צריכים להיות שם לדעתי רק ../images/Emo239.gif במחאות
סטודנטים שרוצים ללמוד קרוב למקום הלימוד שלהם שהם ממעמד הבינוני נמוך. לא אלו שבאים עם דגלים אדומים, ובטח שלא אלו שמכנסים לשם את דגלי פלסטין (כי זה לא קשור ופוגע במטרה) וגם הקהילה הגאה לדעתי לא צריכה לתפוס על זה טרמפ בשביל עוד רעש טררם כדי שידעו שהם קיימים רק סטודנטים שרוצים ללמוד קרוב למקום הלימוד שלהם שהם ממעמד הבינוני נמוך. ראואים להפגין שם
פשוט לא חשבתי עליהם שכתבתי את זה אבל לגמרי כן אבל אני מניח שהבינו את הכוונהה שלי -שזה לא צריך להיות מנוף לאלו שרוצים להפוך את זה לפוליטי .... כמו אנשי שלום עכשיו ומקרקרי הקהילה הגאה.
הם אנשים מגיל 21 (אחרי צבא) ועד אמצע שנות ה-30. סטודנטים, זוגות צעירים, רווקים, הורים צעירים. כולם מנסים למצוא את מקומם, אבל זה מאוד קשה ללא תמיכה מההורים.
חייבים? ממש חייבים? הרי אומרים שהאהבה זה הדבר ה כי חשוב אז מה זה משנה אם הם יגורו באיזה בית יפה באיזה מושב... למה הורים צעירים צריכים לגור במרכז תל אביב?< הם לא חייבים!
לא כולם רוצים להיות כוכבי ריאלטי נבובים . אני לא רוצה אם כבר הייתי מעדיף להרוויח את כספי בעזרת יצירה חדשה של משהו ולא של גיבוב שטויות בטלווזיה... אבל הקישור לתל אביב שעכשיו תל אביב מלאה בהם בעוד פעם רובה היו אומנים אמיתיים. יוצרים אמיתיים
הורים צעירים זקוקים לעבודה. רוב העבודות הם בגוש דן. נניח שהם יגורו באיזה בית במושב. איך הם יגיעו משם לעבודה? הרי התחבורה הציבורית זוועתית, ורכב עולה המון. המחאה היא לא "לגור בתל אביב". המחאה היא "לגור במרחק סביר מעבודה/לימודים מבלי לפשוט את הרגל או לבלות שעות בנסיעות"