איתי, לא קצת התבלבלת ?
המצב הקיים אינו "רעיון אחר" שאני מתנפל עליו לקדם אינטרס. העובדות שהצגתי מעלות רעיונות חדשים בקרב טייסי הממ"ג לניהול ורישום האגודה, רעיונות שאתה מתנפל עליהם. בנוסף, המצב הקיים (שאין לכם ביטוח רפואי בקופ"ח) משרת את האינטרס שלי מצויין. יעידו על כך מאות פוליסות לרפואה פרטית שקנו טייסים. שינוי, אם יתרחש, רק עלול להזיק לאינטרס שלי. אבל אתה כל כך חד-סיטרי שקשה לי להאמין שתוכל להתעמק ולהבין את הדברים. מסקרן אותי להבין את המשפט:"כמה כסף שפכנו על חברות הביטוח לחינם". כוונתך שלמרות שרכשתם ביטוח לא היו מספיק תאונות ופיצויים והפרמיה לא "חזרה" אליכם ? כוונתך שהיו תאונות ולא הצלחתם לתבוע ולקבל פיצוי ? אנא, האר את עיננו. אני גם מרותק מהאגדה: "גייסתי מבטחים מחו"ל במחירים הזולים בעשרות האחוזים ממה שקיים היום בארץ. חברות אלו הובהלו וסולקו מפה על ידי המבטחים המקומים". ספר לנו, איך בוצע "הסילוק", באיומי אקדח ? איך הם "הובהלו", איימו על משפחתם? איימו שישרפו להם את המשרדים ? אשמח באם תפרסם פה את שם המבטח מחו"ל ומתי דרמת הגרוש התרחשה ואני מבטיח לך להביא לכאן את גרסתם המלאה (אם בכלל היו דברים מעולם, כי לי זה נראה כמו סיפורי עלי-באבא). קרא את הדברים שכתבת ותראה איזו תמונה מצטיירת: ביטוח, תחום שיש לטפל בו (אלא מה? לא לטפל בו?) אבל אין הרבה אופציות (אז לא נטפל בו !) לעומת זאת: "נושא הרשות זה בוער, מסוכן, מסובך ויקר" (אפשר פירוש רש"י ? למה התכוון המשורר ? מה יקר? מה מסוכן?) והכי חשוב: לא לשמוע אגדות יפות שמספרים לכם בעלי אינטרס !!! (כמובן שחשוב לשמוע אגדות מפי איתי נואל שיודע הכל ומבין בכל, ביטוח, מזימות בינלאומיות, פוליטיקה ממסדית, הכל בכול וזאת כי... פעם ניסה לקיים בית ספר לרחיפה). ועוד הערה אישית עבורך איתי: להרגיש נרדף ע"י בעלי אינטרסים, לחוש סכנה מול הרשות, אלו סימנים די מובהקים של פרנוייה. אבל... כמו שאמר פעם מישהו: זה שאני פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחרי... אז אולי אתה בכל זאת צודק.