well ( ...קצת ארוך ../images/Emo13.gif )
טוב, כפי שאמרתי מהיום הראשון שהגעתי לפורום, גולת הכותרת שלי היא הכתיבה, כלומר הקמת אתר אינטרנט בו כמות של לפחות 150 יצירות כתובות שלי. אז אני רוצה לציין בסיפוק רב שכשכתבתי לעצמי 'לכתוב יצירה אחת' ו'לטעון לרשת לפחות 4 יצירות שהכנתי זה מכבר' עשיתי זאת ב
מטרה לעורר את עצמי לכתוב עוד ולעבוד על האתר עוד, בתקווה שאגיע לכמויות גדולות יותר של יצירות, כלומר בתקווה שה'קצת' יעורר את החשק לעוד. למרבה הפתעתי, כשהתחלתי לנבור בכל מיני תיקיות מחשב ישנות וקלסרים
מצאתי הרבה יותר ממה שציפיתי למצוא ופשוט מההתלהבות טענתי בקירוב כ 12 יצירות נוספות לאתר, וגם עבדתי עבודה טכנית רבה על העדכון.
מופלא אבל ככל שיש באתר יותר 'מן המוכן' כך גדילה המוטיווציה שלי לעדכן אותו עוד. אני כבר מרגישה יותר טוב,
מן סיפוק שלאחר היצירה- שהוא סיפוק נפלא שמרגיש מצויין. לאחר שטענתי כ 12 יצירות לאתר הלכתי לחפש עוד יצירות במחשב שלי שמתאימות לאתר ומצאתי לפחות כ 13 יצירות נוספות, ועוד כמה יצירות כתובות במכונת כתיבה, מהימים שלפני שהיה לי מחשב. התחלתי להקליד יצירה אחת ( שאגב כבר העלתי בעבר ל yahoo ונמחקה על ידי yahoo ולא היה לי עותק נוסף ממוחשב שלה ) וראיתי שזאת עבודה מעייפת, אבל לא נורא, כי הדרך ליצירה רצופה גם עבודות טכניות כמו הקלדה של יצירות למחשב ועדכון. זה היה מעייף נורא אז הפסקתי אחרי פסקה, אבל היצירות הכי מוצלחות שלי הן אילו שכתובות במכונת כתיבה, אז בהדרגה אני אקליד את כולן- כל יום קצת. אילו יצירות שחבל להחמיץ. הן הכי טובות היצירות שלי במכונת הכתיבה. סה"כ- מהיצירות שזה מכבר הוכנו איתרתי עד כה איפה כ 35 יצירות מוכנות שרק עבודה טכנית של הקלדה/ טעינה לאתר דרושה להן. ליצור יצירות חדשות זה קצת יותר בעיה, אבל אני זקוקה ל 100 בכדי להריץ את האתר. ( למרות שגם 50 זה מצוין ) מה גם ש'זרמתי' בכתיבת יצירה חדשה. כלומר,
נתתי תנופה לפרוייקט שלי שאני חולמת עליו שנים מסקנות: 1) כשמתחילים משהו זה 'זורם' מאליו. נכון שעדיין דרוש PUSH אבל חלק מה PUSH הוא הזרימה מקודם. 2) להגשים חלום זה משהו שנותן סיפוק. זה פשוט מדהים איזו תחושת סיפוק יש לי עכשיו. אגב, אני אציין שבגלל ש'נסחפתי' עם האתר מעבר למתוכנן, קצת 'הזנחתי' דברים אחרים, אבל זה לא נורא. כך למשל לא עסקתי בדיני חוזים. רוצה לאמר: 'מוזה' לבנות את האתר זה דבר שלא היה לי הרבה זמן, וכשסוף סוף 'דורבנה' המוזה, ניצלתי את המומנט שיש 'מוזה' ועדכנתי את האתר. עיסוק בדיני חוזים, לעומת זאת, זה דבר שבכל מצב יש לי מוזה אליו, גם מחר תהיה לי, אבל מבחינת מוזה לעדכן את האתר אחרי שנים של טיפין טיפין, אני אתאר את זה כך: זה כמו ליקוי חמה, צריך לתפוס את הרגע. כך בזמן שנשאר לי, עד שאני הולכת לישון, אני הולכת לנצל את המומנטום הנדיר שהתרחש היום, ה'מוזה' שלי לכתיבה התחדשה לי, ואני זונחת את מילוי תוכניותיי עד הסוף לטובת ניצול המומנטום ( זה קצת כמו שזהב נופל משמיים ומי שאוסף הכי מהר מרוויח , זה לא זמן להצמד לתוכניות אלא להטפל להזדמוניות
) והיום
1) לא עשיתי, אבל מאיזו סיבה טכנית
2) כתבתי יצירה שאני מאד מרוצה ממנה, וזרמתי מעולה
3) עדכנתי לא 4 יצירות אלא 13 יצירות
4) הקדשתי הרבה יותר לעיצוב ובנייה של האתר, לא מדדתי זמן אבל לפחות 30 40 דקות.
5) Not yet
6) לא ממש קראתי 'דיני חוזים' ¾ עד שעה וחצי, אבל זה משום שהחלטתי לתפוס טרמפ על המוזה לבניית האתר שפתאום נחתה עלי,
7) אכן עשיתי היום הליכון 45 דקות
8) העצלות להזיז את שולחן המחשב בכדי להגיע ל'מאחורה' של המחשב ולתקוע שם קבל של הרכיב החדש שלי, אוי, אבל הלילה עוד צעיר
, אז לא בינתיים
9) איזה שמינית מהסידורים כן עשיתי. 10) ואיזה 7/8 מסידור הבית אכן נעשה