להיות או להיות!!!!

jif

New member
אתה סובל

ועוד איך סובל, אחרת לא הייתי מבקש עצה. ההבדל הוא שהילד עוד קטן ועוד לא יודע להתמודד עם המצב (המשקעים יופיעו בעתיד והכסף על פסיכולוג יעלה להם יותר ממטפלת...) ואתה מבוגר ומבין. ואם עכשיו אתה כביכול לא סובל, אז בעתיד כן, מה יהיה אם תרצה לקחת את אשתך למסעדה בערב או לסרט? תקחו את הילד איתכם? עלה לי רעיון כרגע, באחד הימים שהילד אצלכם בערב, תזמינו בייביסיטר ותצאו, כמו שעושים הורים נורמלים ואז כלתך תראה שלא קרה כלום ,לא התמוטט העולם ולילד לא נגרם שום נזק. הבעיה היא שהיא תחשוב שאתה צריך לשלם על הבייביסיטר וזה כבר לא נראה לי
תחזיק מעמד ותעדכן על התקדמויות.

עציון

New member
היי לJIF. בוקר טוב.

מצא חן בעיני הרעיון ללכת לאירוע ולקחת ביבי סיטר. גדול. אני במפורש לא סובל. הילד סובל. אולי שאקח את אשתי למסעדה, אז אסבול? לא. לא מה שאת חושבת. אסבול מכך שהילד לא איתי.... שוין. מילים מילים. צריך לעבור למעשים...

jif

New member
בוקר טוב גם לך

לא הבנתי למה תסבול שהילד לא איתך. זה מאוד נורמלי לקחת בייביסיטר, אתה יודע את זה!!!

עציון

New member
אכן הצדק בדברייך.

ואני סוגר את הנושא עד להתפתחות הבאה. אז יאללה, נוסעים לירושלים....

בוקר טוב לכולם. באיחור גדול, סליחה.

ג´יף. יש לי הרגשה שיש כאן מצב של קביעת עובדות. מרגע שעציון ואשתו משתפים פעולה ומקבלים על עצמם את הטיפול בילד, נקבע התקדים!!! גם עם ילדים קטנים זה ככה. ברגע שנקבע התקדים, מאוד קשה כבר לסגת. זה לא צריך להיות ככה. (היום אני מקבלת עבודה, קובעת בלי לשאול בכלל, מי יהיה המטפל של הילד. ולמחרת אני שמה את הילד אצל המטפל, גם בלי לשאול בכלל.....) לא חושבת שעציון צריך להגיע למצב שהוא ישלם גם לביביסיטר כדי לשמור על הנכד שלו במקומו. מלכתחילה עציון לא צריך להיות אבא של הילד. וכל יום שעובר רק משריש את התקדים שנעשה פה, לחלוטין לא בהסכמה. והבעיה של עציון, או יותר נכון הבעיה של כלתו, היתה צריכה להיפתר לפני שהיא התחילה בכלל.

ציפי ג

New member
קואליצית נשים מול קואליצית גברים

למה אשתך לא רוצה מטפלת? למה כלתך לא רוצה מטפלת? היא משום שהיא חושבת שכלתה אמא רעה, (וזו מחמאה) וכלתך בשל רגשות אשמה שלה. אשתך רוצה לפצות על העדר שעות אם של הנכד. פשוט מאוד. כלתך מסכימה שזה פתרון מצוין. אתה חושב שהיא ובנך צריכים לעבוד פחות ולטפל בילדיהם. בנך חושב שהם צריכים לעבוד יותר, אבל לא לנצל את ההורים (אולי משום שהוא יודע שעיקר המוטיבציה של אשתך, היא מחשבתה שהילד מוזנח). כך זה נראה לי. אם אני צודקת, אין לך שום סיכוי.

עציון

New member
הוי, ציפי, ציפי. את חריפה מאוד!!!

שאלה מהצד: למדת באיזה מקום גמרא? אהבתי את הפילפול...יפה!!! יש משהו במה שאת אומרת אבל אני לא ממהר להודות שיש יותר ממשהו בגלל הסיפא. את לא משאירה לי סיכוי.... לצערי, המצב מחייב פתרון מהיר וחד. כלתי תישבר באותו רגע שאודיע לה שאין באפשרותי לשמור על הילד. היא תחפש פתרון עם חברה שתוציא לה את הילד מהגן אבל זה יהיה פתרון לזמן קצר. בגלל המצב שנוצר, אין ברירה ,אלא, לנקוט בעמדה קשוחה. וזה עומד להיות בקרוב.... נ.ב.1. כלתי, כמוך, עו"ד. ואני בטוח במליון אחוז שאת מכירה אותה...... 2. את תשובתך הדפסתי כי היא חזקה מאוד....

אביא

New member
עציון, הרשטיק מספר שהיתה מספר

באור עציון. זה נכון שלא סיימת?

עציון

New member
אהלן וסהלן. הרשטיק סיפר....

אני לא מכחיש שהייתי מספר בתיכון. לא מכחיש שכאשר כולם למדו אני גידלתי כלבים בסביבה. אני לא מכחיש שרבצתי על מגרש הכדורגל. אני מכחיש שלא סיימתי את לימודי. הייתי בין ה -11(מתוך 36 תלמידים) שעברו בגרות במכה הראשונה...למרות השובבות הגדולה שלי..... למיטב ידיעתי, חוץ מאחד שגר באילת - ג´קי אדרי- כולם סיימו את 4 שנות הלימוד. מותר לו להיות איתי בקשר . בגלל היותו גר באילת הוא היה בא אלינו הביתה כל שבת שלישית ולא יפה מצידו שניתק קשר. אפילו אימי, בת ה-81 שואלת עד היום עליו. האי- מייל שלי: [email protected] ושלא יגיד: לא ידעתי..... ותודה גם לך......

עציון

New member
בואנה, בואנה, אנחנו מדברים על

אותו אחד? אברהם(השפן) הרשטיק? שאביו שלמה היה יור המועצה הדתית באילת? אם כן, אני שולח לך את תמונת המחזור. בגלל שמות המשפחה אני עוד צמוד אליו ושלא יבלבל ביני לאחר.....(תגיד לו שמדובר על זה שגר ביעזור, ליד מקוה ישראל...)

עציון

New member
מדברים על אותו אחד, אבל...

כפי שהבהרתי לך במסר הוא זה לא אני ואני זה לא אותו עציון....וד"ל. עכ"פ, תודה לך על התזכורת.

למעלה