לדעתי עינב היא התת שבתת של התת רמה!!

אני אסביר בבקשה

שיפרה משכילה ומוכשרת אבל ה"כאילו" הזה אומר הכללללל ...לי אומר שהיא לא סגורה על כלום ממה שהיא אומרת ומדברת. היא מורדת בכללל בגלל סיפור חייה ,ומורדים קשה איתם. היא משחקת כל הזמןןן ,פשוט מעצבן.....היא בטוחה שהיא חכמה יותר,כאילו צבר בכיס שלה ,כאילו מתה על ליאון,כאילו חברה של שי,כאילו חכמה על אשר,כאילו מתביישת בעינב,כאילו מדסקסת עם קרן, כאילו מצפצפת על ונסה וכאילו לועגת ליוסי בקיצור לא מעריכה אותה. ונסה מפוזרת,אבודה וטובת לב . הפיזור הזה פוגיע בה בכללל.לא מרוכזת בשיט.אימפולסיבית ולא מבינה מצבים.אבל ישירה וטובת לב. קרן חכמה אבל שטחית בנשמה,לא משדרת כלום. רנין ילדה חכמה ,רודפת צדק ,שחקנית טובה,דעתנית ושבירה ואני אוהבת גם אותה כמו שאני אוהבת את עינב.

מסכים עם כל מילה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif

באמת, עינב אחלה אשה - בטוחה בעצמה ובעלת עמדה, ככה צריכים להיות. אני לא יודע איפה חצי עולם חי כאן, אבל במקומות כמו נתניה ואשקלון כולם ככה - וזה מקובל, זה לא "ברבריות" או יוצא דופן, ככה פשוט מתנהגים, זה ההומור - וזה מרגיש לנו נכון. אני לא זוכר מי אמרה "אז מה אם לא באתי מסביון" [ואני בטוח שזאת היתה עינב כשאני חושב על זה פעמיים] - אבל וטפ, אתם כ"כ מצדיקים את מה שהיא אומרת שזה מפגר.

שי קרן19

New member
אני גם לא אוהב את עינב יותר מדי אבל

אני חושב שהיא חמודה ומצחיקה..פשוט היא מפונקת והכיינית וצועקת כל שניה..ולי אישית זה לא נעים..בחיי היומיום אני לא מסתדר עם אנשים כאלו..עם אנשים כמו לאון,ונסה במיוחד אני חי...ונסה מזכירה לי כ"כ מישהי שאני מכיר..ידידה...אני חושב שאני מתאהב בה יותר ויותר...ההתאהבות שלי בשיפרה נעצרה משום מה...אבל יש לה אישעות אינטלגנטית.ואני אוהב את זה..

קמבילי

New member
"ההתאהבות שלי בשפרה נעצרה משום מה"

המשפט הזה מתאר בדיוק את רגשותיי כלפיה - התאהבתי בה, אני עדיין אוהבת אותה, רק שבמקום שהאהבה תתלבה היא ההתרופפה, בטח באשמתי כי בניתי לי בדמיוני דמות ששפרה לא יכולה להיות. אחרי הכל היא רוצה כמו כולם לנצח במשחק, והיא מנסה מהלכים שהיא חושבת שיועילו לה, כמו הרמז שרמזה לצופים על רומן שיירקם בינה לבין צבר, ושיתוף הפעולה שלה (לכאורה, להלכה היא לא הצביעה לפי פקודת הקליקה) עם שי. אפילו השפה שלה מאכזבת אותי. נכון שהעברית שלה עדיין טובה יחסית לאחרים בבית, אבל עכשיו כל שגיאה שלה מפריעה לי, ויש לה הרבה שגיאות, וה"כאילו" שהיא מכניסה לכל משפט מקפיץ אותי כל פעם מחדש. והיא שרה רע מאד... מצד שני שמעתי אתמול ויכוח בינה לבין שי על הקשר בין אבות לילדים, והחשיבה של שי כל כך שבלונית ורדודה ששפרה נמצאת שנות אור ממנו. הוא לא הצליח לרדת לדעתה, והיא ירדה מהוויכוח.
ואת כל זה ניסחת במשפט קצר ופיוטי.

שי קרן19

New member
../images/Emo45.gifאך אני עדיין רוצה שהיא תהיה בין ה-5

האחרונים...אף בנאדם לא מושלם...שיפרה בעיני לא תכננית..בנתיים..בנתיים היא לא משחקת..

קמבילי

New member
גמני, אצלי היא אולי אפילו בשלישיית הגמר

אני עוד לא יודעת. אחד אחד המועמדים הולכים ונמאסים עלי כמו על רבים כאן בפורום, בגלל הכרות-יתר. הפייבוריטים שלי להבוקר הם: ונסה, יוסי ושפרה, כשוונסה מובילה בפער לא קטן. שפרה לדעתי תצא נשכרת מהתוכנית גם אם לא תזכה במקום הראשון, משום שמכולם היא האדם שהתקשורת "תחטוף" אותו. קצת שיפוץ השפה, זה כל מה שחסר לה, אבל מבחינת התוכן היא אישה חכמה, רחבת אופקים ובעלת חשיבה עצמאית. ולא נשכח - יפה.

bubbleboi

New member
זה בדיוק העניין

בקשר לאינטיליגנציה. היא זורחת רק בהשוואה לחלק מדיירי הבית (קרן, צבר ואיתי עולים עלייה מהבחינה הזאת) וזו חוכמה קטנה מאוד. בגדול היא מאוד לא מרשימה ועניניי שפה זה רק חלק מזה (טעויות זכר-נקבה בלי סוף). בחורה סתמית לטעמי. בהתחלה התחלה היה נדמה לי שיש שם משהו. טעיתי. והיא משחקת את המשחק באבוע בוע. אתמול צבר אמר לה שבשבוע האחרון היא משחקת את המשחק חזק. היא כמובן הכחישה והוא התנצל (פדלאה).

קמבילי

New member
אני חולקת עליך

קרן אכן אינטיליגנטית יחסית לאחרים, אבל היא לא משמיעה שום דעה בעלת עומק, ועולמה מצטמצם בעולם המועדונים הרדוד. לפחות כך זה נראה, היא פשוט לא מדברת. איתי - לפעמים גם אני חושדת שהוא יותר אינטילנגטי ממה שנראה, אבל הוא כבול לשון ולא יעזור לו כלום. מה שבטוח - אינטליגנציה חברתית, הבנה אנושית, אין לו. על צבר נאמר "גם אוויל מחריש לחכם ייחשב". גם אני הערכתי אותו כל עוד הוא שתק. הוא הרבה פחות אינט' ממה שאתה חושב וממה שהוא חושב על עצמו. אין לי כוח להביא דוגמאות, אבל שים לב לדבר אחד: הוא נורא משתדל להמעיט באינט' של אלה ש"מוכרים" בבית כלא אינט', דהיינו עינב, ונסה ויוסי, ובכל שיחה איתם הוא מסגל לעצמו נימה לגלגלנית, כאילו הוא משוחח עם ילד קטן. אדם אינט' לא חש צורך להוכיח את חוכמתו על ידי זלזול באחרים. עתה ספור כמה פעמים הוזכרה המילה "אינטיליגנציה" על כל הטייותיה בהודעה זו (מי שטועה לא אינטיליגנטי).

פלדי1

New member
קראתי באיזה מקום

שהציון הפסיכומטרי של שפרה הוא 768 . עוד מישהו שמע על זה , או שזוהי סתם שמועה ?

קמבילי

New member
אני נוטה לחשוב שזה לא נכון

עם כל הערכתי אליה, היא בעצמה העידה על עצמה שהיא לא חברה של מתימטיקה, ואנשים כאלה יתקשו מאד מאד להוציא ציון גבוה. עם ציון כזה היא היתה מתקבלת לרפואה בארץ (ולא באיטליה או בהונגריה כמו קרן) אבל היא אינטיליגנטית בהרבה מובנים אחרים שאינם נמדדים בפסיכומטרי.

פלדי1

New member
תודה על התשובה

השאלה היא אם היא בכלל מעונינת ללמוד רפואה , הרי נטייתה האמנותית גוברת כנראה על הכל. קרן לומדת רפואה ?

קמבילי

New member
בבקשה על התשובה

אני לא יודעת אם היא היתה מעוניינת ללמוד רפואה, כתבתי זאת רק כדי להמחיש שזה ציון מאד גבוה. קרן למדה שנה רפואה בחו"ל כלשהו (לא זוכרת איזה) ופרשה.

פלדי1

New member
תודה בפעם השניה

פשוט היתה לי הצתה מאוחרת בקשר לתוכנית. נכנסתי מאוחר ונרשמת התמכרות די קשה ( לצערי... )

NatashaInChains

New member
מסכימה לגבי קרן ואיתי

קרן ואיתי ממש לא עולים עליה. במיוחד קרן.. האנשים האינטילגנטים בבית(ובגלל זה אני אוהבת אותם) הם צבר ושיפרה. וזה בא לידי ביטוי בדעתנות, צורת דיבור וניהול דו שיח, לדעת לשתוק ולא להתערב (למשל כשאנשים נהיים ממש שטותניקים ומדברים שטויות או דיונים מיותרים). אני מאוד אוהבת צורת ההתנהלות השקטה והפיכחית של צבר

moraz28

New member
לפחות היא לא הוכיחה את אשר

בצורה מגעילה ומתנשאת כאשר הוא טעה בהסבר למה חוגגים את ראש השנה במשך יומיים. דתי צעצוע כבר אמרנו? אני בטוח שאם היא הייתה טועה בכל מה שקשור לדת הוא היה מנצל את ההזדמנות להלבין את פניה ברבים.

קמבילי

New member
נכון, גם עם שי אתמול היא עצרה את הוויכוח

בשלב כלשהו, כדי לא להקצין אותו וכדי לא לבייש. שפרה היא דעתנית אבל היא לא אוהבת עימותים.

למעלה