לדעתי עינב היא התת שבתת של התת רמה!!

לדעתי עינב היא התת שבתת של התת רמה!!

עינב היא ממש תת רמה, היא כ"כ המונית מגודלת ומוזרה, איכס היא מביישת הישראלים, ואבא שלה...הוא אמנם מצחיק ומשעשע אך כשחושבים על זה לעומק..הוא כ"כ ריקני...ובור.....פשוט זוועה מה שמראים לנו בטלוויזיה....ועזבו את רנין....בקיצור אין על צבר....נאה נחמד, ובד"כ שותק.

יוליקה

Member
מנהל
מאמי, מה זה שייך לצפיה בתוכנית או לא?

עינב היא יותר המונית ויותר פרחה מכל מי שפגשתי בחיי. ותאמיני לי שאני יודעת על מה אני מדברת. גרתי 30 שנה בדימונה, ואני גרה כ-8 שנים באזור עפולה. פגשתי נערות כמוהה במאות - אבל היא עולה על כולן. חביבתי - מי שצועק - אינו צודק!! זהו כלל ברור - אבל היא בהמית. כל פעם שלא מסכימים לדעתה אותה היא מנסה לכפות היא מתחילה לצעוק ולבכות היא כל כך רדודה שבכלל לא הבינה את מה ששי ניסה להסביר לה. אם אין לה סיגריות היא צורחת! לא נתנו לה לישון היא צורחת!! איך המצביעים שלה לא רואים שהיא מביישת אותם???

אז????

אז זה אומר שהיא מגודלת או לא יודעת מה??? מה לעשות זה מה שהיא, יש כאלה שמתחברים אליה ויש כאלה שלא....אבל עדיין יש צורה גם להביע דיעה. וזו זכותה לצעוק על מה שלא נראה לדעתה. ששי צועק........על כל דבר שזז....למה לא אומרים עליו שהוא ערס ומגודל.

no nick 1989

New member
זו דעתך.

לא לכולם יש דעה כמו שלך. אני למשל חושבת שהיא ממש מותק. יש לה קטעים מעצבנים,אבל מה לעשות,היא בן אדם. ועל הקטע עם הסיגריות אי אפשר להאשים אותה,מה לעשות,כנראה שהיא לא יכולה בלי זה והיא בעצמה סיפרה שהיא שאלה הרבה פעמים לפני שהיא באה לתכנית על כל עניין הסיגריות ואמרו לה שלא תהיה בעיה אז היא לא חשבה שהיא תיכנס למצב הזה של להיות בלי סיגריות..וכנראה שבלי סיגריות היא עצבנית ואת העצבים באותו זמן היא הוציאה על לאון החמוד אבל לא נורא. הוא לא לקח את זה קשה מידי בסה"כ הוא ועינב חברים טובים.. ואני מעריכה את עינב על זה שהיא היחידה בין כל הבית המלא באנשים חסרי אופי שמוכנה לצאת נגד שי ולא ללכת עם דעתו כמו כולם כמעט.. ובסה"כ היא ממש אמיתית ואומרת מה שהיא חושבת.

insane sanity

New member
אויש....

איך אני אוהבת את התשובות האלה. מישהו מביע דיעה ואז מסתימים לו את הפה ב.. "אל תצפה", "אל תגיב".. נו מילא.. זה כמו שאפשר לכתוב לך.. אין לך מה להגיב, אז אל תגיבי.. זה נעים?

insane sanity

New member
נו אז את זה יכולת לכתוב (;

מה גם שבפורום הזה כבר כל הודעה שנייה כוללת השמצות (את זה כבר ציינתי מזמן).

הגבתי לה ככה בגלל שהיא כתבה...

"פשוט זוועה מה שמראים לנו בטלוויזיה.." אין לי בעיה עם דיעה או כל דבר אחר. מעצבן שמקללים אנשים בצורה מגעילה.....וכו'.

NatashaInChains

New member
ברור,התפוח לא נופל רחוק...

משפחה של אנלפבתים..במיוחד אבא בובליל שלא יודע לספור והוא באמת מצחיק אבל יותר בגלל ההתנהגות שלו והבורות שלו... וכמו שעידו רוזנבלום(?) ממונית הכסף אמר: הוא הומר סימפסון הישראלי

d a n 6

New member
היא קורעת חחחחח

היא עכשיו סיפרה שבאמצע סקס שהיה לה עם מישהו יצא לה שלשול חחחחחח

Jason2

New member
טוב נראה לי שהמנהלים ישנים

חשבתי שזה פורום יותר תרבותי אבל באמת כבר נמאס מכל זה.

כן ובגלל זה היא עדיין במשחק

אם היינו צריכים לגור איתה בבית היינו מעיפים אותה אבל מכיוון שאנחנו פה ורואים אותה מעצבנת שם את כולם דווקא נשאיר אותה.. מן הסתם היא תהיה הכי הרבה מועמדת להדחה מכולם שם..

insane sanity

New member
איזה קטע.

פתאום חשבתי על זה שהבנות שם יותר אמיתיות.. (מלבד קרן ורנין) והבנים יותר משחקים ויותר אסטרטגיים. זו אולי אחת הסיבות שהבנות יותר מועמדות להדחה...?

דווקא יש לה ערכים יפים ...שימו לב

דבר ראשון והכי חשוב ,היא אוהבת את עצמה ויש לה בטחון עצמי. היא מלאה בגוף ולא נכנסת לדיכאון מזה ,אוהבת להתלבש ולהתאפר מגונדרת ובת יחידה וזה כזה מתוק. היא גרה עם אבא שלה כבר חודש ,מכבדת,תומכת ודואגת לו מבלי להראות יותר מדי,היא מאפשרת לו מקום בוילה והוא גם, וזה כל כך יפה ומרגש. היא פעילה מנקה ,מבשלת,חברה טובה ,אוהבת ונאהבת. היא מוכשרת ומצחיקה את כולם.היא חדה ובהירה. יש לה אופי והיא לא נגררת אחרי כולם,להיפך היא מחכה לשי בסיבוב.היא היחידה שאמרה מההתחלה שהוא משחק וצבוע ושהיא לא מאמינה לו.מעידה קטנה והיא מעלה אותו להדחה. כל הויכוחים שהיו לה בוילה ,התרשמתי ממנה מאוד,לא נבהלה,להיפך עמדה על דעתה והסבירה את עצמה יפה מאוד ,כל הכבוד
לצערי היא מכורה לסיגריות וזה גרם לה להשתולל מפחד ממה שהיא תרגיש ותעבור בגלל חוסר בסיגריות. משהו במבנה הלסת שלה גורם לה להיראות לועסת פרה כל פעם שמראים אותה אוכלת חחחח היא גם צועקת מהר מאוד וחבל לדעתי היא תצא מרווחת מהוילה,בזה שתשים לב לדברים האלה וכבר במהלך התוכנית נמצא אותה אוכלת פחות וצועקת פחות. אני מחבבת אותה ויש לי המון הערכה אליה ולמי שהיא. הלואי שהבנות ששם חוץ מרנין שיהיו להן חצי ממה שיש לעינב.

למעלה