להערכתי רשימת לונדון סגורה. 36 הנוכחיים יטוסו

זמר הבית, אתה מתבקש להפסיק לקשקש

כשאתה כותב "אפילו במיקרוסקופ קשה למצוא את ההבדל בין טומי ארשנסקי וגולן פולק" אתה מקשקש.

בשורה התחתונה בספורט מה שקובע זה התוצאות. אפילו מקום אחד גבוה יותר זה מה שקובע.
בהנתן שהם החליטו מראש לא להכניס שני צעירים מאותו ענף ברור למה גם ההכרעה אכזרית, הם בחרו בפולק.

ברור לחלוטין מדוע לשיטתם הם בחרו את פולק ולא את אשרנסקי.

פולק דורג גבוה יותר(נכנס לרשימת ה-22 האוטומטיים וארשנסקי רק ליבשתי).
כמו כן פולק החל להתמודד מאוחר יותר בבוגרי- מה שרלוונטי ישירות להביט כרטיס צעיר.

-אפשר כמו רבים(כמוני למשל ), לתמוך בכך שצריך להכניס גם את ארשנסקי, אבל לא בגלל ש"הוא היה צריך את הבדיקות", זה לא נתון שיכול להכנס בדיון מול פולק, אלא בדיון רק בנוסף.

apy ape

New member
מסכים איתך, למרות שאין צורך להיכנס לתגרה

מילולית. בנץ, אתה לוקח את פרשיית ארשנסקי בצורה אמוציונלית מדי - בסופו של דבר הוא לא קבע שום הישג משמעותי, ובהעדפה של פולק על פניו לא צריך שום מיקרוסקופ - שכל ישר מספיק.

BentzWatchJudo

New member
אתה טועה.

תעבור תחרות אחרי תחרות שגולן וטומי השתתפו ותנסה למצוא את ההבדלים (יש מדי פעם הבדלים אבל זה מתקזז מיד לאחר מכן)?
תנסה למצוא הבדלים בסיכוי שלהם להצליח בלונדון ובריו.
תנסה למצוא הבדלים בכל פרמטר אחר.

אל תתן לפר..11 הליצן להטעות אותך הוא כרגיל מעוות את האמת כרצונו.
ושיהיה ברור אני לא נגד גולן, ההשוואה לגולן היא רק כדי להדגיש את העוול שנעשה לטומי (גם כלפי גולן נעשו עוולות וכלפי כל נבחרת הבנים, למשל אי היציאה לסבב באמריקה בקיץ 2011 (כנראה משיקולי תקציב) סבב שאליו יצאו רק הבנות והיה קל יחסית).

apy ape

New member
אתה כושל בהבנת המהות של קריטריון צעירים

הועד האולימפי לא רוצה לשלוח משלחת שתהיה דלת הישגים. זאת נקודת המוצא. אחרי השקעת מחשבה, הוחלט שלפעמים שווה לשלם את המחיר של הישגים-בינוניים/גרועים תמורת כך שהופעה של ספורטיאים מסויימים תהיה בתור השקעה לעתיד באולימפיאדות הבאות (לכן קרטיור הועדף בכל שלב ע"פ המתחרים שלו לכרטיס למרות הישגיו הדלים העונה - הוא נתפס כבעל הפוטנציאל הגדול ביותר לעתיד). אבל יש גבול לכמה נפח מהמשלחת יכולים לתפוס ספורטאים כאלה.

אחרי הסבר זה יש לי 2 הערות לגבי טענותיך:
1. אתה צודק לגבי זה שלפולק וארשנסקי יש סיכויים כמעט שווים בלונדון - לשניהם הסיכוי הוא נמוך. עם זאת, פולק דורג יותר גבוה מארשנסקי (הכרטיס של ארשנסקי בכלל תלוי בפולק מלכתחילה). לכן זה הגיוני שפולק יועדף. וזה גם הגיוני שבועד לא רוצים מקבץ של ג'ודאים שמודחים בסיבוב הראשון.

2. בכלל, עם כל הסימפטיה לקריטריון צעירים (ויש סימפטיה) הוא לא ממש הוכיח את עצמו מאז ביג'ינג. נעם מילס זכתה להישג משמעותי אחד מאז ביג'ינג אבל מאז נעלמה (אם אפשר לקרוא ללימודים בהרווארד "להעלם") וניקי פאלי בכלל לא היה רלוונטי מאז. נמרוד שפירא די עומד במקום מאז 2008, ורק נטע ריבקין רשמה התקדמות (ואני בכלל לא בטוח אם יהיה קשר בין הופעתה בביג'ינג להופעתה בלונדון). כך שכלל לא בטוח שההנחה מאחורי הקריטריון מוצדקת.

BentzWatchJudo

New member
לא מסכים עם אף מילה

תראה לאן הגעת פר..11 הליצן והמוניפולטור תומך בדבריך. זה כבר אומר הכל.

מצטער שאני לא עונה ביותר ברחבה אבל פשוט כל מה שאני אכתוב פר..11 מיד יציג שאני תומך במלחמה על הכרטיס בין גולן לטומי וזה כמובן לא נכון.
כנראה שלפורום הזה מגיע שפר..11 יתן בו את הטון.
המזל שהפורום הזה כל כך לא משמעותי אז חבל על המאמץ.

ומילה אישית אליך, אני מאוכזב מהקיבעון המחשבתי שלך.

apy ape

New member
איך אוכל להשמע עוד בפומבי

לאחר שננזפתי בידי בנץ הצופה בג'ודו?

חביבי, תפוס את עצמך בידיים, אתה לא חייב לאהוב כל דעה שאתה שומע אבל אל תזלזל באף אחד.

ואם יש לך בעיה עם הפורום הזה אתה מוזמן לפתוח פורום ג'ודו ולקונן בו על מר גורלו של ארשנסקי.

BentzWatchJudo

New member
שיהיה ברור

שיהיה ברור כי תכף יבוא פר..11 הליצן והמוניפולטור ויטען אחרת:
לא ניסיתי למנוע ממך להשמיע את דעתך בשום שלב וגם לא בעתיד. זכותי לחשוב בנושא זה שאתה טועה (ואפילו שדעתך מקובעת ומושפעת מהתשקורת).
אם רוב הפורום אין לי בעייה יש בכל הפורום הזה יוזר וחצי בעייתים ומנהל שקצת לא מתפקד. חבל שזה הורס את הפורום. נראה אותך חכם חצי שנה אחרי האולמפיאדה ולא חודש לפני.
תודה על העצה.
אני חוזר ואומר שכנראה לפורום הזה מגיע שפר..11 יתן בו את הטון. קצת גזענות, קצת שקרים, הרבה מינפולציות.

אתה מתלהם ופוסל במום שלך עצמך

ליוזר הנחמד שלך יש גם צד שמתגלה אחרי קילוף קל של השכבה הנחמדה.
אתה בודה דברים מליבך, ממציא אנשי קש (איש קש= הדבקת טיעונים שלא נאמרו ותכונות אופי שאין להם קשר למציאות ואז תקיפתם) , נכנס להתקפות אימפוליסביות לגופו של אדם ואחרי זה מתקרבן.

זה כנראה המשך לרקע שעומד מאחורי היוזר בנץ, אדם שנכנס להתקפת אמוק, במקרים שונים. למשל כשיוזרים אחרים(לא אני, למען הסר ספק) כשדיברו על איזה טמבל שהוא ממש "חולה נפש", מיד השתוללת בדרישה לחסום אותם מכתיבה בפורום כי "הם פוגעים באוכלוסיית פגועי הנפש". כנראה שנעו בעצב רגיש.

נראה שאתה אומר את הדברים מתוך חמלה

ורחמים על הטיפוס הנ"ל, שאכן עושה שמיניות באוויר בהתנצלויות לאנשים מסוימים, כדי להרחיק מעצמו את הבעיה.
אבל צר לי כשהטיפוס משתולל מקלל ומגדף לגופו של אדם מנסה להשחירו, וממהר כמובן להתקרבן, הוא יצטרך ללמוד שיש מי שיציב מולו מראה.
בסופו של דבר זה לטובתו האישית.
אני חושב שהייתי נוהג כך בדיוק אותו דבר, אם ההתפרעות היתה מופנית אלייך.

בסופו של דבר, גם אם אנחנו רוצים ותומכים בשילובו בקהילה הבריאה, זה רק לטובתו שהוא ילמד שבעולם המציאות לא כולם יעטפו אותו בצמר גפן, אחרי עוד התקפת אמוק שלו.

BentzWatchJudo

New member
שיהיה ברור

לדעתי פגיעה בכל אוכלסייה מוחלשת ובטח באוכלסיית פגועי הנפש מצדיקה מחיקת התגובה מהפורום ואם זה חוזר על עצמו מחיקה מהפורום.
אכן המקרה אליו אתה רומז מראה על תיפקוד לקוי של מנהל הפורום לדעתי.
דרך אגב גם התגובה לה אני מגיב כרגע היא תגובה כזאת אפילו שהיא מנוסחת בהיתממות וברמיזה בלבד.

BentzWatchJudo

New member
אייפ אם פגעתי בך אני רוצה להתנצל.

אני שם לב שהתגובה הקודמת שלי אליך בוטה מדי.
רוב מה שכתבתי שם לא מופנה אישית כלפיך, לצערי לא נסחתי את התגובה היטב וזה באמת נראה כאילו כל מה שכתבתי מופנה כלפיך.
מצטער אם פגעתי או גרמתי לך רוגז. לא זאת היתה כוונתי.

apy ape

New member
אין כאן עניין של התנצלות

לא נפגעתי, אבל הפורום נפגע מכל המלחמה הזאת. אני חושב שקצת איבדת את הראש בזמן האחרון. גם בתגובות שלך כלפי אייל (אמנם הוא נוטה להציק) אתה נוטה ישר להכפיש ולהשמיץ גם שמתחיל להתפתח דיון נורמאלי. תרגע. יש כאן מגוון של דעות וכולם לגיטימיות. ותפרגן לאנשים שהם יודעים להפעיל את הראש מעבר ל"תשקורת" (כאילו שהיא מביעה עניין בארשנסקי - ובמקרים הבודדים שכן אז רק לחיוב)

BentzWatchJudo

New member
הפורום נפגע בגלל ניהול לקוי בחסר

תאמין לי אין לי בעיה לפרגן ואין לי בעיה לשמוע דעה מנוגדת לשלי, להיפך אני שמח בשני המקרים אם יש לי אפשרות.
מודה שאני "מנהל מלחמה" עם הפר..11, ונכון לצערי זה פוגע בפורום.
כל מי שבפורום באופן קבוע מאז שהפר..11 הצטרף יודע שהתייחסתי אליו זמן רב כמו לכל יוזר אחר, אני זוכר פעם אחת שאלון (היוזר שאני הכי מעריך בפורום, שבגללו בכלל נשארתי בפורום מעבר לביקור חד פעמי ושלצערי הוא כמעט ולא כותב פה יותר) העיר לפר..11 שהוא עבר כל גבול והצדקתי את אלון אבל עדיין ניסיתי לתת צאנס נוסף לפר..11. לצערי טעיתי, אלון כרגיל צדק.
אני יכול להעיד על הפעם הקודמת שם כזכור היה אאוטינג שביצע הפר..11. אם הייתי יודע שפניה למנהל תגרום למחיקת האאוטינג ואזהרה של היוזר ואם זה חוזר על עצמו חסימה לא היה מתפתח מה שהתפתח מאותו שירשור. לצערי עד רגע זה האאוטינג לא נמחק.
וזאת רק דוגמא אחת.

הפורום, אכן נפגע בגלל שעושים ל"זמר הבית"

הנחות, בכל פעם שהוא פוצח בהתקפת אמוק של גידופים והתפלשות בבוץ.
הוא מבין מהתגובה הרכב שזה מקובל.

כך אנחנו מעבירים מסר מבולבל שבו נדמה לו שהוא יכול להמשיך להשתולל ואחרי זה להתקרבן.
מאידך, ראינו היום ניצנים לכך שאנשים רואים את המציאות הזו ולא ממהרים להסתדר בשורה הרגילה.

המסר צריך להיות ברור ולא מבולבל : מי שמתחיל מראש בהתקפות לגופו של אדם ידע שזה לא יעבור.

myaron

New member
בנץ, הסגנון שלך הפך להיות

יותר ויותר מתלהם בשבועות האחרונים, וחבל. אתה מושפע ממלחמות שלך עם כל מיני צודקים, ורואים את זה.

רוב האנשים בפורום הזה יותר פרגמטים ממך, אבל זה לא הופך אותם למשת"פים עם איזה אויב דמיוני או לא. במלחמות שלך בעד ספורטאינו אתה שוכח שכל כותבי הפורום הם אוהדי הנבחרת ולא רק אתה.

ויותר לעניין: גולן מעל טומי בדירוג. להרבה ספורטאים יש סיבות טובות למה הם יותר נמוכים בדירוג ממה שהם צריכים להיות, אבל כשמגיעים להחלטה סופית, מי שמקום אחד יותר גבוה הוא לוקח. אם מישהו מציין עובדה זו זה לא אומר שהוא לא חושב שטומי לא צריך לעלות. זאת פשוט עובדה.

הקריטריונים פורסמו בזמן. אפשר להסכים איתם ואפשר לא. אי אפשר להגיד שזה לא פייר שטומי לא נכנס בגלל שגולן כן.

אני מקווה שיוותרו בעתיד על הקריטריון הישראלי. לא מאמין שזה יקרה, אבל נראה.

BentzWatchJudo

New member
ירון אתה עונה לי על משהו שלא כתבתי.

כתבתי שזה שגולן במשלחת מעיד שגם טומי צריך להיות שם. שכל טיעון שמשחק לטובת גולן משחק גם לטובת טומי (והתכוונתי בעיקר לכל טיעון מקצועי)
לא כתבתי בשום מקום שטומי צריך לבוא על חשבון גולן זה מניפולציה שיוזר אחר פה עשה ומסתבר שהצליח לו.

myaron

New member
אני גם לא כתבתי שזה מה שכתבת...

כתבתי שגולן מעל טומי בדירוג, ולכן אין חוסר הגיון בזה שהוא בנבחרת וטומי לא. בשום מקום לא כתבתי שמישהו טוען שטומי צריך לבוא על חשבון גולן...

BentzWatchJudo

New member
אז לדעתי אתה טועה בנקודה זאת

זה לדעתי אחד הטיעונים החזקים ביותר נגד ההיצמדות למספר השרירותי 3 ואחד העיוותים הגדולים ביותר שההיצמדות הזאת יצרה.

למעלה