להתראות לכולם....

SHALOMZEVEL

New member
להתראות לכולם....

זה המכתב ששלחתי לערן: שלו לך ערן.מדבר מנהיג מדינת SHALOM לפני פחות משבוע היתה נו ברית גדולה מאוד אבל היו שינויים במשחק והיא התפרקה. בכל מקרה.. מדינת medina היתה איתי בברית והיה בנינו הסכם שלום. היום אני נכנס לחשבוני ורואה שהמדינה שלי הפסידה וזה בגלל ש medina שלח 5 פעמים מרגלים להתנקש במנהיג שלי ובפעם ה-6 הוא הצליח. מה שמוזר זה שיש לי בטכנולוגיה שלב מקסימלי נגד כניסות מרגלים (מוזר גם שהוא בכלל עשה את זה). אבקש ממך לבדוק את העניין ולחזור אליי עם תשובה. עם יתברר שהוא באמת הצליח באורח פלא אז אני אקבל את ההפסד בכבוד. בתודה מראש חן (SHALOM). " התגובה שלו: שלום רב, ישנה אופציה של הפללה במשחק! גם אם יש לך את הטכנולוגיה נגד מרגלים הכי גבוה במשחק ולשחקן אחר במקביל יש את הטכנולוגיה של שיפור מרגלים הכי גבוהה, אז נוצר שיוויון וכאשר תוקפים אותך זה עדין 2/1000 ! כנראה היה כאן ביש מזל גדול מאוד!!! בברכה, ערן טוב, כנראה זה הסוף שלי... מקווה שתנקמו את מותי חחח אני אמשיך להיות שותף פה איתכם בפורום. ששללווםם

medinaGindis

New member
מה שמוזר

זה שההתנקשות עלי הצליחה אחרי 11 נסיונות בלבד, כשלפי חוקי ההסתברות זה צריך להיות בממוצע 500 נסיונות. נראה לי שיש עוד באג בחישוב של האקראיות, ואם זה כך, אני חושב שצריך להחזיר גם את SHALOM

meetAmeet

New member
אתה צודק!

כתבתי מכתב לערן! ואצל שלום ההתנקשות הצליחה אחרי 5 נסיונות כושלים בלבד!!!! ממש לא הגיוני

4ErNi BuMeR

New member
מה לא הגיוני בכך?

הסיכוי שתחסל את המנהיג היא 0.2%, אבל יש סיכוי. זה לא אומר שאחרי 500 נסיונות אתה רק תחסל אותו, יכול להיווצר מצב שגם אחרי 2000 נסיונות לא תהרוג אותו, בכל התנקשות זה מתאפס ומתחיל מחדש. זו הסתברות של כיתה י"א.

w i n d 1

New member
../images/Emo45.gif

ההתנקשות יכלה להצליח גם בנסיון הראשון. זו הסתברות, אין חוקים שאומרים כמה צריך לשלוח לפני שזה מצליח. סיכוי של 2/1000- זה יכול להצליח בפעם הראשונה, בפעם ה1000 או בכל פעם אחרת.

meetAmeet

New member
לא לא הגיוני אלא לא סביר.

הסיכוי של מה שקרה אתמול לקרות הוא אחד ל-4500, מדינה אחת מחוסלת מהר- מזל רע, שתיים- זה כבר מעורר חשד. סך הכול ביקשתי מערן בדיקה יסודית אם יש באג לטובת כולם

meetAmeet

New member
תרד למטה...

יש חישוב שכל אחד יכול להבין (אם הוא רק רוצה
) אנחנו לא הולכים לריב על ססטיסטיקה, ערן ראה את הנתונים שלי ולא הייתה לו בעיה איתם.

RED OR DEAD BS

New member
מה שמוזר, איך אתה מגיע לדירוגים

האלה ולא מבטח את עצמך בשומר אוזבקי?

SHALOMZEVEL

New member
היה ליש לב מקסימלי נגד כניסות מרגלי

חשבתי שזה יספיק והשקעתי בדברים אחרים.

eshco

New member
לא נורא גבר גבר, כולנו יודעים

ששיחקת מצויין, אבל כשבשביל לנצח צריך לשלם אז רק החנונים שלוקחים כסף מההורים בשביל חרטא ווירטואלית כמו המשחק הזה מנצחים. הגיע הזמן למצוא משחק אחר....

gindis

New member
דבר חשוב !

בהקשר של המדינה "medina" אי-אפשר להתנקש בא עקב שומרים אוזבקים! היתה תקלה שסודרה עכשיו! המדינה "medina" חזרה לחיים.

dermon

New member
גבר,איזה מקום היית?

ולמה תפרוש תבנה מדינה חדשה!

למעלה