להגיד לכם את האמת

hen1xc

New member
חחחחח

עוד כמה שעות ופרשתי לתמיד מה זה אלפי סטודנטים.. צריך תמיכה של קפיטליסט ממשלתי
רובי עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פיש דוג

New member
בעיית הדיור ועליית המחירים היא אמיתית. אבל

השמאל ההזוי טינף אותה עד שאנשים מהשורה מסתייגים ממנה.

צריכים להיות שם לדעתי רק ../images/Emo239.gif במחאות

סטודנטים שרוצים ללמוד קרוב למקום הלימוד שלהם שהם ממעמד הבינוני נמוך. לא אלו שבאים עם דגלים אדומים, ובטח שלא אלו שמכנסים לשם את דגלי פלסטין (כי זה לא קשור ופוגע במטרה) וגם הקהילה הגאה לדעתי לא צריכה לתפוס על זה טרמפ בשביל עוד רעש טררם כדי שידעו שהם קיימים רק סטודנטים שרוצים ללמוד קרוב למקום הלימוד שלהם שהם ממעמד הבינוני נמוך. ראואים להפגין שם

naf86

New member
מה עם זוגות צעירים?

או רווקים שסיימו את התואר ורוצים לגור במרחק סביר מהעבודה?

כן לגמרי כן

פשוט לא חשבתי עליהם שכתבתי את זה אבל לגמרי כן אבל אני מניח שהבינו את הכוונהה שלי -שזה לא צריך להיות מנוף לאלו שרוצים להפוך את זה לפוליטי .... כמו אנשי שלום עכשיו ומקרקרי הקהילה הגאה.

hen1xc

New member
אכן כן

אין לי בעיה עם אנשי הקהילה הגאה אבל זה לא מתאים כל השלטים זה כמו שתבוא עכשיו משפחת שליט

naf86

New member
מי שהכי סובל בישראל

הם אנשים מגיל 21 (אחרי צבא) ועד אמצע שנות ה-30. סטודנטים, זוגות צעירים, רווקים, הורים צעירים. כולם מנסים למצוא את מקומם, אבל זה מאוד קשה ללא תמיכה מההורים.

הורים צעירים חייבים לגור במרכז תל אביב?

חייבים? ממש חייבים? הרי אומרים שהאהבה זה הדבר ה כי חשוב אז מה זה משנה אם הם יגורו באיזה בית יפה באיזה מושב... למה הורים צעירים צריכים לגור במרכז תל אביב?< הם לא חייבים!

פיש דוג

New member
כן, הילד חייב ללמוד מגיל צעיר איפה נמצא בית

הקפה הכי שיקי. אחרי זה שיגדל מה יעשה, יהיה מנותק מהעם ?

פיש דוג

New member
זה לא רע להיות כוכב ריאלטי מצליח מכניס הרבה

כסף, וזה מה שכולם רוצים לא ? בקשר לנבובים שהזכרת מסכים איתך במאה אחוז

לא

לא כולם רוצים להיות כוכבי ריאלטי נבובים . אני לא רוצה אם כבר הייתי מעדיף להרוויח את כספי בעזרת יצירה חדשה של משהו ולא של גיבוב שטויות בטלווזיה... אבל הקישור לתל אביב שעכשיו תל אביב מלאה בהם בעוד פעם רובה היו אומנים אמיתיים. יוצרים אמיתיים

naf86

New member
ממש לא. כל מרכז הארץ יקר.

הורים צעירים זקוקים לעבודה. רוב העבודות הם בגוש דן. נניח שהם יגורו באיזה בית במושב. איך הם יגיעו משם לעבודה? הרי התחבורה הציבורית זוועתית, ורכב עולה המון. המחאה היא לא "לגור בתל אביב". המחאה היא "לגור במרחק סביר מעבודה/לימודים מבלי לפשוט את הרגל או לבלות שעות בנסיעות"

למעלה