להתראות לכולם....

eshco

New member
כל הזמן יש תקלות

אבל דואגים רק למי שמשלם, כמו ממשלת ישראל.

gindis

New member
לשלום

צר לי שאתה עוזב אותנו! אשמח אם תפתח מדינה חדשה

eshco

New member
ובטח גם חשבון הבנק שלך ישמח

אם יבינו את ה"לקח" ויצטיידו בכרטיס אשראי ובשומרים אוזבקים

eshco

New member
מן הראוי היה שבעת תיקון תקלה

מחזירים את הדברים לקדמותם, אבל מכיוון שלא קיבלתי את התורים שלי חזרה שלא לדבר על המרגלים, אני פורש מרצון. לעומת זאת לסתום לי את הפה?

gindis

New member
eshco יקירי ../images/Emo13.gif

אתה משחק במשחק בחינם ואתה עוד אתה מתלונן ? האופציה לרכישה מיועדת בשתי דרכים: 1. אפשר לרכוש בכסף של המשחק. 2. אם לא רוצים לחכות, אפשר לרכוש דרך PayPal! אתה צריך להבין שאנחנו משלמים המון כדי, שאתה תוכל לשחק בחינם! אם אתה לא מרוצה מהמשחק, אז למה אתה משחק בו ? בברכה, ערן

eshco

New member
הגעתי אליו כי אני מתעסק בנדל"ן

אני גם לא מתגורר בארץ, אהבתי את הרעיון של האתר ורציתי לראות איך אתם מפתחים אותו. מה שהפריע לי כבר מזמן זה לא הכסף, אלא המסר החינוכי של המשחק, העניין של הכסף למעשה רק העצים אותו. צר לי על שבחרתם להשפיע על ילדי ישראל בצורה אלימה שכזו, וצר לי שאתם מעיזים לגבות כסף על מוצר לא גמור. האנשים שמשחקים במשחק למעשה עושים לכם שרות בכך שהם מפתחים אותו, אך במקום לתכגמל אתם גורמים לאנשים להיפגע מהטעויות שלכם דוגמת הבחור הנחמד שהתחיל את השירשור.

gindis

New member
תשובה

אתה לוקח את הצד השלילי של הדבר. אנחנו מציעים לילדי ישראל להכיר חברים חדשים מהארץ והעולם ולשחק בחינם. יש כל כך הרבה משחקי רשת בעולם של מלחמה, ואנחנו מציעים עוד רובד רק הפעם הוא כחול לבן! המשחק מושלם וכל פעם אנחנו מוסיפים טכנולוגיות או אופציות חדשות, על מנת ליצור עניין במשחק. אנחנו צריכים כסף על מנת לממן את השרת החזק שהקמנו וגם את ההתפתחות העתידית של המשחק. (שפות נוספות, אפשרויות נוספות וגרפיקה יותר טובה). דבר אחרון... המדינה "שלום" לא נפגעה עקב באג או דבר אחר, אלא כתוצאה מזה שהוא לא קנה את הטכנולוגיה של האוזבקים. הוא יכל לקנות אותה בכסף של המשחק, אבל הוא בחר לא לקנות. בברכה, ערן

4ErNi BuMeR

New member
../images/Emo45.gif

המשחק הזה לא מיועד לילדים. גם אני לא אוהב את הקטע הזה של כל הילדים הנובים שמשחקים בזה.

dannyshadow

New member
אכן

רק שים לב, אני מכיר מספיק בני 15-16 ומלאה שמתבטאים כמו ילדים קטנים ונובים ואין מה לעשות לגבי זה. ערן לא יכול לעשות מד טמטום לכול שחקן שנכנס.

NADAVT26

New member
דעתי

בדירוגים הנמוכים אין לך סיבה מיוחדת לדאוג מהתנקשויות -אבל- בדירוגים הגבוהים יש לך סיבה ובגלל שכל הצבא שלך שווה מלייארדים זה לא הוצעה גדולה במיוחד לקנות שומרים אוזבקים

aligg

New member
דעתי

תראה אחי כבר שאתה ניכנס למאה לדעתי צריך לרכוש את הדבר הזה אתה מוכר צבא פעם אחת או פעמיים ואתה כבר מגיע לסכום ואני יכול להגיד את זה כי אני מהדירוגים האלה ואני בפעמיים של מכירה מגיעה לסכומים האלה אז אתה מקום ראשון אתה בטוח צריך שומרים מאחוריך ודבר שאני אף אחד לא אומר לך לרכוש את זה בכסף אמיתי כי בסה"כ זה בא להקל על האנשים שרוצים להתפתח מהר וזה גם גורם לפיתוח האתר שתאמין לי ואתה יודע טוב מאוד שביליתה בו לפחות 2 שעות ביום וזה שווה את ה20 שקל בשביל לפיתוח ודבר ישראלי סוף סוף רואים ואתם במקום לגרום לו לעשות יותר לגינדיס אתם נראה לי מורידים לו את המצב רוח בהצלחה בהמשך לכולם

medinaGindis

New member
לידיעתך

אני קניתי את השומרים שלי בכסף משחק. 5 מליארד תבין ותקילין. לא שיש משהו רע עם לתרום למפתחי המשחק. (ערן, אני מבטיח שכשאני אהיה פחות לחוץ עם כסף אמיתי אני אתרום)

aharonmilman

New member
הכל אפשר לקנות בכסף משחק

אם אתה רוצה לזרז עניינים אתה יכול לקנות בכסף שלך, שזה כבר שיקול שלך...

gilrel

New member
גם אני הצלחתי פעם להוריד את מקום I

גם אני הצלחתי פעם להוריד את מקום ראשון... שהתחלתי לשחק..... עוד לפני כל השידרוגים וכל זה.... פשוט שלחתי עליו בערך 200 מרגלים עד שהוא מת..... והורדתי פעם עוד מדינה שהציקה לי אבל אני לא זוכר איזו מדינה.... עכשיו אחרי שפרשתי אני אוהב להיכנס מדי פעם למדינה שלי ולשלוח מלא מרגלים על איזו מדינה (עכשיו אני מנסה להוריד איזו מדינה שכניראה שיש לה שומרים אוזבקים...)

meetAmeet

New member
הנתונים!!! לשיקולכם חברי הפורום!

שלחתי את הנתונים האלה לערן ואני מביא אותם לכאן כדי שתביעו את דעתכם ותגידו האם אתם חושבים שהיה מעורב כאן באג במשחק. למרות שלמדינה היו שומרים אוזבקים הוא הותקף כאילו לא הייו לו ולכן הוא גם כלול בחישוב: הסיכוי להצלחת התנקשות במדינה: 1.98% הסיכוי להצלחת התנקשות בשלום: 1.19% הסיכוי להצלחת ההתנקשות של שניהם ביחד!: 0.0235%!!! אם נרצה להיות ברורים הסיכוי שדבר כזה יקרה הוא בערך 1 ל-4500!!! אני חושב שסיכוי כזה מעורר הרמת גבה ובוודאי כשהתנקשות זאת נעשתה על שני הראשונים במשחק ולא סתם שחקנים רנדומלים בדירוגים שונים- מי יודע עוד כמה הותקפו ככה!. פירוטי החישובים נשלחו לערן וכל אחד שמעוניין ומבין קצת במתמטיקה וסטטיסטיקה מוזמן לקבל את פירוטי החישובים למייל שלו ואם יהיה לו ממש בעיות עם החישוב אוכל לצרף הסבר. החישובים נבדקו מס' פעמים והם נכונים. ד"א, רציתי לפתוח נושא חדש אבל בשבילך בארי (ובשביל הפורום!) שרשרתי!

meetAmeet

New member
מה שאומר...

אם רוצים להיות ממש ברורים: הסיכוי שהיה באג הוא 99.98%!!! אין פה הרבה מקום לספקות.

למעלה