לה גראנד פינאלה! עונה 6, פרק 10

הטלפורטר עבד שעות נוספות בפרק הזה

אריה מקפצת בין אסוס לווסטרוס, וואריז מקפץ מאסוס לווסטרוס ובחזרה, אולי יש לו דרקון פרטי משלו?

המסקנה המרכזית שלי מהפרק:

להפסיק לקרוא תיאוריות לגבי מה הולך לקרות- יותר מדי מהן נכונות ואז הן מתפקדות כמו ספויילרים.

פיצוץ מעלה המלך- צפוי (למרות שתהיתי האם המזימה של מרג'רי היא זו שתחסל את הדרורים. חבל שהיא לא הוציאה אותה בסוף אל הפועל).
אריה מחסלת את לורד פריי- צפוי (ובכל זאת, כל כך מענג!)
דנאריס מפליגה למעלה המלך- צפוי.
ליטל פינגר רוצה להנשא לסאנסה- צפוי.
ליאנה יולדת את סנואו בצריח- צפוי.
המוות של טומן- צפוי (אם כי הדרך בהחלט מפתיעה)!

סרסי בשלטון- וואוו! ומה שהיא עשתה לספטה אונלה, מטורף!! פשוט שחקנית נדירה. הגאונות והרוע של הדמות הזאת זה לא ייאמן..

אה, וקצת לא אמין שאחרי שהובטח לאריה שהיא תוכל לשנות צורה רק אם תזנח את זהותה היא בכל זאת יכולה.

החיבור של טיירל ודורן- גם מעולה. הסבתא פשוט אדירה.

אה, וג'ון סנואו מגרש את מליסנדרה ומוכיח שהטמטום הסטארקי אכן זורם בעורקיו.

לא מאמין שנגמרה העונה :(

Arirel18

New member
סליחה על השאלה

המפגרת,אני אוהבת את הסדרה אבל לא שקועה בפרטי פרטים,
סנואו הוא בכלל לא הבן של נד אלא של ליאנה , או של שניהם?

לדעתי הגרוש של ליסנדרה לדרום זה רק בשביל להחזיר

חלק מהדמיות שנהרגו בפצוץ של הספט כי הרי לא הגיוני שהם(ההפקה) יוותרו
כול כך הרבה דמיות
וגם לא מתאים לג'ון סנו לעשות צעד טיפשי כזה.

Berethor

New member
אתה רציני? לא נראה לי שהכוהנים במשחקי הכס יכולים לעשות את זה

אם הגוף מושמד לחלוטין מהפיצוץ ומהאש אז הם לא יכולים הקים אותו לתחייה, כזה נזק גדול לגוף יכול להשמיד אפילו אל-מתים, אז אין ממה להקים אותם לתחייה, רק את נאגאש ואת האל-מתים הכי עוצמתיים שלו אפשר להחזיר ממצב כזה. לD&D אין בעיה לוותר על כל כך הרבה דמויות בשביל לקזז בתקציב.

http://warhammeronline.wikia.com/wiki/Nagash#Return_of_the_Necromancer

goolgol

New member
השחקנית שגילמה את מרג'ארי אמרה שהיא ביקשה להשתחרר מהסדרה

בגלל התחייבויות אחרות. אז המפיקים אמרו לה שהיה מתוכנן שהיא משוחררת סופית...

Berethor

New member
עוד פעם חוסר נאמנות של השחקנים לתפקיד? אפשר לחשוב בכמה סצנות

היא מופיעה בעונות האחרונות, למה היא לא יכולה להצטלם בכמה סדרות במקביל למשחקי הכס?

פרק טוב

אם נתעלם מהחסרונות המובנים של חוסר אמינות, כמו הטלפורטר שהקפיץ את ואריז תוך 20 דקות מסאנספיר למירין, או מכל מה שלמדנו עד כה לפיה לאריה לא ניתן כח שינוי הפנים, עדיין היה לנו פרק סיום עם התרוממות רוח בקנה מידה אפי בסיום, ועם כמה קריצות נחמדות לקוראי הספרים. הטובות שבהן: vengeance, justice, fire and blood, ואגדת המלך עכברוש (זו שקשורה להענשת מפירי הכנסת האורחים הקדושה).
&nbsp
&nbsp
מה שעצוב: שלושה פרקים העונה קרו דברים, ובכל השאר היה שעמום ודריכה במקום. אני חושש, משיקולי תקציב, שזה בדיוק מה שייקרה בעונה הבאה.
&nbsp
&nbsp
צפוי: נאמני הטארגים בדרום, הלאניסטרים במרכז, הסטארקים בצפון, ומלך הלילה כנגד כולם. אני מקווה שזה לא יהיה קרב אפי טובים/רעים אה-לה שר הטבעות, אלא שנבין קצת יותר את המניעים של האחרים. האקספוזיציה לא נותנת לי להעריך אחרת מעונה עשירית זהה לתשיעית, עם 3 פרקים משמעותיים בערך, וזהו.

CallMeCavanaugh

New member
שיפור משמעותי מהעונה

מרגיש כמו פרק סיום ראוי לעונות 2 או 4, העונות הבינוניות של הסדרה (1 ו-3 היו הטובות, 5 ו-6 הגרועות).
הבעיה היא שזה פרק פיל גוד וזה פשוט לא מתאים לסדרה. סגרו כל כך הרבה קצוות - מה כבר נשאר לעשות עוד שתי עונות? אני אישית מצפה לסוף מתוק-מריר כמו שמרטין אמר שאמור להיות לספרים (אם אי פעם יהיה להם סוף) והיוצרים הולכים על סוף טוב עד הסוף. נקווה שהם יפתיעו בשנה הבאה.

Uri04

New member
כן. סאנסה וג'ון הם לא העפרונות הכי מחודדים בקלמר

וזה בהחלט מה שיקרה בעונה הבאה.

אני חייבת , אני חייבת

3....
2...
1...

קווווווווולולללללוווווווווווווווווווווווווווש עליכי!

איזה פרק אפי ומלהיב :)
מתחשק לי לרקוד משמחה בסלון שכך נגמר.
נהניתי מאוד.
מאוד!

malhaz

New member
את יודעת שזו הפוגה לפני בוא סערת החורף.....

פרק דיי צפוי כמו כל העונה הזאת

מודה אבל שההתחלה קצת הפתיעה אותי. ציפיתי שסארסיי תעשה סיכול ממוקד בכל הדרורים האלו מאשר שתחליט פשוט לפוצץ את כולם וזהו. המוות של טומן היה רק שאלה של זמן, הרי סארסיי בעצמה ידעה שהוא ימות באיזשהוא שלב בעקבות הנבואה של המכשפה ההיא.
חיכיתי כל הפרק לסצינה במגדל החווה ודיי התאכזבתי.
לא מוזכר השם של ג'ון ולא מה בדיוק ליאנה אומרת לנד. רציתי לראות את בראן עם מבט של שוק ולא קיבלתי את זה.
&nbsp

למעלה