להתנהג כאילו כלום לא קרה?

להתנהג כאילו כלום לא קרה?

ההיתי בלונה פארק אם חברות וידידים אחד מי הם התחיל איתי בהתחלהה ותמיד ניסה לגעת בי והתרחקתי כזה.. לאחר איזה שעתיים הצטרפו אלינו עוד חברות ואחת מי הן רצתה לקנאות את ידיד שלי שאוהב אותה אז היא התחילה אם זה שהתחיל איתי והם אפילו לא הכירו והיא כבר התחבקה איתו התנשקה איתו מה שאתם לא רוציםם הוא בטח חושב שהיא שרמוטה וסתם זרם איתה כי בנים זה בניםםם אם הם רואים משהו שאפשר לחרמן ישר קופצים על המציאה!!! וזה מעצבןןןן שהוא מתחיל אם אחת ועובר לשניה מה זה זהההה עכשיו השאלה: פעם הבאה שניפגש איתם להתנהג כרגיל כאילו הכל סבבה ולא קרה כלום? או להיות אליו קרה אבל לדבר איתוו רק פשוט בקרות.. או לא לדבר איתו בכלל ואפילו לא לתת לו נשיקה בלחי של שלוםם? חח

נ.ב

מתי שהיא באה הוא עדין התחיל איתיי אבל רק אחרי שהיא התחילה למזמז אותו הוא עבר אליה החרא הזה חחחחחח אתמול כתבתי מהר אז היה כמה שגיאות לשווןןן.. לא נורא העיקר הבנתם את הכוונה

תראי, ואני מדבר פה על סימני פיסוק

כי לגופו של עניין לא ממש הצלחתי להבין, כי לא ממש הצלחתי לקרוא. אבל. אני מבין שאם אתה בהודו, ואתה מעשן ובסוטול קבוע, אז זאת סיבה טובה להשמיט סימני ניקוד. אבל ככה, בזמן בית ספר, זאת רמת החיבור? זה התחביר? מה יהיה? מה?

צודק:(

שאפולי

New member
../images/Emo45.gif

באמת ובתמים- מזעזע. לחשוב שעוד 10 שנים אלא יהיו המבוגרים.. הורים.. שאליהם יעזור!

Dark Muse

New member
אוי שתקו כבר

בגיל 14 עוד לא הייתי סגור על להבדיל בין ע-א וכתבתי עם י בעתיד בגוף ראשון, כמה מופלא שהכל חלף והסתדר. מה אתם קופצים לכם כאילו אתם בגיל 14 כתבתם ספרי לשון, מדע ותרבות?

the evil 1

New member
היי אני עדיין לא מבדילה!! ../images/Emo3.gif

טוב נו אני דיסלקטית, ובשביל זה יש מזכירות !! ולשאלה המקורית ... ככה זה בנים, רק שבגיל מבוגר יותר הם עושים את זה בצורה יותר עדינה... וכשלבחור באמת אכפת ממך הוא לא יעבור לבחורה הבאה כל כך מהר ואולי יטרך להקשיב לך. (בסדר לא כולם ככה, אבל בגיל הזה אל תיקחי סיכון)

Zoharrr

New member
../images/Emo45.gif

לגמרי. מכיתה ד' לא היו לי שום שגיאות כתיב ואני לא חושבת שצריכות להיות כאלו גג,אחרי כיתה ו'.

Dark Muse

New member
איזה מלך יו!

ועדין, להגיד משפטים כמו " לחשוב שעוד 10 שנים אלא יהיו המבוגרים.. הורים.. שאליהם יעזור!" זה מטומטם.

שאפולי

New member
תגידי..

בגיל 14, זה מה שמעניין אותך? אתכן..?.. מה, נעלמו לכן הגירים לקלאס? אין לכם חבל קפיצה? מה עם שיעורי בית?.. טריוויה? משו?.. מזעזע. מה את הולכת להחליף נוזלים בגיל כזה? כנ"ל החברות שלך... יהיה לכן מספיק זמן לסקס אח"כ אם תתחילו עכשיו ימאס בגיל 20.. יותר גרוע.. ימאסו בכן עד גיל 20!!!! במקום לרקיב על יחס של בנים שבטח צוחקים עליכן מאחורי הגב לכו לכיתה תחכימו קצת, אלוהים יודע שלא יזיק לך להשלים את החומר בלשון (ולא! אני לא מתכווננת לנשיקות צרפתיות@$#@$$)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גאד.תצילו את הדור שלכם! ועוד לנו קראו דור האיקס פפפפפפפפפ אתם דור האיכס.

מה את סתם

עדין בכלל לא התנשקתי צרפתית ואני גם לא רוצה להתנשק צרפתית בנתיים!! חחח אני מחכה לאביר על הסוס הלבן ואיך שאומרים עכשיו זה הגיל שצריך להנות בו כשאני יהיה בת 20 לא יהיה לי זמן להנותתת אני יצטרך ללמוד להוציא תואר משהווו אחרי זה ילדים משכנתא ארנונה בית מיסים וכל השאר חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה