להתאבד דווקא ביום כיפור

gils33

New member
גם אם אני אתבונן טוב טוב

בראי עמוק לתוך נבכי נשמתי לא רוחש בי שום רצון לרצוח!!!ושום מניע לעשות זאת,לא יודע מה איתך.... לגבי הנושא השני - אנו לא טומנים את ראשינו בחול,אנו מודעים לאחוזי האלימות העולים בעולם,אנו שואלים את עצמנו מה ניתן לעשות כדי לעצור זאת??

Master Stav

New member
3 וחצי שנות חיים ....

לא חמש ....דייק בפרטים הילדים שלי לא יהיו כאלו כי הם מקבלים חינוך על ערך החיים של אדם לטעמי חיים של אדם קודמים לכל דבר, אך מרג שאדם לוקח חיים של אדם אחר אין הוא אדם אלא תת אנוש שעבר זמנה. אין שיקום לאחר רצח ילד , אין סליחה , אין מחילה !!!

אתה נשמע לי כמו אסף גולדרינג הבא...

אין שום דבר בעולם, שום תעודת יושר, שום מעשה שקדם לרגע החנק של בתו, שהיה רצח בדם קר, באופן נתעב ומחושב, ושנמשך זמן מספיק כדי להתחרט מאה פעמים, ולמרות זאת הגיע לכדי סיום מחריד ונוראי- שום דבר שהוא עשה בעבר, שום דבר שהוא יכול לומר על עצמו לא מנקה אותו מהרצח הזה. מצידי, שהיה האסטרונאוט הראשון בארץ (ומקדושת זיכרו של המת ההוא להבדיל מזכרו של אסף הנ"ל), שהיה אדם דגול כל חייו והיה תורם לחברה בכל דרך אפשרית- מצידי כל אלו, ועדיין, לו היה רוצח כך את בתו בדם קר גורלו יתהפך עליו בן רגע בלי שום חרטה. ואפילו לא כך היא. מי ששומר חוק ואין לו רישום פלילי זה לא בגלל שהוא כל כך מוסרי וטוב לב - זה פשוט נסיבות חיים נורמטיביות בעליל שהביאו אותו, כמו את רוב רובינו ואת רוב הפושעים הנתעבים ביותר (אדרבה, כמה שיותר פסיכופט ויותר נתעב הוא יכול לתחזק חזות יותר "נורמטיבית" כשמתחת לפני השטח רוחשות תפלצות) גם- לכדי כך שרוב חייהם הם בלי רישום פלילי בכלל. מי שהוא "מהנדס" הוא סתם אדם. אין שום יחוד בהיותו מהנדס, שום יחוד בכלל, וזה אני אומרת לך כמהנדסת בעצמי, שמכירה המוני המונים של מהנדסים. מי שהוא "סרן בצה"ל" יכול להיות, שוב, אדם פשוט מן הישוב שנסיבות חייו גילגלו אותו לשם, ולאו דווקא איזה גיבור לאומי שתרם למדינה. בשורה התחתונה, הפושעים שעליהם אנחנו צריכים, כחברה, לתת את הדין- הם דווקא אלו שגיל תחילת הפשיעה שלהם נמוך, שחייהם לא היו נורמטיביים בשום רמה, ושסבלו מהזנחה חברתית לכל אורך חייהם, ולא על כל הילדי שמנת הפושעים האלו, שפתאום בגיל בוגר יחסית, אחרי חיים נורמטיביים בעליל, אחרי שכל חייהם טבלו בכף הכסף, למדו בטכניון כי הוריהם יכלו לאפשר להם זאת, התפתחו כלכלית וחברתית יפה וטוב כי המצע שלהם היה מוצלח ביותר- אחרי כל זה קמים ועושים מעשה נתעב ומלא רשע. אסף גולדרינג היה פסיכופט, שום שיקום לא היה יכול לשנות את הרגעים האחרונים בחייה של בתו, שבהם היא היתה עוד בין החיים למוות (ולוקח זמן לחנוק אדם, החיים אמנם שבירים, אבל לא עד כדי כך...) והוא לא ריחם עליה, והמשיך במעשהו הנתעב. זה פן באישיות שאי אפשר להשתקם ממנו, אולי רק בשיטות שהודגמו בסרט התפוז המכני, אבל אלו שיטות שמעולם לא אימצו במציאות... עדיף כך.

G I R L P

New member
טרגדיה?

מה יכול להיות נורא יותר מלנקום את הגירושים ברצח הבת? גם ככה אני מאמינה שהוא ממשלא היה שפוי, אז למה כולם מתפלאים ופתאום מגוננים עליו?... אם הילדה היתה ילדתכם שלכם, לא הייתם מדברים כך, והייתם מייחלים למוות הכי מהיר של מי שרצח אותה {וכרגע זה ממשלא משנה אם זה אביה או אדם אחר!}

ברוך דיין האמת.

הבן אדם, כמו שכתב מישהו באיזה טוקבק, גזר על עצמו גזר דין מוות. לא רואה למה צריך להתעקש על אדם במצבו עד כדי שמירה מיוחדת. עם כל היכולת להשתקם וכו', אם הבן אדם גזר על עצמו מוות- כנראה שהוא הרגיש שלכך הוא ראוי. אני רק מקווה שאף אחד לא עזר לו.

hirshfe

New member
אנחנו לא רוצחים

ואין לנו זכות לקחת חיים. לא, לא כואב לי הלב, על זה שרוצח המתועב מת. כואב לי הלב על סוהרים שנכשלו בעבודתם וצריכים להענש על כך (לא מאסר ולא פיטורין אבל כן להענש)

gils33

New member
אמר היום תת ניצב

אם אדם יחליט להתאבד בכלא אין שום דבר שיוכל לעצור אותו ומי שלא מבין זאת לא מבין מה הולך בבתי הכלא בישראל. ציטוט מהחדשות

hirshfe

New member
מאסר עולם אמיתי

עד סוף חייו לצמצם ביקורים והטבות כגון טלויזיה, רדיו, אינטרנט למינימום שבמינימום. אבל כל עוד יש ולו הצ'אנס הקלוש ביותר שאדם יוצא להורג על לא עוול בכפו - אסור לנו להוציא להורג

hirshfe

New member
אז ככה

טלפון למינימום האפשרי שיחה אחת של חמש דקות אחת לשבוע טלוויזיה, רדיו אינטרנט מוגבל במעקב בגג של שעה ליום (משולב) ספרים - ספר לשבוע אוכל מיוחד - כן, בתחום ההגיון לימודים - לא

hirshfe

New member
זה אומר שהיית מקבל כזה עונש

כאלטרנטיבה לעונש מוות?

למעלה