להכנס להם לבתים. אחד אחד.

../images/Emo41.gif כפי שכתבתי כבר עשרות פעמים -

לי אין פתרון.. ואני לא מתיימר להמציא אחד שכזה. אני יכול לאמר מה הייתי עושה כסמ"פ, שם מסתכם הידע הבטחוני שלי :) ההחלטה היא מדינית ולה נגזרות צבאיות - אני מקווה לפעולה נרחבת ואיכותית שראשיתה בהחזרת החייל להוריו, וסופה במענה הולם לבעיות הקסאמים והטרור.

אשרת

New member
אז נצמצם לך את השאלה...

מה אתה היית עושה בתור סמ"פ?

toxic2004

New member
ואתה באמת חושב

שהוא מסוגל לכך?הרי אנו רואים שבמקום להלחם בטרור הוא מתקפל ובורח! כל הבורח מן הטרור הטרור רודף אחריו. המחבלים לא עושים חשבון אם אולמרט יזיז ב4 ק"מ את הגדר "המועילה" בת 4 המטר.

sigmund7

New member
תלכו את ויניב מבית לבית ותסכנו את

עצמכם. אין לכם זכות לשלוח חיילים כל עוד הממשלה הזאת לא מנהלת מלחמה נגד אלה הלוחמים בנו, אלא שולחת להם בלי הרף אספקה מכל הסוגים ומעבירה להם באמצעות ירדן אלפי כלי נשק ומיליוני כדורים ובעת ובעונה אחת נותנת חסינות למנהיגי הטרור וכובלת את ידי צה"ל במלחמה נגדם. הממשלה הזאת, ממשלת חרפה לאומית, חייבת לעוף.

mean girl 16

New member
אה הא..

מתי הבעתי תמיכה במדיניות הממשלה? אני אומרת מה לדעתי צריך להיעשות ובזה תם העניין.

זימונד. איזו תגובה עלובה. ../images/Emo31.gif

הבענו את דעתינו וזה הכל. זה לא חייב למצוא חן בעינייך. "אין לכם זכות לשלוח חיילים.." - מי אמר שיש לנו?! בניגוד אלייך - אנחנו מביעים את דעתנו הפרטית ולא מתיימרים לנחש ו"לשחק אותה" גנרלים..

mean girl 16

New member
אתה הצבעת קדימה.

אתה בחרת בממשלה הזאת, ולא עבר יום מאז התחילה לתפקד והמטרת אותה בתלונות וביקורת. מה לך כי תלין? הצבעת - קיבלת.

bhnadav

New member
לפגוע בראשי החמאס מלמעלה ועד למטה.

כולל בדרג המדיני.

bhnadav

New member
החמאס כולו מגן על הפעולה,

כולל הדרג הפוליטי בגדה.

sigmund7

New member
חיילים ילכו לעזה ואולמרט למונדיאל

זאת הצורה של הממשלה הזאת.

bhnadav

New member
דיי עם השנאה הזו!

המדינה ברגע קשה, חיילים הרוגים, פצועים, חייל חטוף. חבל שאתה מערב דברים אחרים בהקשר הזה.

mean girl 16

New member
בחיי שיש פה כל כך הרבה כותבים

מלאי טינה וארס שאני לא מבינה מאיפה הם אוגרים את כל זה..

טלמ

New member
כי ישראלים יישארו ישראלים

רק יודעים להתלונן. בימים קשים כאלה, גם אם לא מסכימים עם צעדי הממשלה צריך לעמוד מאוחדים. לא צריך לפתוח בדברי שנאה, לא בכלל ובמיוחד לא היום, היום אנחנו צריכים להיות מאוחדים.

gershon17

New member
לעמוד מאוחדים מאחורי מי?

מאחורי הממשלה שמפקירה את חיי אזרחיה בשדרות? הממשלה שלא נקפה אצבע כדי להגן על ילדים בשדרות - למה שתעשה משהו כדי להגן על חייליה? מי שמצפה מאולמרט ופרץ לעשות משהו מעבר לציקצוקי הלשון שהתרגלנו אליהם כבר - משקר לעצמו.

טלמ

New member
הפקרנו את אזרחי שדרות?

אני לא חושב. פרס צודק במאה אחוז...איך זה נראה לעולם הערבי? שאנחנו משקשקים מפחד מהטרור הפלסטיני. אנחנו לא יכולים לעשות הרבה, אנחנו רוצים להראות לעולם שאנחנו רוצים שלום. היום זה עבר את הגבול, ולכן תהיה תגובה בהתאם.

למעלה