לדעתי האישית אי אפשר כלל לדעת מראש

לדעתי אפשר לסגור את הפורום כבר

עכשיו. הרי כולנו טועות. תודה חייכנית תודה רוני. אני כבר מרגיש אותו בועט. (הסברים לגבי השפה ניתן למצוא כאן)

I s t a r

New member
דעות ורעיונות???

חושבת שכולן כאן אוחזות קודם כל בליבן, ברגשותיהן, במה שנכון להן- ואם את רוצה לקרוא לזה"דעות ורעיונוץ" זו זכותך- אני אישית לחלוטין ולגמרי לא מסכימה איתך ולדעתי זה רק עוד ניסיון לשייך אנשים שאת לא ממש מבינה לתוך בועה מסוימת שמוכרת לך. אישה יודעת עמוק בלב ,ברגש- מה נכון לה- נקודה.

inbal76

New member
אלוהים ישמור.

לא הקשבת אפילו לחצי מילה מכל מה שכתבתי לך במסרים וכאן. מצד שני, העובדה שאת ממשיכה לטעון שאת לא מנסה לשכנע אותנו שאנו טועות, מוכיחה שאת אפילו לא מקשיבה לעצמך , אז אני לא לוקחת את זה אישית
אבל עם מי שלא מקשיבה לא לאחרים ואפילו לא לעצמה אני באמת לא רואה טעם להמשיך לדבר בהגיון. נ.ב. ההשוואה לאורגזמה היתה ביזארית ומשעשעת, תודה!
יש לי עוד השוואה: לדפוק את הראש בקיר. האם את באמת יודעת איך זה? עד שתנסי לא תדעי באמת!

הוצאת לי את החשק

לדבר איתך. אני מניחה שתראי בזה ניצחון.אבל אני...ממש לא רואה בכך אתגר.

Kalla

New member
אם תשאלי את בעלי

הוא יגיד לך שזה נורא כיף ומעביר את כאב הראש הנורא ביותר. כל מילה אמת - ראיתי במו עיני (אבל לא עשה לי חשק לנסות גם).

efroch99

New member
השרשור הזה

מצטערת, אבל הוא פשוט נהיה מקומם ובלתי נסבל. חבל שהאישה הזאת שרק יודעת לחזור על עצמה כמו תקליט שרוט מושכת כל כך הרבה אש ממשתפי הפורום (כן גם ממני). אולי עדיף לנו באמת להתעסק בשירשורים מאתגרים ומרחיבי אופקים יותר מאשר לנסות להכניס משהו לראש של "חייכנית" ודומיה, אין ספק שנתעייף ככה מאוד מהעבודה המתסכלת. שזה מחזיר אותנו לנושא שהעלתה גרטרוד לפני כמה ימים - הפורום לאן, ואני שואלת - אולי הגיע הזמן לקצת קונפטי??

efroch99

New member
הפלה אינה מומלצת?

למי? לעובר? למדינה? או לרופא עצמו? קשה לי לחשוב על סיבה מתי הפלה אינה מומלצת, כאשר אין רצון בילד.

דווקא במסגרת התלהבות מסכין מונפת

רופאים לא מהר כל-כך נרתעים מהפלות. אלא אם כן הפלה מסכנת את ההריונית.אם יש בעית דם,למשל. אם גיל ההריון או גיל ההריונית קריטיים. ובעיות בריאות למיניהן.

prizman

New member
חבל רק שלא מונעים

את כל המיקרים שבהם לידה לא מומלצת כמו למשל האמא מאושרת, הילד בריא והסביבה צריכה לסבול מזה. כמו עכשיו למשל. למעשה, היה צריך למנוע את זה דור אחד אחורה.

I s t a r

New member
דווקא אני יודעת היטב מה אני רוצה

ומה אני לא רוצה. ואני לא צריכה לנסות דברים שאיני רוצה בהם ואצוי שאף אחת ואף אחד לא יכפו על עצמם התנסויות כנגד רצונם ורגשותיהם- דרך אגב,לדעתי זה גובל בחוסר אחריות ברמה בלתי נתפסת כשמדובר בילדים (ילד זה לא בובה שמחזירים לחנות אם לא מתאים)- וממש לא ברור לי איך בכלל אפשר להתייחס כך לבני אדם.

מסכמה איתך מאד

שלא נכון להתנסות במה שאת מתנגדת לו. האמירה שלי אחרת-שאינך ממש יודעת למה את מתנגדת.לא ברמה הרעיונית,אלא ברמה החוויתית.את מתנגדת להיות אמא אבל את לא יודעת מה זה להיות אמא ובמדויק יותר-את לא יודעת איך זה יהיה ב ש ב י ל ך להיות אמא.

אן8

New member
נו אז מה את ממליצה לה לעשות?

מן הסתם היא לא תוכל לדעת "ברמה החוויתית" מה זה להיות אמא בשבילה עד שהיא לא תיהיה אחת כזו, ולא ממש כדאי ללדת רק בשביל להתנסות, ככה שאין ממש ברירה חוץ מלהגיע להחלטה על סמך האינפורמצייה קיימת. יש לך הצעה אחרת?

I s t a r

New member
האמת היא שמכל הדיעות כאן

דבר כזה עוד לא שמעתי : לעשות ילד כדי לבדוק אם זה מתאים חוויתית. זה פשוט בהמי. אני בהלם כרגע מעצם הרעיון שהאישה הזו מייצגת- ילדים ככלי משחק ,כצעצוע - כלומר- לא לעודד אנשים לבדוק מהו רצונם ומה נכון להם מעומק ליבם (ואני סומכת במאה אחוז על ידיעת כל אדם מה נכון לו) אלא לעשות ילדים- ילדים- לא בובות- פשוט בשביל הניסיון!!!!! אני בהלם- פשוט מחריד- ילדים ככלי ניסיוני. מחריד.

מזכיר לי משחק"טלפון שבור"

"לעשות ילד כדי לבדוק אם זה מתאים חוויתית" אם מישהו מייחס לי מסר כזה-הוא טועה ומטעה!!!!!!!! כל מה שאמרתי-היא שההתנגדות היא תיאורטית.שלא ממש יודעים למה בדיוק מתנגדים.כי אי אפשר לדעת איך זה להיות אמא עד שאת אמא. אבל אומלל יהיה הילד שאמו ילדה אותו מהכרח סביבתי,ושמרגישה שבעצם היותו הוא מקלקל לה תוכניות. אז שיהיה לכם כל טוב בהשקפתכם,המשיכו לשכנע את עצמכם ולכעוס על שאר העולם. פתיחות מחשבתית אין לכם.מוכנות לדיאלוג גם אין לכם.והעולם מתנהל אצלכם בכן-לא-שחור-לבן. הולכת לי.

I s t a r

New member
גם אי אפשר לדעת איך זה

להיות הומו עד שאתה הומו. להיות לסבית עד שאת לסבית. להיות רוצחת עש שאת אוצחת. להיות אסטרונאוט עד שאת אסטרונאוט. אבל מי בכלל רוצה להיות כל אלה???? מה הפואנטה????? אה, ויאללה ביי.

I s t a r

New member
את חוצפנית שרמה שלא תיאמן!!!!!!!!

מי את שתגידי לי מה אני יודעת ומה לא?.?????? מי את שבכלל תעיזי לערער את תחושתיי כלפי עצמי??????? ומי בכלל זם זין (וואללה, עברת את הגבול) על מה ש*את*חושבת על תחושותיי ורגשותיי האישיים בנושא?????? סליחה???? כאילו, אין לך גבולות???? אני יודעת ה י ט ב -יותר טוב מכל מה את אי פעם תתיימרי בחוצפתך לדעת- מה טוב לי ונכון לי -ומה לא טוב לי ולא נכון לי- האם זה ברור לך????? אני יודעת היטב- יותר טוב ממה שאת אי פעם תדעי עבורי -הכול!!!!! ועכשיו סליחה, אבל קפצי לי.

I s t a r

New member
ואחרי שאת קופצת ונוחתת..

אולי תלמדי שאם זה מה שאת הולכת לעשות לילדייך כחינוך (תנסה מאמי, אפילו שאתה לא רוצה- מקסימום תסבול כל חייך..לא חשוב ,העיקר ניסית) מוטב היה אילו היית מוותרת על האימוץ ולא דנה אותם לחיי סבל כפי שאת מן הסתם כבר מוליכה אותם לקראת

למעלה