הצלחתי להוריד סולסיק אבל אין לי מושג איך אני מחפשת אלבום... מישהו יכול להגיד לי?? תודה
ר רונוש3 New member 21/5/05 #31 הצלחתי להוריד סולסיק אבל אין לי מושג איך אני מחפשת אלבום... מישהו יכול להגיד לי?? תודה
A ADCMAN New member 22/5/05 #42 היי רוני. את שלחת לי אתמול הודעה בסולסיק? כי אם כן, לא הייתי אתמול בביתי עד שעה 2:30.
D darklighter New member 22/5/05 #44 הם גרועים../images/Emo5.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif
A ADCMAN New member 22/5/05 #56 כי אלו שירי פאנק. וכמובן שהשיר "קיבלתי תפדאל" זה שיר זהב. שאני בין היחידים שמחזיק בעותק שלו. זה שיר טוב
כי אלו שירי פאנק. וכמובן שהשיר "קיבלתי תפדאל" זה שיר זהב. שאני בין היחידים שמחזיק בעותק שלו. זה שיר טוב
ר רונוש3 New member 22/5/05 #57 חח כן אבל נגיד גרין דיי ואז לא עושי ם עד כי כך קצרים... ודרך אגב ליוסלס יש שיר כזה שהוא צורח וזה נישמע כמו מטאל כזה.. זה שלהם בכלל?
חח כן אבל נגיד גרין דיי ואז לא עושי ם עד כי כך קצרים... ודרך אגב ליוסלס יש שיר כזה שהוא צורח וזה נישמע כמו מטאל כזה.. זה שלהם בכלל?
A ADCMAN New member 22/5/05 #58 אבל גרין דיי זה לא דוגמא טובה רוב שירי הפאנק הם בין 30 שניות(או פחות) ל3 דקות. אגב על איזה שיר את מדברת? CRAZY GOAT?
אבל גרין דיי זה לא דוגמא טובה רוב שירי הפאנק הם בין 30 שניות(או פחות) ל3 דקות. אגב על איזה שיר את מדברת? CRAZY GOAT?
A ADCMAN New member 22/5/05 #62 אה קרייזי גואט זה שיר פרודיה על המטאל הם לקחו את השירים שלהם Behind the screen ושינו לו תמילים(וישי בסוף מזבל על פלאפל)
אה קרייזי גואט זה שיר פרודיה על המטאל הם לקחו את השירים שלהם Behind the screen ושינו לו תמילים(וישי בסוף מזבל על פלאפל)