להעתלם ממני אם אתם רוצים אבל

ItsMeiri

New member
להעתלם ממני אם אתם רוצים אבל

מה זה שכולם עצובים פתאום שמאט עוזב?
מה זה כל הבכי הזה? ואיפה הוא היה קודם?
או שאנשים היו עסוקים בלרחם על עצמם כי טננט עזב?
נזכרו? מה סיפור ואן גוך שוב, שלא העריכו אותו עד שהוא מת?

בכל מקרה, אם אתם מזדהים או יש לכם משהו להגיד גם בקשר לזה, תגיבו, זה מעניין אותי.

AvivZ41

New member
מה :-O

לא מזדהה בכלל.
למרות שאני מעדיף את טננט על מאט, מאט היה גאוני ורוב המעריצים יגידו לך את זה.
היחידות שהתלוננו ברמה של "תחזירו את טננטטטטטטטט מהעמגכדמעחגד מאט דוחה מאט הוא לא הדוקטור בלהבלהלבלהלבלה" זה הילדות טאמבלר האלה שלא מסוגלות להבין את האופי המשתנה של הסדרה.

ItsMeiri

New member
הרבה מאוד התלוננו על מאט

ובעיקר לפי המדגם הזה פה בפורום, לפי מה ששמתי לב.

AvivZ41

New member
אולי על מופאט

וגם לזה יש יתרון למופאט על RTD בפורום פה (לפי ההרגשה שלי לפחות...)

Lhuna1

New member
לא בטוחה שהבנתי (
עתידי)

מה אתה מנסה להגיד

אני מאוד אוהבת את מאט כשחקן ואת הדוקטור שלו כדמות, ואהבתי אותו כל הזמן, לכן זה מצער אותי.
אני חושבת שיש הרבה כמוני, שחשבו שהוא דוקטור מדהים וגאוני.

אלו שלא התלהבו ממנו (או לא התאוששו עד היום מעזיבת טננט), הם כנראה לא אלו שעצובים עכשיו.

Oukami Kun

New member
לגמרי מסכים

אני מעולם לא לקחתי קשה את העזיבה של טננט, כי זה נראה לי לגיטימי. הבנאדם היה הדוקטור 5 שנים (פלוס מינוס), הגיע הזמן שיעזוב.
ועל מאט הסתכלתי תמיד בתור עצמו, לא בהשוואה ל-. כי זה לא הוגן כלפי שחקן.
הדוקטור של מאט היה מצוין בעיני ואני מאד שמח שהוא היה הדוקטור. אבל גם עכשיו לא עצוב לי שהוא עוזב, כמו שלא היה לי עצוב על דיוויד.

ItsMeiri

New member
זכותך חחח

אבל פעם לא הייתי ביחד עם כולם כשהדוקטור יתחדש,
ובנוסף ראיתי את עונה חמש לפני 2-4, ואולי מכאן הערכתי ל-10 פחותה.

אז ככה:
עתידי

לדעתי, מה שאת שאת רואה פה זה בכלל לא בכי. יש מצב שאנשים עצובים, כי הם נקשרו לדוקטור של מאט, וכן, אני מסכימה שאלה שנזכרו להתחיל לאהוב אותו עכשיו זה אלה שעדיין לא התגברו על טננט, אבל הם לא הרוב.
בתור מעריצה חדשה יחסית, אני יכולה להגיד לך במילה אחת מה אני מרגישה ברגעים אלה- התרגשות! הפעם הראשונה שאני באמת הולכת לעבור את התהליך הזה של החלפת דוקטור יחד עם כולם, ואני מחכה לזה ממש!
מאוד אהבתי את מאט. מאוד. הוא חמוד, שנון, משוגע- פשוט מקסים. אבל....
חלק ממה שיפה בסדרה זה ההתחדשות. השינוי. תסתכלי בסדרות אחרות, במיוחד כאלה שיש להם דמות ראשית אחת בלבד. בשלב מסוים, בדך כלל אחרי 4 עונות בערך, השחקן ממצה את עצמו. גם אם תתני לו את התסריט הכי טוב בעולם ודמויות משנה מפציצות- הוא הגיע לאן שהוא יכול, וכידוע- מהרגע שמגיעים לפסגה, האפשרות היחידה היא לרדת. אולי לא מיד, כי אתה תמיד עוצר לרגע להעריך את הנוף, אבל בסוף זה יקרה. ולעניות דעתי, אנחנו עכשיו בפסגה של הדוקטור ה11. מאט הגיע אלינו באמצע התהום שטננט יצר, והטיפוס שלו, במיוחד עבור חלק מהמעריצים, היה ארוך מאוד- אבל עכשיו הוא הגיע. זה השיא. ואני כל כך שמחה שמאט והמפיקים הבינו שזה בדיוק הזמן to jump ship.
זהו. זאת דעתי.

Oukami Kun

New member
לגבי הסדרות האחרות אני ממש לא מסכים!

4 עונות זה ממש לא הרבה זמן. קחי לדוגמא את האוס, הוא נשחק רק בשלהי עונה 6. וגם זה לדעתי קשור יותר לתסריט ולא ליו לורי, שהיה מצוין עם כל מה שניתן לו.
גם בסדרות קומיות אני לא חושב שזה קורה; חברים, סיינפלד, איך פגשתי, המפץ. לא חסרות.
וגם בז'אנר שלנו- שרה מישל גלר הייתה מצוינת בתור באפי בכל 7 העונות שלה. קשה לי לחשוב על עוד סדרות מ"דב שנמשכו כל כך הרבה זמן, אבל הבנת את הרעיון.
לדעתי מאט הגיע למקום מאד טוב אבל הוא היה יכול להוציא עוד לפחות שתי עונות מצוינות. אני לא מרגיש שמיצינו אותו בתור דוקטור ושהיו עוד הרבה דברים שאפשר לפתח אצלו. במיוחד בגלל ההתחלה הלא מזהירה שהייתה לו, עם עונה מאד חלשה, לדעתי הוא היה יכול לתת עוד עונה-שתיים ברמה מאד גבוהה.
ולמרות זאת אני מסכים שזה בהחלט זמן טוב לחתוך. אולי לא הכי טוב, אבל גם טוב.

ItsMeiri

New member
דווקא לגבי זה אני לא מסכים.

הרעיון של התכנית היא שהדוקטור מתחדש וזה לגיטימי.
אין פה שום קשר למיצוי. כמובן שיש לשחקן עצמו עוד לאן להתפתח
אבל מבחינת הדמות הכוללת זה נגמר.

המממ...

לגבי האוס- זה כמובן נקודה חלשה. אני מסכימה שיו בהחלט לא ירד מהאיכות שלו. אבל אמרתי ממוצע- הוא פשוט מעליו.
סדרות קומיות- אין דמות ראשית אחת. המשא מתחלק בין 4-6 דמויות בדרך כלל, ככה שהשחיקה הרבה יותר איטית (כמו שכתבתי- סדרה עם כוכב אחד).
באפי לא ראיתי, אז אני לא יכולה לשפוט, אבל אני מניחה ששוב- זה פשוט סטייה מהממוצע.
לגבי מאט- אולי עוד עונה. גג.

אגב- סדרות מד"ב ארוכות לא קשה למצוא... תיקים באפלה, סמולוויל, סטארגייט SG1 (
)- לא חסר חחח

ItsMeiri

New member
אוקיי..

קודם כל, אני בן.
דבר שני, גם אני עוד לא חויתי את ההתחדשות עם כולם :p התחלתי לראות דוקטור הו כשכולם היו בעונה החמישית בערך.
וגם בקשר למה שאמרת, שחבל פשוט שהשיא שלו צריך להיות כשהוא עוזב,
וזה בדיוק מתקשר למה שרשמתי.

MonicaF

New member
טום בייקר החזיק מעמד 7 עונות

מי ראה את העונות עם בייקר? אני ראיתי רק חלק, כל מה שקשור ב- daleks genesis.

מעניין איך הרגישו אז מעריצי הסדרה, על המשחק הארוך שלו, על העזיבה.

AvivZ41

New member
לפי מה שהבנתי זה הרס לדוקטורים הבאים

הרבה מעריצים לא התגברו על טום בייקר והפסיקו לראות (אבל הרבה חזרו עכשיו ב2005 לצפות, אחרי 40 שנה של התגברות XD)

אולי סאת גם סיבה

הדוקטור ישתנה בסוף, זאת עובדה. ואם הוא יהיה כל כך הרבה זמן אז המעריצים מתרגלים וקשה להם עם העזיבה הרבה יותר... אז מנסים לשמור במינימום האפשרי- בין שלוש לחמש שנים זה מקובל בעייני. מאט היה בטווח הזה, גם דיוויד. רק אקלסטון לא

timetraveler900

New member
אני אגיד לך למה "פתאום"

מאט נכנס לתוך הדמות עם עונה שהיא, לדעתי, הייתה אחת החלשות אם לא החלשה ביותר של הסדרה. דייויד היה הדוקטור שהכרתי. איתו נכנסתי לסדרה וזה היה הוא שמשך אותי לתוכה כל כך מהר. אם הייתי מתחילה לראות מעונה 5 אני בכנות לא ממש בטוחה שהייתי נמשכת ככה.
מאט השתפר מאוד בזמן קצר ואני חושבת שהחידוש הזה שניסו לעשות עם עונה 5 לא עשה לו טוב וגרם לו להוציא צדדים לא מאוד טובים במשחק / דמות. מחוות מאוד מוגזמות, אובר ילדותיות.. הכל היה יותר מידי.
מאוד מהר הוא התמתן עם העלילות שהיו יותר טובות, יותר מעניינות.

למה אני "בוכה" עליו רק עכשיו? כי הוא השאיר עליי רושם מאוד חזק בחצי עונה האחרונה וכמו שאמרתי פה מקודם, תמיד יש לי את החשש הזה שהשחקן הבא לא יצליח להעביר את הדמות של הדוקטור בצורה טובה.

לקח לי זמן, אבל התגברתי על טננט. כנראה יקח לי זמן להתגבר גם על מאט אבל לא באותה מידה. כי לא משנה כמה השחקן היה טוב או כמה העלילות היו מעולות איתו והסדרה הייתה מדהימה, הדוקטור שאיתו אתה נכנס איתו לתוך הסדרה (ובמקרה של טננט במיוחד) הוא הדוקטור שתמיד ישאר לך משהו ממנו.

למעלה