להיות עם נשואה

birdyblue

New member
להיות עם נשואה

פעמיים בחיי הייתה לי האפשרות לשכב עם מישהי נשואה
מקרה ראשון מישהי שפגשתי באתר הכרויות, וכבר בפגישה ראשונה התברר שהיא נשואה ורק רוצה להכנס למיטה, כנקמה על כך שבעלה בוגד בה.
זה אולי ישמע מתנשא או יומרני סירבתי בטענה שאני לא רוצה להיות פאקטור בפירוק משפחה וחוץ מזה זאת קארמה רעה.
אותה בחורה כיום עדיין נשואה לאותו בחור ואפילו נולד להם ילד . אנחנו עד היום בקשר דרך פייס ויש לי הרגשה שהיא די מודה לי שהצלחתי להניא אותה מאותו מעשה.
מקרה שני ידידה שנקלעה למשבר בנישואים שלחה לי רמזים (מאוד ברורים) שבכוונתה להכנס עימי למיטה וגם הפעם סירבתי בדיוק בגלל הסיבות שציינתי במקרה הראשון.. אותה ידידה עד היום נשואה לאותו בחור נולד להם עוד ילד והם די מאושרים.
השאלה שלי היא לגברים הייתכן שבאמת הייתם מסרבים לסקס מתוך מחשבה על מה זה יגרור בעתיד ואיזה השלכות יהיו לכך?
האם ייתכנו מקריים שבהם ה"מוח הגדול" ייגבר על ה"מוח הקטן"?

Berethor

New member
אובכן כן

גברים מספיק חכמים ובעלי שליטה עצמית מספקת חושבים לא רק מלמטה. אם כי אני חייב להודות שאם בעלה באמת בגד בא, באמת היה מגיע לו שהיא תבגוד בו, אבל יש גם תסיכון שזה היה שקר.

אייבורי

New member
תשמע

העובדה שקיבלת הצעות מיניות מכונפות וסירבתי
לא הופך אותך לצדיק.

עכשיו בוא ננסה את זה עם סוג של בר רפאלי
ונראה כמה אתה מוסרי.

Berethor

New member

זה בסדר יש לו רקורד בזה.

Berethor

New member
פיתוי גבוה יותר

לא אוטומטית אומר שהוא לא יעמוד בו, חוץ מזה אין לך דרך לדעת אם הן היו כונפות, אם הן היו כונפות הוא לא היה רוצה אותן אפילו אם הן היו רווקות, מה שאומר שהתגובה שלך שוב מטופשת, כמו רוב התגובות שלך.

אייבורי

New member
אובססיבי

למה אתה קורא באדיקות את כל התגובות שלי

אני אחסוך לך מראש את המאמץ, כולן אידיוטיות בעיניך.

Berethor

New member
במשפחה שלך כנראה אומרים הרבה דברים

שרובם יוצאים מהתחת. לא 'חביריקו' אתה לא מייצג פה לא איכות ולא כמות.

Berethor

New member
ההמצלחה הזאת שלך טובה לשם שינוי, לא רק בשבילי

בשביל כולם.

Survivor Man

New member
אני יודע שהכניסו לך לראש מילדות שכולנו בבונים

אבל נחש מה? כמה מאתנו אשכרה התקדמו קצת בסולם האבולוציוני. מזל טוב, מסתבר שאתה אחד מאלה

Survivor Man

New member
אבל זה לא אומר שהם לא מתחרטים על כך אח"כ

אני מבטיח לך שגם גיבורנו הרגיש מקופח. אחרת למה נראה לך שהיה בוער לו לדעת שהוא לא היחיד?

oneofus

New member
קח זוית נוספת

אתה חושב שגבר שפוי יסכן את כל החשוב לו בעולם בשביל מה שיש לו בבית ? או בשביל משהו שהוא יכול להסתדר לבד?
יש גבול לכמה אפשר לזלזל.
ובתור נשוי 30 שנה היו לי מאה הזדמנויות ! - אין מצב !

למעלה