חברים, יש תוצאות?
אני חזרתי הביתה בשעה 20:00 אחרי יום ארוך שהתחיל בשש בבוקר, והדבר האחרון עלי אדמות שהתחשק לי לעשות זה לסדר את הבית. טוב, ידעתי שככה יהיה, בגלל זה בחרתי את זה כמשימה להיום. אולי 100 פעמים או יותר, (מי סופר), עברה לי המחשבה בראש שממש אבל ממש לא מתחשק לי לעשות את זה, וזה בכלל לא יהיה נורא אם אני לא אעשה את זה היום... אולי מחר. נו, תירוצים, אתם יודעים. בסוף החלטתי שבגלל שכתבתי את זה בפורום, ואני אצטרך לחזור ולכתוב מה עשיתי עם זה, אז נו, שיהיה, אני כבר אעשה את זה. אז סידרתי, טאטאתי, שטפתי ערימת כלים, אפילו הגדלתי לעשות וסידרתי לעצמי מתקן מאולתר לשקיות שעושות לי בלגן, שתכננתי לעשות כבר כמה לפני ימים ולא עשיתי וסידרתי את ארון חומרי הניקוי, שזה היה לגמרי לא בתכנון. ועכשיו כיף לי, נעים בבית כמו שאני אוהבת. מסקנות: 1. זה מאוד עוזר לכתוב משהו (במיוחד כשכולם רואים), בשביל לעשות אותו. 2. עשייה מביאה עשייה - (גם טקסטואלית חוותה את אותו דבר ברגע שהתחילה לעשות. 3. כשנורא לא מתחשק לעשות משהו, שוכחים את התוצאות, אבל אם בסופו של דבר עושים אותו אפילו מכריחים את עצמנו - התוצאה משתלמת. ומה אתם גיליתם בעקבות התרגול הקטן הזה? ואל תתביישו לכתוב גם אם לא עשיתם מה שתכננתם, שנוכל ללמוד מזה. אגב, עכשיו עוד מעט 22:00, ואני אמורה להתחיל לכתוב מאמר. נחשו מה.... נכון, זה הדבר שהכי פחות בא לי לעשות עכשיו. הממ...נו, כמו קודם, תירוצים. עוד משהו שלמדתי בעקבות המשפט האחרון שלי: 4. כל משימה היא עשייה בפני עצמה, ואם השגתי מטרה, שום דבר לא מונח בכיס הקטן שלי, וזה פשוט לא אומר כלום לגבי היכולת שלי להשיג מטרה נוספת. צריך לעבוד על כל עשייה מחדש. ערב טוב לכם,