להיות עם נשואה

נ

נווהשאנן

Guest
כל הכבוד לך

שיחקת אותה, זה ניסיון לא פשוט!

DAN1EL

New member
אני לגמרי חושב שמחובתנו - גברים ונשים כאחד

לא להתעסק עם נשואים ונשואות, וגם לא עם תפוסים ותפוסות.
חד-משמעית לא.

ככה שעשית בהחלט את הדבר הנכון.

ohashi

New member
כבוד????

אתה בחור בוגר וגם הנשים הינן בוגרות , מדוע לא לשכב איתן ?
אני לא אומר מותר אסור שחור לבן אני פשוט אומר שכל אחד שהולך לכיוון הזה נכנס לסקס והשאלה מאיזה סוג: של רגש או לא ,
האישה שהיא נשואה יודעת טוב טוב למה היא עושה את זה ,.
אולי נולדו לשתי החברות שלך ילדים אבל אתה באמת לא יודע מה קורה שם מתחת לפני השטח ויכול להיות שהילדים עשו אותה מאושרת אבל מערכ היחסים שלהן עומללה עם הגברים שלהן

אני לא חושב שאתה זה שצריך להחליט לצד השני האם זה מותר או לא , ובטח שאתה לא הגורם שמפרק משפחה אם מדובר כאן רק בסקס נטו ....
אתה צריך להחליט בשביל עצמך , ראית שזה לא נכון לך וכך פעלת . אבל אני לא חושב שמגיע לך צל"ש על כך כי אתה צריך להבין שלא אתה הפקטור שבגללו הנשים יפרקו את המשפחה אלה הבעלים שלהן והמערכת יחסים שלהן יהוו את הפאקטור המשמעותי , לא דיברת פה על מערכות יחסים של קרבה עם אותן נשים

נ

נווהשאנן

Guest
איזהו גיבור...

הכובש את יצרו
זה כמו שתעבור מסלול מפרך או מבחן קשה. אתה יכול לחלוק אם יש ענין לעבור את המבחן הזה וששניהם אנשים בוגרים וכו' אבל בסה"כ זה אתגר לא פשוט והוא הצליח לעבור אותו

Berethor

New member

Berethor

New member
הוא לא צריך להחליט אם להיות שותף לבגידה?

הוא עשה מעשה טוב בסך הכל והתנהג עם שליטה עצמית, בטח שמגיע לו ציון לשבח על כך, שהוא התנהג באופן מוסרי ולא חשב רק מלמטה.

koantin

New member
אני גבר ולא אנסתי או הטרדתי אף אחת היום...

היכן מקבלים מדליה?

באמת נראה הם חושבים שאם לא שלפו את איברם או שלחו ידיים באיזו "הזדמנות" שנקרתה בדרכם הם זכאים לפרס.

אישית אני לא משווה קיום יחסים עם אדם שמסכים מרצונו החופשי, למרות שיש נסיבות שה"רצון" וה"הסכמה" לא מלאים(אדם שיכור, בעיה נפשית כולל דיכאון, יחסי מרות), לאונס והטרדה, כמובן, אבל עדיין המחשבה שצריך פרס...

כמהאפשר

New member
מה העניין?

למה אתה עדיין בקשר איתה, אגב?
אתה רוצה להיות צדיק- תנתק איתה קשר.

אבל במה שונה לא לשכב(ולא לפלרטט) עם אישה תפוסה או נשואה מאשר לא לגנוב או לחלופין להחזיר כסף אם נפל למישהו?
מה המעשה ההרואי?
שעשית דבר מה שהיה קשה?

זה לא רק לגברים, גם נשים מתפתות, תתפלא. גם לנו יש יצרים.
ויש גברים שיודעים לנצל את זה היטב.
למי שיש שכל או ערכים- מתרחקים.
ויש אנשים שלומדים עם השנים, הנסיון. גם זה מותר.

כמהאפשר

New member
כסף ורכוש גם אילמים, עלכן יש כאן רק את דעתך

שלך.
בסופו של יום- איך שלא תציירו את זה- מוסרי הוא מוסרי ולא מוסרי הוא לא מוסרי.
יש נכון ויש לא נכון.

בכסף, ביחסים ובכל דבר אחר. וזה היינו הך.

לא הבנתי

אז אנחנו מסכימים שיש הבדל או לא? שאלת "במה שונה" ועשית השוואה לרכוש. כשיש ריב בין שני אנשים על רכוש - יש רצונות של שני אנשים. כשיש ריב בין שני גברים על אשה - יש רצונות של שלושה אנשים מעורבים. זה לא הבדל חשוב בעיניך?

כמהאפשר

New member
לא.

יש right and wrong. התחום לא משנה את זה.
והרצון הוא שלך. כל השאר זו תפאורה משתנה.
הרצון הוא תמיד שלך וההחלטה היא תמיד שלך.

דווקא עם רכוש או כסף- אין מבט מאשים או "עד". זה רק אתה, מול עצמך.

נו?

לא הבנתי את הפואנטה באמירה הזו "ההחלטה היא תמיד שלך." ברור. אלא אם כן תופסים אותו כמה גברתנים ומכריחים אותו לעשות ההפך ממה שהוא רוצה.
ואם הנשואה רוצה לבגוד ולשכב איתו, והוא רוצה? ושוכב איתה. זה גם רצון והחלטה שלו.

Berethor

New member
בטח שיש, טנגו לא רוקדים לבד

וכך גם זוגיות לא מנהלים לבד, תמיד יש רצונות של שני צדדים לפחות, חופפים או מנוגדים.

כמהאפשר

New member
אין טנגו, זה בדיוק העניין.

האדם המפתה רוקד את זה לבד והאדם השני מתרחק. אין טנגו.
ההחלטה היא של האדם עצמו.

Berethor

New member
ההחלטה היא של שני הצדדים

הצד המפתה אומנם לא יכול להכריח על הצד השני, אבל הוא מצידו לוקח חלק ישיר בזה, הצד השני מחליט אם להיכנע לפיתוי או לא. תלוי בכוח הרצון שלו, ברמת המשיכה ואם הוא חושב על ההשלכות של המעשים לטוב ולרע.

בודאי שיש

כי ההחלטה שלו מה לעשות כרוכה באיך אחרים שמעורבים יגיבו. אילו היה חי ביקום משלו, היה לוקח רכוש שנקרה בדרכו בלי להרגיש שום רגשי אשמה והיה שוכב עם הנשואה בלי לחשוב שיש עם זה בעיה.

למעלה