להתנהג כאילו כלום לא קרה?

מירי114

New member
היי לינוי

אם הוא ניסה לגעת בך איך שהוא הכיר אותך - סימן שהוא לא שווה הרבה. לדעתי לא כדאי לך בכלל לתכנן עליו כי הוא סתם מעונין בגוף שלך ולא בך. כדאי לך להתענין יותר בבנים שמנסים לדבר אתך, למצוא קשר בראש ולא רק בגוף כי זה חסר טעם וסתם מגעיל. תעריכי את עצמך יותר ותדרשי מבן שיתחבר אליך בראש, בשיחה ואז הקשר יהיה הרבה יותר משמעותי והוא גם יתיחס אליך הרבה יותר יפה. זה מנסיון.

צודקת

אבללל זה לא המקרה אנחנו מכירים בערך איזה 2 חודשים ווגם מתי שהילדה הזו הצטרפה אלינו הוא לא שם עליה ורק איך שהיא התחילה לגעת בו ולמזמז אותו השרמוטה הזאת הוא פתאום הלך אליה ותמיד היסתכל על התגובות שלי טוב מה אכפת לי אני לא שמה עליו יותר ואת צודקת במה שאמרת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח

אני ללא מבין מה לא בסדר בזה

את לא רצית אותו מה רצית שהוא יתאבל עבר הלאה בנים זה בנים נכון אבל בחורות זה בחורות מה ציפית שהוא יחכה לפעם הבאה

מיטללל

New member
אהמ

מה את מרגישה אליו? היית רוצה לפתח עמו קשר רציני? האם היא חברה שלך? האם היא יודעת מה את מרגישה אליו? בני כמה אתם?...

תשובות:)

התחלתי לפתח אליו רגש כשהינו בלונה פארק וגם קצת לפני ואז איך שראיתי איך שהוא הלך אל השניה אז ישר התחלתי לנסות להפסיק לפתח אליו רגשות .. הוא התקשר אליי היום ודיברתי איתו רגיל כאילו לא קרה כלום..... התנהגתי בסדר? היא חברה של סבבה של צחוקים לא חברת נפש ולפי מה שהיא אמרה היא לא ידעה כלום אנחנו 15

מיטללל

New member
אני יכולה להבין

למה כל ההתרחשות בלונה פארק עשתה לך צובט ולא נעים אבל אני חושבת שאף אחד מהנוכחים לא התנהג לא כשורה אין בינך לבינו מחוייבות חברה שלך לא יודעת מה את מרגישה יותר מכך-נראה כי אפילו את לא יודעת מה את מרגישה ממש במקומך הייתי מנסה להיפגש איתו לבד כדי לבדוק מה אני מרגישה, לראות מה הוא משדר מה דעתך?

אין מצבב

נ.ב חברה אחת שלי שאלה אותו מה נסגר עם ____(זאתי שהתמזמזה איתו) ראיתי בתגובות בשין אז הוא הגיב לה "כוסעמק לא יודע מה רצתה ממני" העיקר הוא היה איתה ולא ידע חחחחח מפגר ואין מצב שאני יצא איתו אחרי מה שהוא עשה לומרות שלא היה מחויבות אבל הוא התחיל איתי בבירור ואז עבר אליה זה מגעיל!!!!!

o0Invisible0o

New member
היא זרמה ואת לא..

וזה לא שהייתה ביניהם או ביניכם איזשהי מחוייבות. אף אחד לא עשה משהו שהיה לא בסדר כאן, כן? אבל אולי אם הוא כזה שזורם עם זאת שזורמת הוא לא מחפש משהו רציני, אולי הוא כן..אני לא יודעת. אם את ממש רוצה אותו, דברי איתו, אם לא..תעברי הלאה.
ואכן בגיל 14 הגיע הזמן לדעת ש-"עם" זה ביחד, בנוסף,כולל וכו' ו"אם" זו מילת תנאי "אני אלך לבי"ס אם לא תהיה שביתה" הבנת?
מקווה שלא נעלבת ובאמת הבנת.
[ואגב, לכל החוכמולוגים, מה לעשות?! היא מתחנכת כמו שמערכת החינוך שלנו נראית, במקום להיטפל לילדה בת 14 שלא עשתה שום דבר רע, אולי ננסה לעשות משהו בשביל לתקן את מערכת החינוך?? אולי ננסה לתקן את המדינה במקום לצחוק על ילדה? באמת, אתם אנשי הספר המשכילים..ממש רואים מהתגובות הבוגרות שלכם.]

תודה רבה איזה חמודה את !!!!!

תודה רבהה את ממש חמודה!!!! תלמדו ממנה אנשיםםםםםםםםםםם זאתי בחורה לענין(= ולא נעלבתיי אלא ההפך.. תודה רבה!! י

אין מצבב

נ.ב חברה אחת שלי שאלה אותו מה נסגר עם ____(זאתי שהתמזמזה איתו) ראיתי בתגובות בשין אז הוא הגיב לה "כוסעמק לא יודע מה רצתה ממני" העיקר הוא היה איתה ולא ידע חחחחח מפגר ואין מצב שאני יצא איתו אחרי מה שהוא עשה לומרות שלא היה מחויבות אבל הוא התחיל איתי בבירור ואז עבר אליה זה מגעיל!!!!!

sugar lips16

New member
וואי הרגתם את הילדה, מסכנה.

טוב.. אני אתן לך דעה בלי לבקר את הגיל שלך חחח ... לדעתי תדברי איתו ברגיל, אבל כן תהיי קצת קרה אליו.

למעלה