להקות דומות לגרין דיי....

ADCMAN

New member
סקינהדס: גלוחי ראש

הסקינהדס זהו זרם של גלוחי ראש שהתחיל עוד בתחילת המאה ה19 בג'מיקה. הכושים מג'מיקה שהביאו איתם את הרגאיי היום סקינהדס. אחר כך, בתחילת שנות ה80 צצו משום מקום סקינהדס לבנים. הם היו בעצם פאנקיסטים רק עם קרחת(ידוע שיש המון מהם שהם נאצים) להקות הOi! הן להקות שלרוב חברי הלהקות היו סקינז, או שפשוט אלפי סקינהדס היו באים לראות

healing drug

New member
אממ...///

אני התכוונתי אישית ללחוץ על להקה שאתה אוהב משמה- ואז זה פותח לך דף שרשום להקות קשורות במוזיקה וממה הם הושפעו... חוצמזה מה רע הכרתי משמה מלאן להקות- זה אתר טוב רק צריך ליפול על להקה טובה (שרובם שמה)... חודש/ חודשיים את רוב הלהקות שומעים... ולהבא לא קוראים לי הילינג דראג...קוראים לי שחר אני פשוט לא מצליחה לשנות תכינוי הזה (בעעעכס)!

ADCMAN

New member
תיראי "שחר"

אם את רוצה לשמוע פאנק כמו שצריך תורידי קצת מהלהקות הבאות: Cock sparrer Sham69 Damneds Cockney rejects Oxymoron Big bad bollocks Adicts The business Dropkick murphys UK subs האוי! לא הרג הפך אחד

Sum41xGiRL

New member
אורי מרצה על השפאנק רוק

אבל: Strung out blink 182 Not kosher Offspring Dillinger 4 me first and the gimme gimmes man alive Frenzal rhomb נ.ב: הרשימה שהילינג דראג הזאת נתנה היא רשימה של להקות פאנק ולהקות שמושפעות מהפאנק(נירוונה,מוטורהד,וויזר)

whatascene

New member
בלינק נהיו כזה קקה..

טכנית גם איך קוראים להם, סאם41 ונו.. סימפל פלאן? הם גם "מושפעים" מגרין דיי או משו.. וגוד שרלוט.. חח זה פשוט הולך ונהיה גרוע יותר מרגע לרגע

להקות דומות:

לכי לאתר Mooma, תקליד בחיפוש גרין דיי באנגלית, וזה יביא לך עמוד על הלהקה, ובצד קישורים ללהקות דומות, להשקות שהשפיעו על הלהקה ולהקות שמושםעות ממנה.. אני מאמין שמשם תקבל כיוון. אבל אם את אוהבת רוק מהסגנון המיושן יותר, אני יכול להמליץ לך בהזדמנות נוספת..

BlueBeIl

New member
פאנקייק!

ואם את רוצה לראות את ההשפעה של גרין דיי תורידי ראמונז.

רונוש3

New member
אני לא מצליחה להוריד שירים של פאנקי

ייק!!! ))): ואני ממש מתה לשמוע ת'להקה הזאת... למישו יש קישור להורדה או משוכזה שלהם??? תודה!!!

רונוש3

New member
אני לא מצליחה להוריד שום דבר שלהם..

): אין לי עדין שירים שלהם ממש אבל שמעתי אותם איפה שהוא והם ממש להקה טובה

whatascene

New member
קאזה זה קקה

תנסי להוריד מאימיול או סולסיק או משו, באימיול בטוח יש, וכנראה שגם בסולסיק

רונוש3

New member
ולא לצערי אני לא מצליחה להוריד סולס

יק.. חחח כן יש לי חרא מחשב