לדעתי עינב היא התת שבתת של התת רמה!!

ובגלל זה היא תשאר אצל אבא שלה באשקלון

עד גיל 30, בזמן שאני בגיל 25 מרוויח 15 אלף לחודש.

moraz28

New member
אתה חוזה עתידות?

כל הכבוד על ה 15 אלף לחודש, אתה רוצה גם לספר לנו כמה סנטימטר יש לך?

quarantine

New member
גם אני מרוויחה 14 אלף בחודש אבל בניגוד אליך..

אני לא חושבת שאני יותר טובה ממנה. היא מאוד נבונה לדעתי היא רואה את כל המהלכים שעושים האחרים היא קולטת אותם. אולי היא מדברת במילים פשוטות אבל יש לה דברים להגיד ולפעמים גם דברים חכמים. אל תשכח שהיא רק בת 22. יש לה כוחות שאין להרבה אנשים בגילה..לצאת מול אנשים אחרים גדולים ממנה ומול כולם להלחם. אני מצדיעה לה על כך.

lightflake

New member
מה היא סיפרה אתמול שהיא שילשלה על מישהו?

ואחרי זה הקיאה עליו?

quarantine

New member
חחחחח כן שמעתי את זה ופשוט צחקתי במשך כמה דק'

המצחיקה חשבה שאם היא תכסה את עצמה בשמיכה אז לא ישמעו אותה. טעות! היא סיפרה שהיא יצאה עם בחור במשך 4 חודשים הם הלכו למלון יחד והוא רצה לעשות את זה בתחת. היה חשוך והיא הרגישה משהו לא נעים הדליקו את האור וגילו שהיא שילשלה שם על כל הסדין חחחחחחחחח למחרת הבחור מתקשר אליה ואמר שמהמלון התקשרו ושאלו אם הם שכחו משהו חחח היא אמרה שהיא התפדחה לא רצתה לראות אותו יותר. זה היה קטע ענק במיוחד הצורה שהיא סיפרה את הסיפור:)

lightflake

New member
לא היא אמרה שהיא חשבה שאחרי זה

הוא לא ירצה לראות אותה אבל הוא כן רצה ובסוף כנראה עשו משהו אחר... והיא הקיאה על אותו בחור!! וואו איזה סיפור דוחה! היא באמת חשבה שאף אחד לא ישמע?

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifמסכימה לגבי עינב-

היא הישראלי המכוער בהתגלמותו (במקרה שלה זה תרתי משמע
). אבא שלה לפחות לא צועק כמו ברברי ומתלהם. היא סתם שלוחית שעדיף שתיעלם מהמסך שלנו כמה שיותר מהר. אלא שלצערנו יש המון כמוה בארץ וכל אלה מצביעים לה בכמויות

אבא שלה פשוט משחק../images/Emo108.gif

הרבה יותר ממנה הוא מבין שזה משחק, והוא מעדיף לא לצעוק ולא להיות כמו הבת שלו, אלא להצחיק את האנשים בבית... בנתיים זה עובד לו, הוא הרבה יותר מלוכלך ממה שחושבים, והוא אמר את זה בעצמו כשהיה לו את הריב עם "ונסיה"... אז נכון שזה לפעמים מצחיק לראות אותו שר או עושה שטויות מול המצלמה, אבל מזה להגיע למיליון?

quarantine

New member
חורה לראות את התגובות הללו

קשה לאנשים לראות מעבר למראה או לטון דיבור. לדעתי זה עיניין של מזרחים ואשכנזים. ההפלייה קיימת ומי שיגיד אחרת משקר. לאנשים קשה לראות אנשים כמו עינב שמדברים בקול, יש אנשים שגדלו כך וטון הדיבור שלהם הוא כמו צעקה בשביל אחר. זה לא אומר שהבן אדם שמדבר יותר בשקט הוא יותר טוב מהשני. אני בטוחה שכל אלה שנגדה רובם אשכנזים או לא מזרחיים לפחות.

Fairywitch

New member
איזה קשקוש-

אני מכירה שתי אשכנזיות שהן בדיוק כמו עינב (או במילים אחרות "בעעע"
)- ואני אישית חצי-חצי. אבל ניחא.

מסכימה../images/Emo45.gif

עוד מתחילת התוכנית היא תמיד רבה ומתווכחת על כלום עם כולם, פוגעת באחרים בלי לשים לב-ולא שזה איכפת לה, נשבעת לכם, שבמקום הדיירים שם, היתי מעירה אותה כל בוקר עם כאפה
היא כזו המונית ובהמתית בהתנהגות שלה, אין לה שום דרך ארץ, מזלזלת בכולם בלי לעשות חשבון, ומה שהכי רלוונטי זה שהיא בכלל לא מועילה לבית האח הגדול...סתם גורמת לריבים ואחכ מוציאה את עצמה כשה-תמים. ואני לא יודעת על מי אני מרחמת יותר-עליה או על האנשים שנמצאים איתה בתוכנית.

למעלה