טלי, כמו שאמרתי, הנושא מבחינתי
מוצה. נדמה לי שהעובדות מדברות בעד עצמן, ואין לי מה להוסיף עליהן. עובדתית, משפחות מרובות ילדים נמצאות בשולי החברה, במעמד סוציואקונומי נמוך. (בישראל). משפחות ממעמד הביניים (ומעלה), לרוב, אינן מרובות ילדים. יש חריגויות לכאן ולכאן. אבל, בסופו של דבר, זה המצב. נדמה לי שפירשת את דעתי כפי שנוח לך להבין אותה, וניסית לעוות לחלוטין את דבריי. אתקן את העיוות שניסית להציג מדבריי, ובזאת אסיים: אנשים שעושים ילדים בלי כל יכולת לכלכל אותם, הם בעיניי, לא יותר מאשר "משריצים". (גם שרצים אינם בדיוק דואגים לוולדים שהם מביאים, ומנסים 'להתעלק' ולהיות ניזונים ע"י אחרים - זה מבחינה בוטנית...ואין הבדל בינם לבין "בני אדם" המביאים ילדים ומבקשים שאחרים יכלכלו ויזונו אותם) מי שיכול לכלכל את ילדיו - שיעשה כמה ילדים שיוכל לכלכל בלי להסתמך על שולחנם של אחרים לכל אורך חייו. אני אעשה ילדים ככל שתשיג יכולתי לכלכל אותם. בודאי לא אדרוש תרומות מאחרים או אצפה מאחרים שיכלכלו את ילדיי שלי. את מוזמנת להאמין למה שאת רוצה. רובנו עדיין ניזונים מהתקשורת, וכשהנתון הכואב הזה מושמע במספר ואריאציות - אני טוענת ש"אין עשן בלי אש". ובצער רב, וביגון קודר, אני אומרת לך בזאת שיצא לי להיתקל גם במשפחות מרובות ילדים שמדללות את אבקת המטרנה כדי שהיא תספיק להם לזמן ממושך יותר... כך שהילד ניזון בעיקר ממים. נדמה לי שאם היו להם "רק" 2 ילדים זה לא היה קורה. אני, כמובן, שמחה לשמוע שגדלת בסביבה אחרת, ושאת מכירה מקרים שונים. אני בטוחה שיש מקרים שונים, כפי שאת מכירה, אך הם אינם הנפוצים. לצערי. מיצינו ?? שנה טובה !!