להתראות לכולם....

A v i v 11

New member
ומה עם?

ומה עם אנשים שזוכים בלוטו?.. זה אפשרי?.. זה פחות סיכוי ממה שיש במשחק.. אז אל תדבר שטויות כי הכול אפשרי..

meetAmeet

New member
הנה, שאלת שאלה לגיטימית.

החישובים המדוייקים: למדינה נשלחו 11 פעמים מרגלים, לשלום נשלחו 6 פעמים מרגלים. החישוב למדינה: 1:500 + 1:500(1-ans) } לבצע עשר פעמים במחשבון החישוב לשלום: 1:500 + 1:500(1-ans) } לבצע חמש פעמים פעמים במחשבון החישוב סופי לשניהם ביחד: 0.0198*0.0119

tenen

New member
אתה טועה בחישוב...

מכיוון שכבר הודיעו שמדינה חוסל עקב טעות והחיסול בוטל, ולכן נשאר רק חיסולו של שלום שגם יכל לחסוך את זה ולקנות שומרים...

meetAmeet

New member
מדינה חוסל כאילו לא היו לו שומרים.

היו שני באגים פה: 1. השומרים האוזבקים לא פעלו. 2. הצליחו להתנקש בו ממש מהר.

tenen

New member
ההצליחו להתנקש ממש מהר

יכול להיות באג, אבל לא בטוח, מבחינה סטטיסטית הסיכוי של הפעם המאה להצליח זהה לסיכוי בניסיון הראשון :)

meetAmeet

New member
מה אתה אומר?

לא חשבתי על זה, מה שאני בדקתי זה מה הסיכוי להצליח באחת מ-11 פעמים הראשונות, וב-1 מ-6 הפעמים הראשונות ומה הסיכוי של שניהן ביחד. דבר שהביא שהסיכוי שזה היה קורה הוא 1 ל-4500

medinaGindis

New member
10 מליארד למוצא המתנקש

אני אשלח נשק ב10 מליארד למי שיתן הוכחות מי המתנקש. התחלתי לשלוח לווינים מעל מדינות שאני חושד בהן. בינתיים בדקתי את המדינות: BUZAGLOLAND (1035 Angels (847 fatland (912 angeland (2643 novaland (443 ומצאתי שאף אחת מהן לא בצעה את ההתנקשות. ערן, שים לב: הצלחתי לשלוח 5 לוינים עם נסיון כושל אחד בלבד, למרות שאני אמור להצליח רק ב20% מהמקרים. תבדקו שוב את אלגוריתם הרנדומיזציה שלכם. אני בטוח שיש בו באג.

medinaGindis

New member
אם יכנס בשם חדש אני אעזור לו

אמרתי לו את זה מיד אחרי שזה קרה. מבחינתי אנחנו עדיין שותפים לברית.

antrax1

New member
למה בכלל רצית להרוג אותו????

חחחחחחחחחחח זה מצחיק אתם באותה ברית ובטופ ואתה מתנקש בו חחחחחחחח אני חושב כל מי שעובר את דירוג 60 כבר צריך להיות לו האפלה וכמו כן גם אוזבקים....

gj80

New member
לדעתי צריך לבטל את ההתנקשות

לא יכול להיות שמישהו שנמצא 2000 דירוגים מתחתיי יכול להתקיף אותי כמו שאני יכול להתקיף אותו. תראו את shalom, הוא בנה אימפריה ומישהו שבטח נמצא מלא דירוגים מתחתיו הוציא אותו מהמשחק. כל הרעיון במלחמה זה שהחזק מנצח לא זה שיש לו יותר מזל, כי אם עכשיו אני מנצל את כל התורים שלי בלנסות להתנקש במישהו שנמצא 2000 דירוגים מתחתיי והוא עושה אותו דבר אז יש סיכוי טוב שאני יפסיד לו למרות שאני הרבה יותר חזק ממנו ואל תביאו עכשיו את האוזבקים כי 5,000,000,000 זה הרבה מדי בשביל מישהו שלא מרוויח איזה 100,000,000 לתור. לנסות להתנקש במישהו זה פשוט להודות שאין לך שום סיכוי לנצח אותו בזכות המדינה שבנית ועכשיו אתה סומך על מזל שיציל אותך. גם אני לא מת על הברית 1the strongest והייתי מאוד רוצה לראות אותם נופלים אבל בזכות צבא ואירגון ולא בעזרת ניצול של פגם במשחק. אם מישהו מוצא איזשהו יתרון ברעיון של ההתנקשות אני ישמח לשמוע אותו

למעלה