להתנהג כאילו כלום לא קרה?

כשאני אומרתת

להנות אז אני לא מתכוונת מבחינת סקס או משהו כזה כשאני אומרת להנות זה לצאת , לשחק, להכיר אנשים חדשים וכל זה

לינוי הפצצה3,תעשי מה שנראה לך בלבד

נראה שאת לא פראיירית אז מה את צריכה עיצות מאחרים

איזו תגובה צפויה, צבועה ובזויה.

יש דבר שנקרא א-ב-ו-ל-צ-י-ה. את מכירה את זה מהתורה של דארווין (בכל זאת את סוג של אקדמאית), אבל בוא נדבר על זה במיקרוקוסמוס, במרחב זמן של דור, אבולוציה במרחב זמן כזה מנתה שינויים כאלה ואחרים, כמו אינטרנט, עידן המידע הבלתי מוגבל, וכל שירותי ה- Jdate שאת רשומה אליהם (לקחתי שינוי מסיבי אחד מבין שלל השינוים שחלו בין הדורות). בין הדור שלך לדור שלה, אני נמצא בדור הביניים, ואני יכול להגיד לך שנכון שאני מעדיף ת'איזון, אבל אני לא רואה בה כבזויה כמו שאת עושה ממנה. זה כמו שאמא שלך תבוא ותבקר אותך, על איך את בגיל 25+, עדין לא נשואה, מזדיינת עם כל מאן דבעי ורושמת בפרופיל שלך ב- Jdate שהגודל כן קובע. אז קחי נשימה ארוכה, ותני מרחב, אונם הדור הצעיר הוא לא "מושלם" כמו הדור שלך, אבל יום אחד הוא יתפכח, זה קרא לביטנקים ולהיפים, זה יקרה גם להם. חג שמח.

*קרה.

מסתבר שגם לאלא שיש להם אייקיו ולא רק אייסיקיו, יכולים לטעות בשגיאת כתיב.

בואנהה מה כולכם יצאתם עלי

אתה צודקקקק במה שאתה אומר אבל אני לא מבינה למה תגובה צבועה ובזויה?! ומי אמר שאני מזדינת? אפילו לא התנשקתי בפה וזה לא דור מושלם זה ידוע אבל זה איך שההורים חינכו את הילדים שלהם זה הדור שיש עכשיו חג שמח גם לך!!!!!

שאפולי

New member
פפפפפפפפפפפפפפפפפ

יצאת חומוס. אתה מבין? לא עיניין של תחביר!! היא בכלל לא הבינה שהגנת עליה. אוח, החיים לפעמים תענוג.

Dark Muse

New member
וכפי שכבר כתבתי

תיישמי. כנראה שאת לא משתדלת מספיק

אתה נטפל לבן אדם הלא נכון, חבוב.

מצודד בי או לא, כבודה של שאפולי במקומה מונח, היא יכולה לגדל אותי ואותך יחד (היי לא שאת זקנה בלה, נו באמא שלי :( את צעירה)

שאפולי

New member
בדיוק

וההשקפה העליהום והזעזוע זה לא ספציפית על הטעויות כתיב אלא על הבורות הכללית והמחפירה.

exterior

New member
../images/Emo6.gif אוי ואבוי, אבל יש לך פואנטה.

מצד שני, גם לשאפולי יש. ככה זה בחיים, תלוי בנק' המבט (של המביט). אבל הצחקת אותי

reko

New member
מה זה בנים בנים?

סליחה לא ברור? אפשר לחשוב שאתן הבנות טלית שכולה תכלת עם כחלחל. אם היא מתנהגת כמו פרחה איך את מצפה שהבנים יתנהגו אליה?

מאיפה בדיוק אתה מסיק

שאני מתנהגת כמו פרחה?!?! בקושי נתתי לו לגעת בי כל פעם שהוא התקרב התרחקתייי רק באנקונדה החזקתי לו את היד וזהווווווווווווו

למעלה