להתחיל בקטן - מטרה להיום

m i c h a l o

New member
גם אני....

מטרה ראשונה: ללכת לישון בזמן סביר. עכשיו. מטרה שניה: לקום מוקדם בבוקר. לפעול ברוגע. לא לכוון את השעון שיצלצל שוב עוד עשר דקות. לא לאחר. לא לזרז את עצמי ואת בתי. להתחיל יום בשלווה. מסתתרת פה מטרה גדולה יותר: להכניס סדר וארגון לתוך שיגרת יומי על מנת שאוכל לממש החלטות ולעמוד במטרות. הנה אני מיישמת. לילה טוב לכולם ומחר נפלא... מיכל

בלקמר 1

New member
משימות למחר

- ב-8.45 תור בקופ"ח,כלומר עד 10.00 אני בבית. -להפעיל מכונת כביסה, ולקפל ולשים בארונות את כל ערימת הכביסה שבסלון. -לגמור את הכלים במטבח ולהיות עם הבנות כשהקטן יישן. -בין לבין לנסות להשתלט על הבלאגן בסלון. בהצלחה לי

תמי ב

New member
למחר

בעיקר להצטלם עם המשפחה ולמסור לפיתוח, כדי שתהייה לי תמונה לשלוח לילדה ההודית ש"אימצנו". היא שלחה לי לפני חצי שנה (!) תמונה שלה עם הוריה, וביקשה תמונה שלי. מכיוון שאני שמנה ושונאת להצטלם, לא הייתה לי תמונה זמינה, וגם דחיתי כל הזמן את ההצטלמות, ובגלל זה לא שלחתי לה מכתב חצי שנה! (אני נבלה. אני יודעת. המשכנו לתמוך בה את התמיכה הכלכלית הרגילה, אבל לא שלחתי שום מכתב). קניתי לה כבר מדבקות יפות לצרף למכתב והכל, אבל דחיתי כל הזמן את התמונה. וחוץ מזה, אני צריכה לגמור לתרגם את הספר, למרות הידיעה המאוד לא נעימה שבינתיים לא ממתין לי בהוצאה בישראל שום ספר חדש לתרגום. אחרי שבע שנים של עבודה קבועה אתם, הרצף עומד להשבר. ממש חבל לי. אני מניחה שמצב הוצאות הספרים בישראל לא השתפר מאז שעזבתי, וסביר שאם כבר יש להם עבודת תרגום, נותנים אותה למישהו שנמצא קרוב ולא למישהו שבעצם ירד מהארץ. הגיוני. אני מנסה את מזלי גם בהוצאות אחרות, אבל האמת שהמרחק עושה את שלו, ואני כבר פחות בעניינים. משימה שלישית: לסדר קצת את הבית.....

למעלה