להפריד רישיון טייס מביטוח החובה

מופז2

New member
שם אמיתי ותשובתך מסבירה הכל

אין צורך להוסיף על תשובתך, מאחר ואיני רוצה לרדת לרמה של הקודמים, לא אמשיך יותר.

הדיון לא סטה מהנושא

נהפוך הוא - ואני מקווה שיעשו משהו עם המידע הרב והחשוב שהוצג כאן. אהרון .

מופז2

New member
דיון חשוב מאד שהחטיא את המטרה

חבל שהפכו נושא כל כך חשוב לדו קרב מילולי חסר ערך ובלתי מכובד, רצוי שאיש המקצוע בנושא יפנה לועד הממגי"ם ויציג את עמדתו, לאחר הדיון בועד יכנסו אסיפה ויצביעו בעד או נגד.

דו קרב מילולי אך ערך בצידו

ראשית אני מתנצל אם חלק מהדברים לא נעמו לך או למי מהקוראים. יחד עם זאת זה מין אינסטינקט שכזה אצלי להגיב לדברים שנכתבים הן בתוכן והן ברוח. אם הם עיניינים אז כך גם תגובתי ואם הם תוקפניים ואישיים, אני נסחף (כמו במקרה זה) להגיב בהתאם. אולי זה לא תמיד "מכובד" אך פעמים זה בהחלט ראוי. ועכשיו למסר שלך שהוא בהחלט ענייני: כאיש מקצוע (אני מניח שהתכנוות אלי) העליתי את הדברים פה בפורום. מכאן זה עניין של טייסי הממ"ג והמרחפים מה לעשות עם העובדות שהוצגו. בנוסף, התנדבתי לספק "ניר עמדה" בנושא אם אתבקש ע"י הועד. מעבר לזה, זה העולם שלכם ועליכם להחליט איך הוא יראה. אני מצידי אמשיך להציג ולהציע פתרונות ביטוחיים למצב הקיים או למצב החדש, אם דברים ישתנו.מה שחשוב (בין אם יהיה שינוי ובין אם לא) זה שתדעו אילו סיכונים אתם נוטלים, איזה ביטוח יש או יותר נכון, אין לכם ותפעלו באחריות כלפי עצמכם וכלפי משפחתכם. אגב, פנייה לפגישה בנושא כבר קיבלתי מכוון האז"מניקים, מסתבר שהם גם קוראים, מידי פעם, בפורום זה. העיקר, טוסו בזהירות. יוסי מיליס

מופז2

New member
ועד הממגי"ם הכדור בידכם

לאור הכתוב לא נותר אלא שועד הממגי"ם יגיב ואו יפעל.

בלי קשר, ואולי עם....

נתבקשתי ע"י חברים באגודת האז"מ להציג את הנושא: "אגודת ספורט לאן ?" היום בערב (יום שני 21/11), במפגש העמותה שמתקיים במנחת עין-ורד. אנסה לדווח מחר מה עלה במפגש וכיצד התייחסו שם למצב. הפנייה באה מהם לאחר שקראו את שנכתב פה בפורום.

סוף סוף הפורום קיבל את הכיוון הנכון

כבר די מאוחר בלילה ואני מת מעייפות ולכן לא אגיב כרגע לעצם הנושא ותגובתו החשובה של יוסי מיליס, אלא אולי בשלב מאוחר יותר. אבל, אני רוצה כבר לציין בסיפוק שלעניות דעתי, הפורום מתחיל לקבל את הכיוון הנכון שלו שהוא העלאת נושאים הקשורים לענף ולכל הטייסים. בנוסף, חבל שיש עדיין אנשים שחוששים להזדהות בשמם. עדיף בעיני שאם יש לך נושא שמטריד אותך, תהיה גבר ותעלה אותו לדיון גם באמצעות חשיפתך האישית. לילה טוב בני נדלר

למעלה