להתאבד דווקא ביום כיפור

אני מסכימה עם כל מילה שלך !מה אין לכם לב ?

בס"ד אנחנו בני אדם >>עפר ! וכולנו עושים טעויות אין אדם מושלים !נכון שהוא עשה טעיות חמורות ונוראיות יותר מאיתנו !אני לא מצדיקה אותו בשום צורה שהיא !אבל למה שאנחנו נקבור אותו ??למה שנהרוג אותו ??איזה זכות יש לנו להגיד למישהו שהוא חייב מוות ?..שמגיע לו למות ?? תחשבו לרגע לטובתו ?!בדיוק היה יום כיפור הוא היה יכול לחזור בתשובה ולהצטער או לעשות משהו ..אבל הוא החליט לענות את עצמו !ולאבד את כל מה שיש לנו ..כי הוא הבין שבעולם הזה לא יסלחו לו ..וכנראה ניסה את מזלו בעולם הבאה .. וזה כל כך עצוב וכואב שאדם מחליט לשים לחיו קץ ולא משנה מה הוא עשה .. צריך להעניש אותו !אבל לא לתתן לו לקחת את חיו .. אין לו זכות גם לזה ! כל עם ישראל אחים !צריך לשמור גם על האח שנכשל !ולחנך הוא !(להעניש אותו) חג שמח

gils33

New member
מבחינתי

הוא לא בן אדם. אדם שעושה דבר כזה אין לו זכות קיום בעולם הזה וקצת ממה שקראתי גם בעולם הבא אין לו.

martali

New member
תשובה ליומן שבועי

אדם שמאמין בקדוש ברוך "ה לא רוצח,הוא מפחד מאונש, אדם שמעמין בקדושת החיים של אחרים לא רוצח, אין סליחה על רצח בדם קר. כתוב בתורה הקדושה עין תחת עין שן תחת שן.

אין לנו שום זכות לגרום לבן אדם להתאבד

בס"ד כמו שהשבס או מה שזה לא היה נתנו לו להתאבד ! תאמינו לי שהשם ישפוט אותו ..כמו שצריך ..ואין לנו זכות להגיד על מישהו מאחינו שמגיע לו למות ..זאת דעתי אל תחשבו שאני מסכימה עם המעשה שלו חלילה ..אבל לתת לו למות ?לתת לו להתאבד ?..זה יותר מידי טוב בשבילו .. היה עדיף שישאר פה ויסבול כמו כל אחד ..

Master Stav

New member
רחוק מלהסכים איתך

מה לכול הרוחות הקשר ליום כיפור .... יום כיפור האו בן אדם למקום לא בין אדם לחברו הרוצח המתועב התאבד ....אני מרוצה !!! אין לי שום רחמים על "כישלון" שכזה , אני נידהם מה"כישלון" זה רצח ורצח הוא רצח הוא רצח !!!

gils33

New member
אני חושב

שלא הבנת אותה נכון - היא תומכת בעין תחת עין.

גמני חושבת שאתם שופטים אותי מהר מידי

בס"ד אני מנסה להגיד שאי אפשר סתם ככה לבוא ולהגיד שלאדם כלשהו מישראל מגיע למות..אלה צריך יותר לדעת מה באמת הלך שם ומה ההעונש של מעשה כזה ולא לזרוק משפטים כי מדובר פה על חיים ומוות ושוב אני אומר אין לו זכות להתאבד ואין לשבס זכות לגרום לזה לקרות וחובת הייתה לשמור שזה לא יקרה בדיוק כמו אסירים אחרים שניסו

Master Stav

New member
יש לי את כול הזכות בעולם

לומר לקוות ולייחל שרוצח יתאבד .... וזה לא משנה עם הוא יהודי ערבי נוצרי בודהיסטי שינטו ארמני או איש מאדים עם אנטנות ו3 עינים על צינור .

התת מודע שלי אומר לי אחרת

בס"ד אולי מכוון שאני כל הזמן מנסה להכנס לנעילים של אותו אדם

Master Stav

New member
להיכנס לנעליו ?

בשביל מה ? אין מצב בו אפגע במי מילדי ולא משנה מה הסיבה

Master Stav

New member
אף אחד לא נתן לו להתאבד

ההי שם כשל במערכת , אי כי כבר אמרתי לא היתי חמיר איתם יורת מידי .... הוא קיבל את מה שהגיע לו רצה ללכת ...שילך

Master Stav

New member
ידעו שמרו אבל לא הייתה כוונה

על ההבדל בין הריגה לרצתח שמעת ? במקרה דנן זהו ההבדל בין ידיעה להלכה למעשה האשמה מאד חמורה אתה מאשים פה

אתה חושב שלא היה אפשר למנוע את זה ?

בס"ד מכון אפשר להסיק כמה המשטרה שלנו או השבס או מה שזה לא היה הוא חסר כוח ...כבר קרו מקרים והם אפילו לא ניסו לשפר את הדרכים שלהם כדי לשמור עליו טוב יותר .. זה טעות שלהם שגרמה לטעות של המתאבד ..אי אפשר להגיד שהם ניסו הכל כי עובדה שהם לא ! ודרך אגב אני בת למרות שזה לא רלוונטי עכשיו ..חח ולמרות שעכשיו שמתי לב שזה בכלל פורום לאבות אבל חפיף ..

Master Stav

New member
נתחיל מהסוף

גם בפורום להיות אבא נשים מתקבלות בברכה כול עוד הן מבינות שאבות הן שותפים מלאים לגידול הילדים בדיוק כמוהן . לגבי העניין , היה פה כשל זה ברור היו צריכים לשמור טוב יותר ניכשלו =כשל=כשלו=כישלון מפה ועד האשמה שזה היה מכוון המרחק רב

בדיוק גם הוא נכשל !

בס"ד ברוך המברך .. כמובן למה שהאבות לא היו שותפים מלאים ?הם צריכים להיות !כל ילד או ילדה היו שמחים לזה ! וכל הכבוד לאבא שיש לו זמן לבניו ובנותיו

Master Stav

New member
Nי נכשל הרוצח ?

שלילי חזק כישלון אינו רצח לא סיבה לרצח ולא תירוץ לרצח רצח הוא רצח הוא רצח ......

gils33

New member
ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

למרות שזה פורום לאבות,אנו שמחים תמיד גם לאמהות,נשים וכל מי שרוצה להצתרף. לגבי השב"ס,אין מה לעשות אמר ראש השב"ס,כלוא שרוצה להתאבד ימצא דרכים תמיד

למעלה