להערכתי רשימת לונדון סגורה. 36 הנוכחיים יטוסו

למען הסר ספק, אף כותב לא טען שזה מה שאמר

בנץ ממציא טענת סרק ומדביק אותה בהדקת סרק, כמו עם הבדיה הקודמת "שמסתירים דברים בכוונה" -שגם אותם ניסה להדביק.

נעשה סדר - לגיטימי לגמרי לטעון שראוי לצרף את .ארשנסקי ולא על חשבון אף אחד אח.

טעות לטעון ביחס לזמן עבר, שבבחירה ביניהם שאין יתרון מובנה לפולק על ארשנסקי כפי שמנסה לטעון שוב ושוב בנצי.

BentzWatchJudo

New member
שאלה לפר.11 המוניפולטור, הליצן והשקרן

איפה טענתי זאת פר.11 המוניפולטור, הליצן והשקרן?
ועוד אתה אומר שטענתי שוב ושוב. קדימה איפה בפעם הראשונה? ואיפה שוב? ואיפה שוב?
שקרן!

ובכן אדוני, הסובל מהפרעה דו-קוטבית

כתבת "אפילו במיקרוסקופ קשה למצוא את ההבדל בין טומי ארשנסקי וגולן פולק"

כלומר גם אתה מתקשה להבין את ההגיון של המשפט שלך עצמך, ההתייחסות היא לזמן שבו היה צריך לברור ביניהם בעבר.
והתשובה שלנו : אתה שוגב, ברור מדוע בחרו בפולק ולא בארשנסקי במידה וצריך להחליט ביניהם.

מה לא נטען ואתה המצאת בדימיונך הקודח?
אף אחד לא טען שאתה חושב שצריך להעדיף את ארשנסקי על פולק או שיטוס במקומו וגם אף אחד לא חושב כך.
זו טענת קש שהדבקת למישהו אחר כדי לתקוף אתה.

כמו שאתה נוהג להמציא טענות קש אחרות לאנשים ואז לתקוף אותם.

BentzWatchJudo

New member
אורן אהרוני

לא ברור שהתגובה שאני עונה לה צריכה להימחק ושהיוזר פר..11 וכל היוזרים הכפולים צריכים להיות מוזהרים וחסומים מהפורום?

אני כתבתי:
"אפילו במיקרוסקופ קשה למצוא את ההבדל בין טומי ארשנסקי וגולן פולק. כל סיבה שבגללה שולחים את גולן תופסת גם עבור טומי.
ההישגים שלהם כמעט זהים. ההבדל העיקרי זה מדליית הזהב בטאלין 2011"
אתה כמובן הבאת רק חצי משפט תוך התעלמות מוחלטת מההקשר שהוא הבאת טיעונים לשליחת טומי ללונדון ולא על חשבון אף אחד אחר, בטח לא על חשבון גולן פולק.

אתה טענת שכתבתי:
"טעות לטעון ביחס לזמן עבר, שבבחירה ביניהם שאין יתרון מובנה לפולק על ארשנסקי כפי שמנסה לטעון שוב ושוב בנצי."
ולא כתבתי ולא התייחסתי לזאת לא בעבר ובטח לא היום. לא פעם אחת ובטח שלא שוב ושוב.

אתה כתבת:
"ההתייחסות היא לזמן שבו היה צריך לברור ביניהם בעבר"
זאת מינפולציה ושקר מבית היוצר של הפר... 11.
כל מה שכתבתי היום מתייחס להווה לא מעניין אותי ואני לא מתעסק בעבר כרגע. (לפעמים אני עוסק בעבר מסיבות שונות אך לא הפעם ולא היום)
אני אדגיש שוב: גולן במשלחת וטוב שכך לדעתי. בנוסף לדעתי טומי ארשנסקי וגיא מצקין גם כן צריכים להתחרות בלונדון.

doron62

New member
אף אחד לא חשב שאתה רוצה את טומי על חשבון גולן

רק הטיעונין שלך כאילו אן בנהם הבדל-ספורטיבית לא עובד .בספורט גם מקום אחד הבדל זה הבדל.וכל הנימוקים למה זה קרה לא ממש רלבנטים.בהנתן הכלל ששולחים רק 3 צעירים ושלא רוצים לשלוח מהגודו יותר מאחד (לאחר שגם סוסו קיבל כרטיס חריג) לצערנו ברור שגולן בפנים וטומי לא.הטענה המרכזית שלך היא שלא צריך להיות מגבלה של 3 צעירים ושתיקון/שינוי צריך להיות מידי ובדיעבד ולא רק מהאולמפיאדה הבאה.אם זה אפשר וצריך להתווכח.כל הייתר אנו רלבנטי-כולל הטיעון שלכוארה אן הבדל בן גולן וטומי ואם שולחים את גולן בהכרח צריך לעלות על המטוס גם את טומי.

BentzWatchJudo

New member
אני שמח שמה שכתבת בכותרת ברור.

מצטער שאני לא מתייחס ביתר פירוט ליתר התגובה שלך. אולי בפעם אחרת אני אתייחס, בלי נדר

doron62

New member
בנץ אתה נסחף

מותר להסכים עם מי שמתנגד לך.........בלי לספוג ממך תגובה מעליבה/מזלזלת.גם אני הפעם מסכים עם עיקר דבריו של הבחור שאת שמו אני לא יודע ונמאס לי להשתמש בניקים משתנים.

BentzWatchJudo

New member
אם כבר מפעילים שכל ישר

גם טומי ארשנסקי וגם גיא מצקין צריכים להתחרות בלונדון (וכובן שלא על חשבון אף אחד אחר אלה בנוסף).

אתה מסתובב כמו גלגל סביב עצמך

כן, רבים יסכימו שארשנסקי היה רצוי שסע ללונדון מאידך אין לזה קשר לכך שהשכל הישר מבהיר מדוע פולק הועדף על ארשנסקי, בהנתן שמחליטים על נציג אחד לג'ודו מהצעירים (וזאת גם שלוקחים בחשבון שכבר ניתן כרטיס נוסף חריג לג'ודאי אחר פללשוילי)

צריך לומר את האמת, אם היו מעדיפים את ארשנסקי על פולק-חוסר ההגינות היה בולט יותר במובהקות.

נחזור בסופו של דבר בוחנים תוצאות סופיות- המיקום של פולק גבוה יותר : נכנס לרשימת ה-22 עולים אוטומטית , לעומת יבשתי בלבד של אשנסקי
כמו כן פולק נכנס לסבב בוגרים מאוחר יותר רק לתוך השנה האחרונה מבין השניים- מה שרלוונטי ישירות לעניין כרטיס צעיר.

BentzWatchJudo

New member
כל טיעון שמשחק לטובת גולן משחק גם עבור טומי

לא כתבתי בשום מקום שטומי צריך להיות מעודף על פני גולן (זה שקר, עיוות ומינפולציה מבית היוצר של פר..11).
כתבתי שכל טיעון שמשחק לטובת גולן משחק גם עבור טומי
גולן במשלחת זה סגור וחתום. עכשיו נותר לצרף את טומי ארשנסקי וגיא מצקין.

מה שמסבירים לך, למרות שאתה לא מצליח לשלוט

בעצמך ע"י גידופים וקללות, שאף אחד לא נגד ארשנסקי- למעשה, כך נראה עמדתי האישית אפילו יותר טולרנטית מאחרים בעד עלייתו למטוס.

כן, מבינים שאתה לא מציע להחליף ביניהם כרגע אלא להוסיף אחד מהם, אף אחד לא טען זאת. גם אם תקלל עד מחר.

-מה שכן מסבירים לך, גם אם זה גורם לך לאבד עשתונות שהטיעון שלך מבוסס על מצב קודם, ש"כל טיעון המשחק לטובת גולן משחק לטובת טומי" הוא שגוי.

זה פשוט לא נכון גם אם תקלל ותגדף עוד אלף שנה.
בהנתן שהיה צריך לבחור מבין השניים אחד מהם, השכל הישר מורה שפולק בגלל המיקום הסופי שלו ועקב כך שהתחיל להתחרות בבוגרים רק בשנה האחרונה מבין השתיים הקובעות(מה שמתקשר ישירות להקשר הצעיר) ברור למה בוחרים את פולק.

בקשר להערה בנוגע לסגנון- מאחר שזה הפך

לזעקת ההיתקרבנות הקבועה שלו, אתייחס נקודתית:

זה לא הסגנון שהייתי בוחר להשתמש בו סתם כך.
שים לב, הנ"ל קיבל תגובת ראי בשירשור הזה עצמו קודם לכן, לא יותר ולא פחות. זאת תוך שימוש זהה לחלוטין במינוח שבו בחר להשתמש.

הבחור למד שיחס גורר יחס.

למעלה