להירגע ...

@diver

New member
בהצלחה ליאור

הלו ליאור כמוני כמוך התגייסתי עם פרופיל 97 והיייתי מתרגז אם לא הכל היה הולך בדיוק לפי איך שרציתי ואיך שחשבתי שזה הכי נכון ולא לפי "האמת" באיזשהו שלב הבנתי שאין אמת אבסולוטית ולכל אחד יש את האמת שלו , למשל אם תשאל שני אנשים על סיטואציה אחת שהם חוו במשותף ותבדוק אותם ב"מכונת אמת" בלי לזייף את התוצאות - יכול בהחלט להיות שתקבל שתי תוצאות מנוגדות (הפוכות) לסיטואציה ושני הנבדקים יצאו כשהם דוברי אמת ........ פרדוקס ??? - לא לכל אחד יש את האמת שלו.... כאשר הבנתי את זה הפסקתי לחשוב שרק אני צודק ושהדרך שלי היא הנכונה וה"אמיתית" יותר , התחלתי לקבל את השונה ולאט לאט הפסקתי להתרגז..... ועוד הבנתי שאם אכנס לסטרס אחשוב בצורה לא טובה ותגובותי לסיטואציות יהיו לא שקולות במאה אחוז וגם אני מעורר את הטרפצת מתרדמתה...... אז הייתי מרוכז כמו בחיים כצלף על משמרתו (הרקע ברור) וזיהיתי כל התחלה של סטרס והרגתי אותה מיידית - ידעתי שבאזרחות מקסימום יכול להיות נזק כספי ותמיד יש מועד ב´ ותמיד יש הזדמנויות אחרות ...צריך רק להיות פתוח לקבל הכל בשלווה ... זה לא שאני לא מתרגז בכלל ואני "קרש" אלה שאני משכיח את זה אחרי שלושים שניות מקסימום ומעביר אותה.... ספר על סיטואציות מרגיזות/מלחיצות ננסה ביחד למצוא פיתרון אגב ...נסה לצלול זה משחרר את המוח משו משו.... :)) מהאח הגדול קובי

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif ליאורי ../images/Emo24.gif

אני מקווה שאתה מרגיש טוב יותר כעת (והרי לקח לי "שנים" לענות לך...
) אני בטוחה שכל אחד ואחת מהחברים פה מזדהים עם הרגשתך. אף אחד לא אומר שזה קל. אבל אני תמיד אומרת שלא קל לא אומר שזה לא אפשרי. צריך רק למצוא את הדרך הנכונה. והכי חשוב - בריאה עבורך!!! הרי אני חושבת שהמצב הנוכחי רחוק מלהיות אידאלי. אני חושבת שצריך "למדוד" את הדברים ולבדוק מה יוצא לך מכל בחירה שתוכל לעשות. אני יכולה להבין שקשה לך לוותר לעצמך. זו תכונה שבטח תביא אותך להישגים מדהימים. אכן אסור לוותר לעצמנו, אבל לא על חשבון הבריאות. והרי מה יש לנו בלי בריאות? כלום... או כמעט כלום. אני חושבת שקשה להצליח במה שחשוב לנו אם אנחנו לא חשים בטוב. וכך בעצם חבל על "ביזבוז האנרגיות". הצעה שלי היא לא להירתע כל כך מסטרואידים. אני כמובן לא רופאה, והם לא משפיעים בצרה דומה אצל כל אחד, אבל אני ראיתי פלאים באמא שלי. פשוט פלאים. ואם יש סיכוי שתוכל "להחזיר את הגלגל אחורה" מבחינת הסימפטומים - אולי כדאי לקחת את הצ´אנס. גם אם תחליט יחד עם הרופאים שלא לקבל סטרואידים, כל שיטה שתרגיע אותך יכולה לעזור. אתה יכול לברר מאיזור המגורים שלך ולנסות משהו. תן בזה תקווה ואמון - וזה יעזור. מדהים לחשוב, אבל זה ממש נכון שבכל אחד יש את הכוח לרפא את עצמו. ואחרים... למי שיודע. אבא שלי למד רייקי והילינג... וכמובן שנסינו על אמא שלי. זה עזר טיפה, אבל רק בגלל שאמא שלי לא מאמינה "בכאלה דברים". חייבים להאמין - חייבים. מאחלת לך את כל הבריאות שבעולם שתעבור את התקופה הלא קלה בשלום ושהכל יחזור לקדמותו - ואף יישתפר מכל הלב רומי

למעלה