לגעת בגדולה שלך

spectacular

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo14.gifלשירה.

במקום שבו יש כאב גדול שם עשויה להיות הנאה גדולה, במקום של מחסור גדול יכול להיות מילוי גדול של המחסור, כשנמצאים בעמק עמוק ביותר הדרך אל הפסגה ארוכה ביותר, אבל זאת גם תהיה פסגה גבוהה ביותר. אין הכונה דוקא שצריך לסבול כדי להנות, אבל כשהולכים בדרך יש כל מיני חויות, עולים,יורדים,צוחקים,בוכים,וכל מה שבאמצע, לב שבור יודע איך זה כשיש מחסור גדול וכואב, ויש בו מקום להכיל את האהבה הגדולה ביותר, אהבה שלמה.(לא מושלמת)ממלאה את כל החושים,עשירה. תני אהבה כזאת ללב שלם והוא יגיד :לא, זה לא מושלם, ולא יצליח להרגיש מה בא אליו,ולהעריך. הכאב והסבל מזככים את הנשמה.והיא רואה טוב יותר לאן היא הולכת.לא מכוסה בצעיפים יפיפיים.

קשה לי להסכים איתך,

זה מאוד אינדיבידואלי (ובעיקר פסיכולוגי) לכל אחד. אני יודעת מהו
, ויודעת כמה קשה לאהבה חדשה לבוא ולאחות (
) את השבר הזה. ועוד לא הבנתי, איך יכול להיות מצב הגיוני בחיים, שכשכואב אפשר להנות - (אולי מדברים אחרים, ולא מאותו דבר קונקרטי שגורם לכאב). ודרך אגב, עוד לא מצאתי את האהבה הגדולה שתמלא מחדש את נשמתי
. בכל מקרה, הפסגה היא תמיד קשה להשגה, כמו כל דבר מורכב
.

שירה ! בוקר טוב לך !

לא יצא לנו לשוחח,אני מעוניין להחליף איתך כמה מילים. לדעתי,כל החיים הם פיסגה אחת גדולה,מכיוון שכל אחד לוקח מהם מה שטוב רק עבורו. החיים הם כמו עץ ענקי,שיש בו מגוון עצום של פירות מכל מיני סוגים ומכל מיני מינים,וכל אחד לוקח לו,איזה פרי שהוא הכי אוהב.... אני מוצא המון פירות,בהמון ימים...... האהבה החדשה שהיתה תחזור אלייך בצורה אחרת,ובאותה העצמה.... מי קובע אותה את העצמה ? לדעתי את.. מכיון,שאדם צריך לאהוב את עצמו,בכדי לאהוב את זולתו. וכשכואב לי,זה עושה לי טוב....כי משם יותר קל לי לעלות..... כל הכיף זה לעלות......ואפשר לעלות מעליה,אך כיף יותר לעלות מירידה. נסי להציב נתונים,וראי כיצד זה מסתדר לך. לכל אהבה,הזמן שלה. וין מקום שאין בו אהבה. בכל מקום שאת נמצאת,שם נמצאת האהבה,זו דעתי. ופסגות הן רחוקות רק בדמיון,במציאות הן קרובות,חפשי טוב. זה ממש כאן,לידך..... לילה טוב.

spectacular

New member
בהתחלה זה קשה,אח"כ יוצא החוצה...

שהתכונתי אליו,הוא כל כאב וסבל וקשיים שאדם עובר, ואשר משאירים את חותמם ,ובהכרח משנים דרכי חשיבה. דוקא הדוגמה של לב שבור שצריך להיות מאוחה לא מסתדרת טוב עם מה שאני רוצה להגיד, כשעוברים קושי -מתחשלים,ומתחזקים,ומתמודדים טוב יותר. אני אוהבת את האסוציאציה של ענף גמיש שמתכופף בזמן הסופה, ואחר כך מתישר בחזרה ללא נזק. שלא כמו העץ החסון אך הלא גמיש שנשבר מהרוח החזקה. כמו בטירונות,המטרה אינה לשבור את רוחו של החייל לגמרי, אלא לקחת אותו עד סף גבול היכולת,ובעצם להוכיח לו שהגבול נמצא הרבה יותר רחוק מאשר חשב. אחרי שעבר את הקשיים הוא מרגיש יותר חזק ויותר בטוח בעצמו, וכך נעשה לוחם טוב יותר. ולפי כך, בעניין הלב, אחרי הכאב ,הלב נעשה בעל קיבולת גדולה יותר, הוא לב יותר אוהב, האהבה באה ,צריך רק לבקש שתבוא , אבל לא לצפות...כי היא תופיע פתאום, האהבה אוהבת להפתיע,כדי שישימו לב אליה... אותו דבר בענין הפסגה,דמייני אותה,בקשי אותה, ותמשיכי בדרכך,יש הפתעות כל הדרך... ובעניין הכאב אומר רק אחרי כאב ההנאה גדולה פי כמה...עובדה. מאחלת לך כל מה שתבקשי,ובהנאה לך.

פיסגה,שיא, הכי, למעלה,

יש משהו משכר בפיסגה, אחרת לא היו שואפים אליה כל הזמן. אני יוצרת פסגות משלי, כל הזמן. זה יכול להיות כמה פעמים ביום, ואם זה יום על הפנים אז בכלל לא. מה אתם אומרים? האם זה שיש אח"כ ירידה זה אומר שהיתה פיסגה? מתי זה שיא? מה היא פסגה?

spectacular

New member
שיא השיאים.

שיא זאת מן נקודה,פיק, והנקודה כשלעצמה אין לה חשיבות, היופי נמצא בתמונה כולה, זה לא מענין להשאר בנקודה,התנועה חשובה, להשאר במקום אחד זה כמו לסגת לאחור, שיא ופסגה הם יחסיים, כשיש תחושת שכרון אפשר להסיק שזוהי פסגה, כדי לחוש שוב את השיכרון צריך לצאת מזה קצת ולהכנס שוב ולהרגיש הכל מחדש, כמו גלים בים.

טל ! ערב טוב ! שיא ...

לדעתי הוא דבר שנמצא בכל מקום שנמצא רק באינדיבידו ! השיא שלי הוא לא השיא שלך,וחוזר חלילה. מה שבטוח,שהוא הכי מרגש,והכי מצמרר שיש. אני למשל הגעתי היום לשיא,שמבחינתך הוא מצחיק,ואותי הוא ריגש.... ואני כבר נמצא בשיא ! כי מחר עומד לקרות לי משהו... לילה טוב. הנה
והנה
והנה

טל ! מה הענינים ?

הלכת לישון ? הכנתי משרה לכנפיים בג'ינג'ר,דבש,סוכר חום,שרוטב סויה,שום,יין,ושמן. עד מחר הכנפיים אמורות לשחות במשרה,מקווה שלא
לי..
מה הענינים טל ? אני חושב על מה שאמר לי דירסט,על העניין הזה שאין לו ציפיות..... שהוא יכול לסגור את המחשב,וגמרנו..... ואני מקשר את זה,למה ששוחחנו עליו היום ! ואני אומר לעצמי:נניח שהוא יסגור את המחשב וילך,זה הרבה יותר מלא לענות לך על שאלה ששאלת.... ובכלל,יכול להיות שהוא אישה,ואת גבר,ואני אישה.... יכול להיות שהבן אדם צודק ! יש לבחור הזה מנגנון מאד טכני מצד אחד,וגם רגש,כמו שניתן להתרשם... האם רגש יכול ללכת לדעתך,עם מחושבות יתר ? יד ביד,לאורך כל הדרך... ואם כן,למה זה באמת לא מסתדר לי ? אני חש שאני זורם כמו אצלי בבית,ושומר חלק אחר להפתעות....וככה אני מתמודד נוח יותר עם הלבטים שלי. למה אני מבלבל לך במוח ? בשעה כזו... לילה טוב.

spectacular

New member
נשמע טוב הכנפיים.

כל אדם הוא קומפלקס מורכב ושונה. מה שאנחנו משתפים פה ביננו, הם רעיונות ודיעות,והא ודה, זה לא מעסיק אותי ,מי גבר אשה שחור לבן גבוה נמוך כזה או אחר, כי זה לא משנה,מה שמשנה זה התקשורת,אפשר לעשות איתה מה שרוצים, לקרוא,להגיב,לצחוק,לספר,לשאול,וגם לאהוב לכעוס להעלב, ממש כמו בחיים האמיתיים,שקיימים אחרי שמכבים את המחשב . רגש בהחלט הולך מצוין עם חוש טכני ומחושבות,יש לי אחד כזה בבית... תערובת נהדרת. תסביר לי בבקשה את המשפט האחרון. בוקר טוב

למעלה