להערכתי רשימת לונדון סגורה. 36 הנוכחיים יטוסו

להערכתי רשימת לונדון סגורה. 36 הנוכחיים יטוסו

בכל הקשור אם הדברים בשליטת הוועד האולימפי.
סיכוי מסוים ולא גבוה, לצירוף קרויטר.

כמובן שבית הדין העליון של הוועד האולימפי אליו עתר מצקין, יכול להחליט לצרף אותו ואז דברים של הרגע האחרון יכולים להכניס עוד אחד.
מצקין עשה נכון מבחינתו, כשהחליט תקשורתית אמנם להצטרף למאבק המתוקשר כנגד בנית הקריט' הנוכחי, אבל בבית הדין
עצמו העתירה שלו היא פרטנית - כאשר הטענה שלו היא שהתוצאה שלו גבוהה מעשית מהקריטריון שנקבע.

nitsansh

New member
לקרויטר אין סיכוי כי הוא לא השיג קריטריון

בינלאומי...

BentzWatchJudo

New member
פר..11 תפסיק לקשקש קרויטר לא עשה קרטריון...

בינלאומי. אין שום סיכוי שהוא יצורף למשלחת.

טעות משיכת קולמוס- לא קרויטר הכוונה לסנפורד

הערכה שלי היא שהם ככל הנראה, לא יכירו בהישג שלו כ"תוצאה יוצאת דופן".

apy ape

New member
מצקין עשה צעד נבון

בהדגישו את הבעייתיות בקריטריון עצמו ולא בכך שרכב על הגל של ספורטאי צעיר - מקווה שבית הדין אכן יראה את העוול שנעשה עם קביעת הקריטריון.
המקרה של ארשינסקי הוא שונה - אין לו אף הישג משמעותי להתפאר בו. גילו הצעיר הוא הקלף היחיד שלו. אולי יצורף בתור הצעיר השלישי (אך אני בספק) אחרי הכל, איגוד הג'ודו הוא אחד החזקים בועד האולימפי.

דונלד סאנפורד - בהחלט הישג מרשים בבמה האירופאית. חבל שהחמיץ מדליה, לדעתי זה היה מבטיח לו מקום בלונדון בלי קשר לתוצאה. לדעתי יש סיכוי קטן שהוא יצורף למשלחת, בעיקר בגלל המצב העגום של האתלטיקה בארץ. יש לציין שמבחינת איכות תוצאת השיא שלו השנה (45.78) היא לא "מטורפת", אבל הוא הישראלי היחיד שהצליח לקבוע קריטריון B בתחרות משמעותית, לכן ייתכן שיצורף בתור תשורה על הישגו (בכל זאת מקום רביעי באתלטיקה עבור ישראל דלת ההישגים זה מרשים). אני מודה שמהראיונות שפורסמו עמו בתקשורת התרשמתי מבחור מאוד סימפטי וחיובי, שמאוד מסור למשפחתו ומדינתו המאמצת. אני בעד צירופו מאוד.

כאמור תקשורתית הוא דיבר על הבעייתיות

בקריטריון ביחס לכל הענפים (טרח להוסיף שאת השינוי הכלל צריך לעשות לקראת ריו), אבל בעתירה לבית הדין כפי שניתן ללמוד מהכתבה ההתייחסות היא פרטנית רק לענף והמקרה שלו עצמו.

מבחינת האינטרס שלו להכנס לאולימפיאדה הוא עשה מעשה נבון, אפשר לשער שההתנהלות היא לאחר התייעצות עם גורם נוסף.

BentzWatchJudo

New member
גיא חזר ואמר שאין לו כוונה לתפוס מקום של אחר

זה מה שגיא כתב בקבוצה שתומכת בטומי (וגם בכל הכתבות שאני ראית על גיא או עם גיא ראיתי התבטאיות דומות.):
"גם אם זה יגיד שאני לא אסע לאולימפיאדה כי טומי לקח את המקום האחרון אני גם תומך בהכנסת טומי לסגל האולימפי. אני מקווה שבית הדין יקבל את ההחלטה הנכונה לשלוח את כולנו ושהפארסה הזאת תסתיים.
בכל מקרה אני מחזק את ידך טומי, אל תפסיק להלחם ותמשיך להלחם עד הסוף!"
וגם בכל הכתבות שאני ראית על גיא או עם גיא ראיתי התבטאיות דומות.
סוף ציטוט

חשוב לי להדגיש שאין כזה דבר מקום אחרון. יש מקום לכל הספורטאים הצעירים, המוכשרים והמבטחים שעמדו בקרטריון הבינלאומי.
ההיצמדות למספר 3 היא עוולת. זה סתם מספר שרירותי שנקבע ע"י עסקנים אטומים פה בישראל. אין שום דבר קדוש במספר 3.

אין שום חדש באנפורמציה שאתה מביא

תקשורתית וגם ברמה החברית אני בטוח שהוא ישמח שגם ארשנסקי יסע.

כמו רובנו אני מניח.

אבל עניינית כמו שניתן להבין הוא פונה לבית הדין ברמה הפרטנית רק לגבי המקרה שלו עצמו.
גם בכתבה הוא היה כנה ואמר שאת הקריטריון הישראל(הדרוש תיקון*) הכולל צריך לתקן לקראת ריו.

* ואין על כך מחלוקת.

BentzWatchJudo

New member
כן אין חדש אבל אתה התעלמת מזה...

וביצעת מינפולציה בניסיון להסתיר את האנפורמציה הזאת.
אין גם חדש בכל דבר אחר שאתה כותב בפורום בטח במה שכתבת היום.

זמר הבית, אתה בודה מדימיונך הקודח

לא "הסתרתי את האינפורמציה" כי לא הייתי מודע לה, אני לא נכנס בד"כ לסטטוסים בפייסבוק של ספורטאים.
וגם אחרי שראיתי את מה שהבאת כאן כציטוט אפשר לומר חד וחלק, בהיסק מהכתבה של אהרוני שהאינפורמציה שהבאת לא רלוונטית לחלוטין למה שנאמר.

כאמור תקשורתית- בכתבה של אהרוני, מצקין אומר שלדעתו צריך לשפר את הקריטריון הישראלי כללית לקראת ריו כולל דברים מובנים מעליהם שהוא לא רוצה לבוא על חשבון מישהו אחר.
בתאכלס כשהוא פונה לבית הדין, הפניה היא פרטנית רק לגבי התוצאות שלו אישית, כשקייס שלו הוא שההישג שלו למעשה גבוה יותר ממה שהקריטריון המקורי(Aכאמור הוגדר בצורה עמומה) התכוון אליו .

BentzWatchJudo

New member
פר..11 הוא ליצן מוניפולטור שמעוות כל דבר

ראו הוזהרתם. נא להתייחס למה שהוא כותב בערבון מוגבל.

מה חדש פה? נראה לך שמצקין אמור לערער בשם...ספורטאי אחר?
ברור שהוא מערער בשם עצמו בלבד אבל הוא גם דואג להבהיר על הדרך שאין בכוונתו לתפוס מקום של אחר וגם שאין שום היגיון בלהעמיד אותו מול ספורטאי אחר בתחום שונה לגמרי.

סגנון ההתלהמות שלך לגופו של אדם

ולא לעניין, שאנשים כבר מתחילים לאט להבחין שאיננו פרופורציונלי לדברים ובעיקר אובססיבי, כנראה מרמז לנו בעקיפין מדוע למשל כשכותבים (אגב, למען הסר ספק, לא אני) התייחסו לאיזה דפקט פעם במטבע לשון מוכרת בעברית - "איזה חולה נפש", אתה התפוצצת מכעס ודרשת בשיא הרצינות שיפסלו אותם מכתיבה בפורום עקב "פגיעה ברגשות אוכלוסיית פגועי הנפש בישראל", נראה שיש דברים בגו'.

בנוגע לעניין- עצמו: בהנתן שהיום הרעש התקשורתי שאגב נתמך ע"י עיתונאי ספורט מוכרים הוא בעד מהפיכה כללית, כלומר בעד הסרה מוחלטת ולאלתר של הקריטריון הישראלי כאן ועכשיו(ראה פעילות שאורגנה ע"י הפולטיקאי-ג'ודאי רבזורוב שרץ לכנסת) בימים אלה, יכול היה בא כוחו של מצקין או כל ספורטאי אחר לעתור עתירה ייצוגית בשמו ושאר אלה שלא הגיעו לקריטריון.

הענייין הוא שזה אולי היה מצטלם יפה ציבורית, אבל הסיכוי האישי שלו לקבל תמיכה מבית הדין היה יורד מאוד- וסביר שהיה נדחה.
מצקין בחר נכון, לא להשתמש בטיעונים חסרי בשר מהסוג שאתה מציג, אלא לטעון שההישג שלו למעשה גבוה מהקריטריון העמו9ם שהוצג.

BentzWatchJudo

New member
שימו לב לסתירה:

הפר..11 כתב:
"אין שום חדש באנפורמציה שאתה מביא"
אני עניתי:
"כן אין חדש אבל אתה התעלמת מזה וביצעת מינפולציה בניסיון להסתיר את האנפורמציה הזאת"
הפר..11 ענה בתגובה:
"לא "הסתרתי את האינפורמציה" כי לא הייתי מודע לה..."

עכשיו תשפטו לבד האם הפר..11 הוא מוניפולטר שמעוות כל דבר כרצונו.

BentzWatchJudo

New member
לא מסכים לגבי טומי. פרט שלא זכה לחשיפה

ההשיגים שעומדים לזכות טומי:
אחוזי הצלחה מצויינים בגביעי עולם חזקים יחסית.
מקום 5 בגרנד פרי אמסטרדם (מרחק ניצחון אחד מהישג גדול יותר משל סוסו עם הארד באירופה).
אסור לשכוח שוועדת הערעורים המליצה שהוא ייסע ללונדון (ושגם גיא מצקין ייסע)
אפילו במיקרוסקופ קשה למצוא את ההבדל בין טומי ארשנסקי וגולן פולק. כל סיבה שבגללה שולחים את גולן תופסת גם עבור טומי.
ההישגים שלהם כמעט זהים. ההבדל העיקרי זה מדליית הזהב בטאלין 2011 (אחת מבין הרבה תחרויות שטומי הפסיד מסיבות רפואיות, מייד פירוט)
טומי ארשנסקי פספס הרבה תחרויות מסיבות רפואיות, אני רוצה לשים על זה דגש ולהרחיב:
אחרי 3 תחרויות בלבד בסבב הבוגרים (כולל מדלית ארד מרשימה בוורשה 2011) התגלה אצל טומי חשש לבעיות לב והוא לא קיבל אישור להתחרות.
טומי פספס הרבה תחרויות חשובות (לפחות 6 גביעי עולם ועוד תחרויות גדולות יותר) וזאת בגלל שלקח הרבה מאד זמן להשיג לו את הבדיקות המתאימות שישללו את הבעיה.
טומי חזר להתחרות באוגוסט 2011 באליפות העולם והרשים אבל שוב נעצר לחודשיים והפסיד את גביעי העולם של ספטמבר ואוקטובר בגלל שעדיין היה ספק רפואי ולא אושרה לטומי בזמן הבדיקה המתאימה שתשלול את הספק.
בעיית הלב נשללה וטומי השיג קריטריון בינלאומי למרות כל הקשיים ובדרך מופלאה וקשה עם אחוזי הצלחה מצוינים.
איך מתגברים על הבעיה החדשה שהתעוררה, אטימות הלב של העסקנים בוועד האולימפי?

doron62

New member
קיבלת מטומי אשור לחשוף את הפרטים הרפואים

שחשפת עכשיו.תזהר שבהתלהבות שלך לעזור לא תגרום בדרך נזק.

למעלה