לדעתי האישית אי אפשר כלל לדעת מראש

S i r i u s

New member
ואם אני לא אסתדר עם הילד את רוצה

שאשלח לך אותו בדואר? מצטערת, אני לא מוכנה לקחת סיכונים כאלה על חשבון יצור חי.

I s t a r

New member
כן אבל..

לגברת לא ממש איכפת מה את רוצה ומה את יודעת על מה שטוב לך- היא הרי יודעת יותר טוב ממך. אחרי שיהיה לך ילד שלא תירצי -את תסבלי- הוא יסבול -אני ממליצה לך לשלוח לך אותו בדואר רשום כדי שהיא תוכל לאמץ עוד כמה קטנטנים לא רצויים- בכל אופן- לדעתי אין כאן עם מילדבר- פשוט אטימות שאין כדוגמתה -והיות ואני קולטת כאן מסיונרית לניסויים בבני אדם-אני די מרחמת על היילדים ה"ניסיוניים" של אותה אישה. פוי, מיסיונריות מכוערת .

TheCrazyCatLady

New member
גברת חייכנית! עבר החג!!!

אוףףףף כמה רעש את עושה! עשית לי כאב ראש עם הנידנודי סבתא שלך! והכל ע"י טיעון פשטני ושחוק אחד שהצלחת בכישרון רב למרוח לעשרים הודעות-אי אפשר לדעת בלי לחוות על בשרך. חיוכה? על הזדהות ואמפתיה, שמעת?? אף בתאדם לא תחווה הכל בחיים,כולל את. אז מה? בעיניך זה אומר אוטומטית שאין לה זכות לגבש דעה, או את ההבנה והרגישות להחליט מה טוב בשבילה? נו באמת... את צריכה לחוות מלחמה בגוף ראשון, כדי להבין את האכזריות שבה? את צריכה לשכב עם גבר, כדי לדעת שאת סטרייטית? לא,נכון? כי יש לך דמיון,והגיון,ורגשות,ועולם עשיר ומגוון ללמוד ממנו, מפוצץ עד אפס מקום בשפני נסיונות מכל הסוגים, שעברו כל מיני חוויות שונות ומשונות על בשרם כדי שאת- ברת מזל שכמותך,תוכלי להסיק את כל המסקנות הנכונות לפני מעשה, ולא אחריו. וסלחי לי, אבל אני פשוט לא קונה את האגדה הקסומה שאת מוכרת לי. את באמת מנסה לומר לי שכל החסרונות והטענות והנימוקים והאמונות והעקרונות והמחשבות והחששות והסטטיסטיקות שביססו את בחירתך פשוט- *פוף!* נעלמו ברגע הקסום שהפכת לאמא? את קיבלת אחריות לכל החיים על בנאדם, או אבקת פיות ? אם את שואלת אותי, (למרות שאת לא,אבל אני גם לא שאלתי אותך וזה לא עצר בעדך...) לא גילית שום דבר שאני לא יודעת. מקסימום את פשוט מרגישה משהו, שלא הרגשתי ולא ארגיש (מבחירה!)-אבל אני מודעת לקיומו. והרגש הזה, כנראה יותר חשוב לך מכל דבר אחר. מההודעות שלך, מבינים די מהר שאת אטומה מכל הבחינות. אז את לא תשכנעי אותי שהיית אי פעם אדם מעמיק והגיוני, שאכן חשב בכובד ראש על משהו בחייו. עכשיו,לפני שאזיל דמעה על מעורבותך הרגשית והמרגשת בעתיד רחמי... חייבת אני, להתוודות בפנייך. תמוה מאוד בעיני, שאת "דואגת" שחס וחסה לא "נפסיד" בחיים. אנשים דואגים לאחרים שמא יעשו טעות, ויפסידו את חייהם בגללה.ומשום מה את מתעקשת שאי העשייה שלנו- הוא הפסד. ואני שואלת אותך, מדמואזל "אני לא טרול"- נגיד שאני באמת לא יודעת,ולא אדע לעולם מהי חוויות האימהות,ולאור בורותי המבורכת, בחירתי *לא* להיות אמא משרה עליי שלווה, רוגע ואושר עילאי. מדוע אינך מאושרת בשבילי? ובכלל,אם אני מפסידה משהו בעיניך-למה את טורחת לציין זאת בפניי? האם אני מתנחלת בפורום "להיות הורים" ונואמת על כל ההפסדים הכרוכים בהבאת ילד? לא. יודעת למה? כי אני, שלמה עם בחירותיי.ולכן אני, לא מאויימת ע"י בחירות של אחרים. מה אני אגיד לך אמא חיוכי... עם "דאגה" מחוייכת כמו שלך,מי צריך שידאגו לו או יחייכו לעברו... באמת בזבוז מכל הבחינות, השרשור המחויך שהחלטת להטיל פה.

TheCrazyCatLady

New member
עכשיו קראתי עוד קצת מהשטויות שלך...

"נשים שלא רוצות ילדים"-זה "אנטי"? זו אמירה שלילית? בעיני מי? מיסיונרים (כמוך)? נסי להבין... אישה שלא רוצה ילדים, היא לא "אנטי" נגד מי שכן רוצה, או חושב אחרת (בניגוד לך). יכול מאוד להיות שלחלקנו יש אידיאולוגיות מסויימות, אבל אף אחת לא כופה אותן עלייך, או על אחרים (בניגוד לך). ומפריעה לך המילה "לא"? מה לעשות... למיטב ידיעתי,בשפה העברית לא קיימת מילה מנוגדת למושג "הורות" או "אמהות".

את יודעת מה?

מעולם לא נתקלתי בפורום כזה מלחמתי. ואת גם מעוותת מסרים שלי-אינני דואגת שתפסידי משהו בחיים-החיים שלך הם עיניינך הפרטי. בניגוד לתפקיד המיסיונרי שאת דוחפת לידי-צריך להבין שלמרות שאני אמא לא באתי לעשות נפשות לאימהות-רק לומר שהחוויה היא אינדיבידואלית וש"שפני ניסיון"כהגדרתך,לא משרטטים אותה די מדוייק עבורנו אבל בכל מקרה אם אני לרגע מדמיינת ילד בחיקך...לא הייתי רוצה להיות אותו ילד,בבבבבבררררררררררר וגם לא הייתי רוצה לאחל לאףאחד אחר "להנות"מניצוצות הגופרית שאת מפזרת.הניק שלך מתאים לך,ואני מאחלת לך הרבה כל טוב.

QueenOfMagic

New member
אז מה שאת אומרת בעצם

ואני רוצה סתם לדעת.. אתן לא יכולות לא לרצות משהו שאתן לא מבינות בו... או שאתן לא יכולות להבין מה אתן לא רוצות??? אני רק יודעת שאני לא רוצה את התוצאה "ילד" כי ילד אכן אי אפשר להחזיר. למרות שיש כאלה שמתים על ילדים אני לא אחת מהן.. ואין זה משנה אם זה בא מחלצייך... חוצמזה - הריון כפנצ'ר עדיף להפיל גם אם זה אומר שלא תוכלי ללדת יותר לעולם... חוצמזה יש יותר סיכונים בלידה מאשר בהפלה..ת'כלס..כמעט אותו הדבר..ועוד היום בכלל הפלות זה משהו פשוט.. עזבו את הגלולה של היום ש"אחרי" יש עכשיו גלולה שאפשר לקחת אותה אפילו בהריון של כ-6 שבועות ולהפיל את ה"תינוק" ללא גרידה וסיכונים..

למעלה