גברת חייכנית! עבר החג!!!
אוףףףף כמה רעש את עושה! עשית לי כאב ראש עם הנידנודי סבתא שלך! והכל ע"י טיעון פשטני ושחוק אחד שהצלחת בכישרון רב למרוח לעשרים הודעות-אי אפשר לדעת בלי לחוות על בשרך. חיוכה? על הזדהות ואמפתיה, שמעת?? אף בתאדם לא תחווה הכל בחיים,כולל את. אז מה? בעיניך זה אומר אוטומטית שאין לה זכות לגבש דעה, או את ההבנה והרגישות להחליט מה טוב בשבילה? נו באמת... את צריכה לחוות מלחמה בגוף ראשון, כדי להבין את האכזריות שבה? את צריכה לשכב עם גבר, כדי לדעת שאת סטרייטית? לא,נכון? כי יש לך דמיון,והגיון,ורגשות,ועולם עשיר ומגוון ללמוד ממנו, מפוצץ עד אפס מקום בשפני נסיונות מכל הסוגים, שעברו כל מיני חוויות שונות ומשונות על בשרם כדי שאת- ברת מזל שכמותך,תוכלי להסיק את כל המסקנות הנכונות לפני מעשה, ולא אחריו. וסלחי לי, אבל אני פשוט לא קונה את האגדה הקסומה שאת מוכרת לי. את באמת מנסה לומר לי שכל החסרונות והטענות והנימוקים והאמונות והעקרונות והמחשבות והחששות והסטטיסטיקות שביססו את בחירתך פשוט- *פוף!* נעלמו ברגע הקסום שהפכת לאמא? את קיבלת אחריות לכל החיים על בנאדם, או אבקת פיות ? אם את שואלת אותי, (למרות שאת לא,אבל אני גם לא שאלתי אותך וזה לא עצר בעדך...) לא גילית שום דבר שאני לא יודעת. מקסימום את פשוט מרגישה משהו, שלא הרגשתי ולא ארגיש (מבחירה!)-אבל אני מודעת לקיומו. והרגש הזה, כנראה יותר חשוב לך מכל דבר אחר. מההודעות שלך, מבינים די מהר שאת אטומה מכל הבחינות. אז את לא תשכנעי אותי שהיית אי פעם אדם מעמיק והגיוני, שאכן חשב בכובד ראש על משהו בחייו. עכשיו,לפני שאזיל דמעה על מעורבותך הרגשית והמרגשת בעתיד רחמי... חייבת אני, להתוודות בפנייך. תמוה מאוד בעיני, שאת "דואגת" שחס וחסה לא "נפסיד" בחיים. אנשים דואגים לאחרים שמא יעשו טעות, ויפסידו את חייהם בגללה.ומשום מה את מתעקשת שאי העשייה שלנו- הוא הפסד. ואני שואלת אותך, מדמואזל "אני לא טרול"- נגיד שאני באמת לא יודעת,ולא אדע לעולם מהי חוויות האימהות,ולאור בורותי המבורכת, בחירתי *לא* להיות אמא משרה עליי שלווה, רוגע ואושר עילאי. מדוע אינך מאושרת בשבילי? ובכלל,אם אני מפסידה משהו בעיניך-למה את טורחת לציין זאת בפניי? האם אני מתנחלת בפורום "להיות הורים" ונואמת על כל ההפסדים הכרוכים בהבאת ילד? לא. יודעת למה? כי אני, שלמה עם בחירותיי.ולכן אני, לא מאויימת ע"י בחירות של אחרים. מה אני אגיד לך אמא חיוכי... עם "דאגה" מחוייכת כמו שלך,מי צריך שידאגו לו או יחייכו לעברו... באמת בזבוז מכל הבחינות, השרשור המחויך שהחלטת להטיל פה.