חרא פרק, חרא עונה
דיוויד ודן הם היוצרים הגרועים בעולם נכון לעכשיו, קצת פחות גרועים מהיוצרים של "אבודים", אבל בהחלט מתקרבים לכך.
1) בפינת "בואו נצמצם עלויות, אז נעיף לקיבינימט 50% מהקאסט" - סצנת אופרת סבון עלובה בה מלא דמויות נמצאות בחדר אחד וכולן מתות בפיגוע, ואז עוד אחת משמעותית פשוט קופצת מהחלון אל מותה. כה פשוט. כה שטחי. לא צריך לפתור את תסבוכות העלילה על ידי כתיבה מורכבת וחכמה, פשוט קא-בום! ואז סרסי היא המלכה, כי ברור שכולם ינשקו לה ת'תחת עכשיו. איך לא חשבו על זה כבר בעונה 2? זה היה יכול לחסוך לנו את עונות 3-6.
2) אריה ו-וולדר פריי. אז אני מבין שלא רק שאריה שולטת ברזי טכניקת קרקוף הפנים והכישוף המתעתע הנלווה לכך (מתי היא למדה את הכישוף?), אלא היא גם נינג'ה מיומנת לא פחות מאומה טורמן ב"קיל ביל" והיא הצליחה (מחוץ לטווח המצלמה כמובן.. עלויות וזה) לא רק להתגנב אל תוך התאומים, אלא גם לחסל מספר גברים חמושים ומיומנים ולאפות מהם פשטידה. שוב - כה פשוט! נדמה לעיתים כאילו ילד בן 6 כתב את התרחיש הבלתי הגיוני בעליל הזה, אבל היי - אחרי הטבח במעלה מלך, למה לא לזרום גם על זה?
3) ג'ון סנואו - משעמם. סאנסה - טרחנית. איך לעזאזל פיטר בייליש לא מנגב עם שני הסתומים האלה את הרצפה? בקצב הזה יהיה לו מאוד מ-א-ו-ד קל להעיף אותם מדרכו ולהכריז על עצמו כעל מלך הצפון. ועכשיו כשמליסנדרה לא שם, אף אחד כבר לא יוכל להחיות את ג'ון מחדש.
פאק, למה שליאנה מורמונט לא תהפוך כבר למלכה של הצפון? היא היחידה שם עם ביצים.
4) דנאריז שטה לווסטרוס. סופסוף. לא לפני שהיא העיפה את דאאריו באלגנטיות, כי, שוב - קיצוצים וזה ודאאריו הוא סתם שחקן בינוני. ואיכשהו ואריז הצליח לשגר את עצמו מדורן בחזרה לספינה השטה על פני הים הצר בתוך שניות. זה היה מעברון משעשע.
נקודת האור -
1) לפחות עכשיו אנחנו יודעים מה זה המצפן המוזהב המרחף בשמים בכתוביות הפתיחה - זה משהו שקשור לסיטדל.
2) סופסוף הדיון המאוס הזה על R+L=J הגיע לפתרונו. כן, ג'ון הוא הבן של ליאנה ורייגר. בואו נתקדם.
3) היי, אולי כבר לא נקבל את ליידי סטונהארט היא קאט, אבל במקום זאת נקבל את ליידי סטונהארט היא אולנה טיירל. היא פשוט ניגבה את הרצפה עם שלוש הנחשיות העלובות האלה. פאאקק, פתאום נזכרתי - מארג'רי איננה
אבל שלוש הלאסבות הסתומות האלה עוד שם.
פיייי כמה עצבים העונה הזאת הביאה לי!! מזל ש-Unreal חזרה להזכיר לי איך עושים טלוויזיה טובה בהרבה פחות תקציב.