לדעתי כופר כמה שהוא כופר יותר גדול

voguemaster

New member
אתה שוב מבולבל

זה לא שלא הבנו, הבנו מצוין. ההנחה שלך שאנשים לא חושבים היא די מגוחכת אתה לא חושב ? לך יש בלעדיות על האמת ? אתה האדם הכי חכם שקיים ? תחזור לאדמה בנאדם, תראה שההיגיון שלך לא הגיוני בכלל, מעוות אפילו.

אדמונד

New member
הרוב והמיעוט

אינך יודע עברית אם אתה קורא לו "בורא" ואתה מבין מה עומק הפירוש "בורא" לא היית שואל מי ברא אותו כמו שאם אתה מסתכל על שולחן ואתה מבין שיצר אותו נגר לא תשאל מי יצר את הנגר, ובנוגע לרוב אז רוב הבריאה הוא "דומם" אז המדבר צריך להוכיח לדומם שהוא הנבחר ממש יופי של תשובה ניצחת ענית לי חבל אנא התבונן ותחשוב ואח"כ תענה בכלל הגרמנים היו יותר מהיהודים ואנו היהודים צריכים להוכיח להם למה לא טוב עשו במלמחמת העולם

voguemaster

New member
יש לי הערה

ההקבלה שעשית די מטופשת, בין הנגר לבין האלוהים. לא צריך לשאול מי יצר את השולחן כי זה ברור שזה הנגר, והנגר שלא כמו האלוהים, הוא יצור מוחשי שאתה יודע על קיומו. ההקבלה שלך שווה לאתה יודע מה, נופלת בקלות. ועכשיו, כמו שזה לגיטימי לשאול על שולחן ועל כל היקום, מי ברא אותו, כך זה לגיטימי לשאול מי ברא את אלוהים. מה לא ברור ??

אדמונד

New member
אם אתם רוצים הוכחה

רק אם אתה רוצים יכול בכלל להיות שאינכם רוצים. בכ"א הנה קישור להוכחה שיש בורא לעולם....

notafish

New member
הוכחה? איפה?../images/Emo19.gif

הוכחות יש רק במתמטיקה. בקישור שהבאת יש טיעונים פגומים, חצאי אמיתות וסתם אי-דיוקים. אם אתה רוצה לדון ברצינות על טענה או טענות מסוימות, אז בקשה תכתוב אותם ותנסה להגן עליהם בעצמך. להפנות לקישורים? בבקשה. והנה עוד אחד. קריאה מהנה. ואם אתה קורא אנגלית, אז אוהו! יש עוד המון...

אדמונד

New member
זה לא חכמה סתם להכפיש! איפה הם אי

הדיוקים? איפה הם הטיעונים הפגומים? איפה הם החצאי אמיתות?. כל אחד יכול לכתוב סתם!!! כנראה שלא קראת את המאמר, ואתה סתם בא ללכלך ולהכפיש והכל בשם האידאולוגיה. חג שמח שיהיה לך!!!

L7

New member
בעיני האתאיסט אתה עובד אלילים

נסה להבין זאת.

אדמונד

New member
בעיני האתאיסט חחח, בעיני מי? חחח.

אמשול משל: הזמיר והעורב רבו בינהם מי קולו יותר יפה. העורב טען קולי ערב משלך, לעומתו טען הזמיר קולי ערב משלך. לאחר שעה של ויכוח סיכמו בינהם: החיה הראשונה שתעבור מתחת לעץ, תקבע קולו של מי יותר ערב, והיה מי שתחליט החיה שקולו ערב יותר. הוא יהרוג את מי שקולו פחות ערב. והנה החזיר עובר מתחת לעץ, לאחר שדן בעניין החליט שקולו של העורב יותר ערב. התחיל הזמיר לבכות. שאל אותו העורב: למה הנך בוכה הרי סיכמנו שאני יהרוג אותך? ענה לו הזמיר: אני לא בוכה על זה שאתה תהרוג אותי, אני בוכה "מי הוא המבין שלי". חג שמח וכל טוב!!!

L7

New member
עובד אלילים איננו נחות הוא רק שונה

אתה מקבל זאת כעלבון. צא מזה. כך אתה נראה בעיני האתאיסט. מין תמהוני חביב המקיים תקשורת ענפה עם העצים והאבנים והכוחות העליונים.

notafish

New member
זה לא חוכמה../images/Emo19.gif

להפנות למאמר שאפילו לא כתבת, ולצפות להתיחסות יותר מזה. אגב, כן קראתי אותו. ואתה קראת את המאמרים שאני קישרתי אליהם? תשובה הולמת למאמר שציינת הוא במאמרים שאני הבאתי. אם אתה רוצה לדון על ענין מסוים, אז תכתוב אותו אתה ואשמח לדון איתך.

notafish

New member
לא יודע ולא איכפת לי../images/Emo19.gif

באמת, אתה רוצה דיון רציני או לרדת לרמה של בית-ספר עממי? אם תכתוב כאן טיעון שנראה לך סביר, אנסה להתייחס אליו. אם תפנה אותי לאוסף ארוך ומייגע של טיעונים שמופיעים בשם של מישהו אחר, אגיב באותה צורה.

אדמונד

New member
הייתי ברצון פותח פה דיון מעמיק אך

כרגע אין לי זמן לזה צריך להכין את החג, סוכה, ארבעת המינים. אולי אחרי החג נעסוק בזה. חג שמח!!!

נהפוך הוא, ידידי.

הרבה יותר להיות קל אדם מאמין, "לדעת" שיש לך הגנה. הרבה יותר קשה להבין שאתה תלוי רק בעצמך. אתה העיוור פה וזה שנאחז בשקרים עלובים ודמגוגיים כדי להישאר באמונתך.

למעלה