לה גראנד פינאלה! עונה 6, פרק 10

AuraMe

New member

colio 1

New member
יאייי

אחלה בעולם של פרק !!!
הרבה אהבתי וכמובן תמיד יש כמה דברים שקצת פחות .
אני תמיד שם לב לדברים הקטנים שמשום מה מציקים לי,אבל בכל מקרה ...
כל הסצנה עם ההיי ספארו .קודם כל אחלה שם שיר בחרו שם בהפקה .
לא ציפיתי שיפרקו את פייסל חבורה של ילדות ,אבל מגניב .
שונאים אותה או לא ,לא ממש אכפת לה מה חושבים עליה .לראיה סרסי עדיין כאן ולפחות לעכשיו היא השולטת .וגם לא אכפת היה לה על הבן שלה מוות צפוי אבל עדיין לא חשבתי שכך הוא ימות .וכנראה שנמאס לה לקיים לוויות לילדים שלה אז היא חשבה על פתרון זריז.
המבט של ההיי ספארו שניה לפני שעלה באש שווה כמעט הכל .לא אהבתי אותו מההתחלה .וסרסיי היא החזירה לכולם כולל למסכנה הזאת שהתעללה בה .
ההר הזה נראה לי שבר שם והחזיר כמה דברים אצלה .
-הסבתא טיירל גם היא מראה שהיא עוד קצת חושבת ולא מתפגרת בקלות ( ויש לה אחלה גלגלים אם היא עשתה את כל הדרך הזאת לדורן).

-אריה הולכת להיות איזה מתנקשת רצינית מעכשיו? זאת הנקמה של הסטארק?
הפותעתי אומנם מזה שהיא הגיחה אבל היא לא מתאימה להיות מתנקשת לדעתי .
אולי אם היא סריו פורל היה איתה .
-דווקא על סצנת המגדל אני כן חושב שהיה אפשר לעשות הרבה הרבה יותר טוב את ליאנה .מסכים עם מישהו שאמר פה : היא קצת נראת כמו גוש בלי יותר מדי אממ ובכן ...לא יודע קצת יותר יפה או מרשימה .
אפילו שהיתה סצנה קצרה זה היה אפשרי לדעתי .
-המעבר של התמונה בין מגדל החוודה לגון סנאו היה שווה הכל .כל הסצנה איתם הזכירה לי ממש את הלורדים שנשבעו אמונים לרוב סטארק כשהוא היה ביחד עם קייטליין. "THE KING IN THE NORTH" רק שלא היה להם גם גורל דומה .
-אני כבר לא יכול לראות את הסצנות האלה של סיום עונה או סיום פרק עם דינריז רוכבת / מובילה/ מנווטת/ את הדרקונים האלה שלה .זה הדבר שהיא מעצבן אותי .

בקטן כולם מתבצרים בגוש שלהם ובדרך לקרב .
ובגדול אני מקווה שלעונות הבאות יהיה עוד כמה פרקים טובים עלילית משאר 3-4.

Uri04

New member
חרא פרק, חרא עונה

דיוויד ודן הם היוצרים הגרועים בעולם נכון לעכשיו, קצת פחות גרועים מהיוצרים של "אבודים", אבל בהחלט מתקרבים לכך.

1) בפינת "בואו נצמצם עלויות, אז נעיף לקיבינימט 50% מהקאסט" - סצנת אופרת סבון עלובה בה מלא דמויות נמצאות בחדר אחד וכולן מתות בפיגוע, ואז עוד אחת משמעותית פשוט קופצת מהחלון אל מותה. כה פשוט. כה שטחי. לא צריך לפתור את תסבוכות העלילה על ידי כתיבה מורכבת וחכמה, פשוט קא-בום! ואז סרסי היא המלכה, כי ברור שכולם ינשקו לה ת'תחת עכשיו. איך לא חשבו על זה כבר בעונה 2? זה היה יכול לחסוך לנו את עונות 3-6.

2) אריה ו-וולדר פריי. אז אני מבין שלא רק שאריה שולטת ברזי טכניקת קרקוף הפנים והכישוף המתעתע הנלווה לכך (מתי היא למדה את הכישוף?), אלא היא גם נינג'ה מיומנת לא פחות מאומה טורמן ב"קיל ביל" והיא הצליחה (מחוץ לטווח המצלמה כמובן.. עלויות וזה) לא רק להתגנב אל תוך התאומים, אלא גם לחסל מספר גברים חמושים ומיומנים ולאפות מהם פשטידה. שוב - כה פשוט! נדמה לעיתים כאילו ילד בן 6 כתב את התרחיש הבלתי הגיוני בעליל הזה, אבל היי - אחרי הטבח במעלה מלך, למה לא לזרום גם על זה?

3) ג'ון סנואו - משעמם. סאנסה - טרחנית. איך לעזאזל פיטר בייליש לא מנגב עם שני הסתומים האלה את הרצפה? בקצב הזה יהיה לו מאוד מ-א-ו-ד קל להעיף אותם מדרכו ולהכריז על עצמו כעל מלך הצפון. ועכשיו כשמליסנדרה לא שם, אף אחד כבר לא יוכל להחיות את ג'ון מחדש.

פאק, למה שליאנה מורמונט לא תהפוך כבר למלכה של הצפון? היא היחידה שם עם ביצים.

4) דנאריז שטה לווסטרוס. סופסוף. לא לפני שהיא העיפה את דאאריו באלגנטיות, כי, שוב - קיצוצים וזה ודאאריו הוא סתם שחקן בינוני. ואיכשהו ואריז הצליח לשגר את עצמו מדורן בחזרה לספינה השטה על פני הים הצר בתוך שניות. זה היה מעברון משעשע.

נקודת האור -

1) לפחות עכשיו אנחנו יודעים מה זה המצפן המוזהב המרחף בשמים בכתוביות הפתיחה - זה משהו שקשור לסיטדל.

2) סופסוף הדיון המאוס הזה על R+L=J הגיע לפתרונו. כן, ג'ון הוא הבן של ליאנה ורייגר. בואו נתקדם.

3) היי, אולי כבר לא נקבל את ליידי סטונהארט היא קאט, אבל במקום זאת נקבל את ליידי סטונהארט היא אולנה טיירל. היא פשוט ניגבה את הרצפה עם שלוש הנחשיות העלובות האלה. פאאקק, פתאום נזכרתי - מארג'רי איננה
אבל שלוש הלאסבות הסתומות האלה עוד שם.
פיייי כמה עצבים העונה הזאת הביאה לי!! מזל ש-Unreal חזרה להזכיר לי איך עושים טלוויזיה טובה בהרבה פחות תקציב.

Serf SaN

New member
Unreal היא טלוויזיה טובה? אתה רציני?

כנראה יש לך טעם מוזר ביותר בסיפורת ומשחקי הכס ממש לא בשבילך. תמשיך האלה.

Uri04

New member
קפוץ לי. אתה גם לא חייב להגיב לי אם אתה לא אוהב את הדעה שלי

אבל קבל את זה שיש דעות שונות משלך. אגב, הכותב קרא את הספרים ואהב אותם ומזועזע ממה שהיוצרים עשו מהם.

amir6661

New member
פרק מעולה

כל מה שרציתי שיקרה מאז עונה 3 בערך קרה בשני הפרקים האחרונים.
אני לא מבין איך אנשים הצליחו לצפות במדויק כמעט כל אחד מהאירועים שקרו, כנראה שעדיף לא לקרוא בפורומים יותר כי לא הייתי מודע לדברים כמו R+L=J בעונות קודמות בכלל (מניח שהיו לזה רמיזות בספרים, שלא קראתי, מהסדרה בלבד לא הייתי עולה על זה)
&nbsp
אם משווים את המצב הנוכחי בווסטרוס למצב שהיה בתחילת הסדרה, כמעט שום דבר לא נשאר יציב (בהנחה שכל עונה היא שנה בערך, אלה כנראה ה6 שנים הכי מלאות תהפוכות בהיסטוריה של הממלכה).
אף אחד מראשי הבתים הגדולים לא שרד. ברת'יאון, בולטון ומארטל נכחדו לגמרי, טיירל ולאניסטר נשארו בלי יורשים, טאלי הוגלו. ארצות הסער ודורן נשארו דה פקטו בלי בית אצולה שולט. חוץ מארצות הנהר אין שום ממלכה שכפופה עוד לכתר. איזה משמעות יש להכתרה של סרסי? על מי היא שולטת? לא ברור.
&nbsp
ממלחמת חמשת המלכים נהייתה מלחמת חמש המלכות: סרסי מול הברית של דיינריז, אולנה, אלריה ויארה (שכנראה תתקוטט בינה לבין עצמה כשיפילו את סרסי). כל הנשים שהיו עד עכשיו בשוליים תפסו את עמדות המפתח וחוץ מהבקעה אין בעצם שום צבא גדול בווסטרוס שלא מפקדת עליו אישה כרגע.
&nbsp
אולי דווקא הברית הזאת תצליח להביא לכמה שנות שקט?

למעלה