, הגשמה, כסף וכו'. אל תסתכלי על פסגות של אחרים. בדרך הקשה (לפי דברייך) אליה, אל תשכחי להנות ממנה. לפי הכרותי הקצרה איתך - כשתגיעי לפסגה, אל תשארי שם הרבה זמן, חפשי לך אחת אחרת. ואם לומר משהו על עצמי - אני כל הזמן על פסגה כלשהיא, פעם היא נמוכה, פעם היא גבוהה.

spectacular

New member
היי שירה../images/Emo20.gif.

סתם חשבתי,כשמגיעים לפסגה מה עושים שם, סתם יושבים,משעמם.וגם קר ולבד... ברוכה הבאה.

לא

אז, מגיעים לשלמות בחיים, למהות של החיים - למה בעצם הגעתי לעולם הזה
ואז מחייכים, ויש יותר שמחה, וההצלחה היא שמציפה וממלאת את החיים, ואם נרצה גם לא נהיה לבד, וירצו את חברתנו, כי אנו מקרינים החוצה תמיד שהגענו לפסגה. ומה עושים שם בפסגה
- חיים, את החיים האמיתיים

spectacular

New member
אין יותר שלם מלב שבור.

אולי אף אחד לא יכול לדעת את מהות החיים, אולי לא צריך לדעת בשביל לחייך ולהנות ולחיות את החיים האמיתיים, מה זה חיים אמיתיים-חיים טובים? מה זאת הצלחה? מי קובע מה זאת הצלחה? מי אמר שצריך להגיע לפסגה ורק אז תהיה לנו הנאה?ועד אז נסבול? שמעת פעם על להנות מהדרך? ואיפה יש שלמות? שלמות ביחס למה? מי קובע שדבר מושלם? כשאת נהנת מהאמצאה הגאונית-מטוס,וטסה לכל מקום בעולם, האם זה חשוב לך לדעת בדיוק איך הוא עובד כדי להנות ממנו? בקיצור,לדעתי אין שלמות בכלום וזה גם היופי, זה לא משנה לי למה הגעתי לעולם העיקר שאני פה ואני רוצה להנות מכל רגע,אני אחליט שהצלחה בשבילי זה מה שקורה עכשיו,כל רגע, ואני אשתדל לחייך ולשמוח גם אם קצת קשה,הרי בעוד רגע יהיה שוב קל,ואני לא רוצה לבזבז זמן, החיים האמיתיים זה כאן ועכשיו. been ther, done that

למעלה